Monster bok ärm med bokmärke tungaNyligen har jag använt en massa små tidskrifter och skissböcker att hålla reda på arbetet anteckningar och min hemliga listor över x-mas presentidéer. Jag har också en hel del fuskpäls rester som inte är tillräckligt stor för att göra en annan plysch eller wearable objekt, men inte är riktigt tillräckligt liten för att kastas bort skuld fri. Eftersom jag gillar att Monsterfy allt ändå, föddes en lösning!

i denna kompatibel jag ska visa dig hur man gör en enkel faux päls monster slip täcka för en inbunden bok, med en tunga som kan användas som bokmärke. Överdrag är monterade men flyttbara. Hålla ett menageri av monster på din bokhylla eller bara göra en hylsa kan du överföra till en ny bok när en gammal en fylld eller använt. Tar den hela projekt under en timme per monster, att göra detta är en stor aktivitet för craft parter eller en idé för handgjorda presenter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Boka Cover med bokmärke

Detta är ett snabbt och enkelt konstverk för bokomslaget. Innan du börjar få allt du behöver och gör dem redo. Kontrollera listan och kontrollera att du har allt för begin.--Ett stycke konst papper för omslag--Annan färg papper för blommor & blad--Bo...

En bok kan! (bokmärke/booklight)

Ett bokmärke som också fungerar som bok ljus! Lägg barnet känguru i mama känguru påse att sätta ljuset på. Bokmärket är mjuk och formbar, det kan formas till bildar en båge över din bok lysande sidorna jämnt.Jag har använt många bokljus, och har aldr...

35-cent bok vikt/bokmärke

om du, liksom jag, är en stor läsare, du kan ha mellan en och fem böcker går samtidigt, på olika ämnesområden, både skönlitteratur och facklitteratur, både papper och e-bok. Även om du inte älskar att läsa, behöva du antagligen läsa papper böcker ell...

DIY monster bokmärke

detta är min första tutorial och jag hoppas ni alla njuta av detta och även göra en! I denna tutorial ska jag visa hur man gör en sida monster bokmärke som är som super dooper söt! och lätt att göra...Steg 1: material Kan samla upp materialet... du b...

Lätt Monster bokmärke

här är min Instructable om hur man gör en bedårande lilla monster bokmärke i lite mindre än 15 minuterSteg 1: Förnödenheter som behövs: En fyrkantig bit av tjockt papper eller hantverk papper, sax, vitt papper, svart papper eller svart strass (för el...

Monster bokmärke

detta är ett monster bokmärke som går i hörnet av din sida. Det är verkligen lätt och roligt.Steg 1: Vad du behöver 1. färgade kuvert2. sax3. lim4. googly ögon5. penna, penna, eller markör (valfritt)Steg 2: Skär kuvertet Först kommer du att ta dina k...

Wood bokmärke med laserskärare

Hi! Jag kommer att gå igenom stegen för hur du skapar ett trä bokmärke mestadels med hjälp av en laserskärare och gravör. Jag kommer att belysa de steg som behövs för att markera och minska storleken på din pjäs, och hur du ställer in lasern korrekt....

Minecraft fackla bokmärke bok ljus

material:Rostfri tunna ledande tråd (2-ply)Kände torgen i brun, mörkbrun, gult och guld (eller en oavsett färger)LilyPad LED styrelsen (vi använde gul)LilyPad Coin Cell batterihållare med strömbrytareCoin Cell smeten CR2032Flytande Stitch limNålSaxSt...

Monster bok monster Harry Potter DIY | CassKnowlton

Jag har alltid velat Monster bok av monster i min Harry Potter minnessaker samling, så nu har jag ett hem gjorde en som jag älskar!Var noga med att kolla in min senaste Harry Potter DIY video med mer lätt DIY!Steg 1: Jag hittade denna trälåda från mi...

Vikbar elektroniska bokmärke / Booklight

Detta projekt är inte bara riktigt, riktigt kul att bygga, men också roligt att använda. Om du älskar böcker eller vet någon som gör, är detta ett fantastiskt projekt att göra. Det är extremt lätta och bokstavligen papperstunna. Det är också väldigt...

Magnetiska bokmärke julkort

uttråkad om traditionella julkort? Jag föreslår att du för att göra en med en extra användning: magnetiska bokmärke. Så kommer din familj och vänner ihåg dig varje gång de sluta läsa en bok, och med magneter ska de aldrig lösa poängen!Bilder på ditt...

Bokmärke-nattlampa

Kombinera en nattlampa med ett bokmärkeSteg 1: Hyvling och material Så det första jag drar min idé att se om och hur den skulle eller skulle kunna fungera och slutligen för att kontrollera vilka material jag behöver:så jag tog några skit oakwood, Ple...

Ett mer användbart bokmärke

detta bokmärke kommer att berätta exakt på vilken sida och på vilken linje som ska börja läsa igen.Detta bokmärke gjordes från plast filmappar kontrasterande färger. Göra storleken enligt det av en typisk bok. Den röda delen ska vara lite längre än b...

Automatisk bokmärke

detta är min första instructable, så snälla ha tålamod med migDu är absorberad i mitten av en intressant bok. Och plötsligt, någon stötar in i dig och SLAM stänger boken! Du fick inte ens tid att bokmärka sidan och nu måste mödosamt gå igenom alla ka...

Bokmärke Bling

jag strävar efter att göra saker från engångsdomäner objekt. Jag trivs med att arbeta med inner-rör. Jag har försökt att hitta en lösning till att använda andra metoder för att fästa saker på innerslangar istället för lim. Jag har kunnat hitta inners...

Nyhet Gem bokmärke

Jag vet att Gem redan håller din sida i en nypa, och jag har varit skyldig att använda Gem mig själv som ett bokmärke ibland, men det är inte vad det handlar om. Även gem är inte riktigt lämpad för bok-papper, som mycket som kopieringspapper i sin va...

Platt penna / bokmärke / PocketPen

PENGenom en enkel vikning teknik har du på en enda sekund en penna.BOKMÄRKEPennan kan enkelt vikas och infogas mellan en bok, utan sidorna i boken är förvrängda.DESIGNBehöver du också en mer elegant penna? Du kan ta denna penna lätt med i fickan elle...

Gör din egen bokmärke!

Till alla bokälskare! Jag ville anpassa mina egna bokmärke och dela det med er :) Hoppas du njuta av...Steg 1: material-sax-fjädrar-pensel-hoppa ringar-kedja-crimp-tejp-lim-kartong bit-en bildObs: Jag hittade den här bilden på pinterest och tryckt de...

3D tryckt ko bokmärke/Booklight

Detta är en helt 3D utskrivbara projekt (med undantag för lysdioder och elektriska). Jag utformade delarna på Autodesk Inventor och tryckt dem på en Makerbot 2.Detta projekt skapades eftersom jag ville ha en bok ljus som kan fungera som ett bokmärke,...