Monster:: Hur man gör hund kostymHar rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man tecknar en hund

Om du någonsin undrat hur man tecknar en hund då detta instructable är för dig, som det beskrivs processen steg för steg video och text.Steg 1: Rita kroppenKroppen av en hund är slags lång och blob formad med utskjutande delar för huvud, ben och svan...

Hur man gör Deadpool kostym - Deadpool svärd och tillbaka slida

Hej Cosplayers, jag Skyler stalldräng och i dagens lärlingsutbildning jag kommer att lära dig hur man gör Deadpool kostym svärd och tillbaka slida med PVC-rör och en från hyllan termoplast.Steg 1: Titta på den Video TutorialKLICKA HÄR FÖR ATT TITTA P...

Hur man skapar en manet kostym med enda kartong

hur man skapar en manet kostym med enda kartongSteg 1: IntroduktionSyftet med detta skolprojekt är att konstruera en marint tema kostym med endast kartong och platta konstruktion. Jag måste bygga en manet dräkt av kartong med platta konstruktion. Spe...

Hur man gör Ezio kostym (fast)

Detta är en 45 Min. Tutorial på hur man gör Ezio kostym. Kostym är baserat utanför Assassin's Creed II och kostar omkring $95.Om du har några frågor vänligen e-post mig på Orange-SpyDolda blad Tutorial - http://www.youtube.com/watch?v=hTCAq1mmL38Bält...

Hur man gör en kostym för en hund

jag tror att oavsett hur du personligen tycker om hundar, vi kan alla enas om att hund kostymer är lustiga. Ja, det är sant att vi skrattar på dem, och inte med dem, men så länge de är villiga att spela med på det. jag tror inte att det nödvändigtvis...

Hur man Motion din hund

Hej Karl hundälskare! Har din hund destruktiva beteenden som att gräva, eller riva upp ditt hus? Eller ens psykologiska frågor som biter, ändlösa pacing eller andra till synes absurda beteendemässiga problem? Nej? Sedan förhindra dessa problem och lå...

Hur man tecknar en hund ansikte [mindre än 1 minut]

Lär dig i denna video hur man ritar ett ansikte hund i mindre än 1 minut. Enkel och lätt.Rita med Gimp.Steg 1: skissDra skissen som visas i videonSteg 2: dispositionMed den svarta färgen ritar konturerna av bilden...

Hur man ger en hund ögat droppar

någonsin försöker att ge en hund ögat droppar? Vad sägs om en hund med så många veck i ansiktet han gör ytan av en hjärna titt smidig? Monique från näsa utskrifter har arbetat med djur i över tjugo år och hon visar du en awesome tips om hur du ger en...

Hur man bygger robot halloween kostymer.

Dessa kostymer var ett år i vardande för brainstorming, skissa, och utforma följt av en tredagars cram session att få dem byggde i tid för vår Halloweenfest.Vi brukar alltid gå överbord för Halloween men i år tror jag vi överträffade oss själva. Dett...

Hur man bygger en hund hus med luftkonditionering

detta är min första instructable! Yee haa!Detta instructable kommer detalj hund huset jag byggde i sommar. Denna hund hus byggdes för två itty bitty sköra hundar som en fristad från den större hundar och funktioner:-en luftkonditionering-eluttag-yttr...

Hur man gör en kostym Mount Rushmore

vara patriotiska! Gå de stora presidenterna av Förenta staterna!Här kan du se mig som Teddy Roosevelt, mest för att jag bär glasögon.Denna dräkt är mycket enkelt att skapa, som oftast görs av papper mache.Steg 1: materialPapper Mache:-Tidningar, slit...

Hur man gör en kostym Geico grottman

min första Instructable!!!Medan du tittar på TV såg jag den berömda Geico Caveman kommersiella. Jag tänkte för mig själv vilken bra Halloween kostym idé, så jag åkte till jobbet och tog några bilder på vägen. Hoppas du njuta av och förhoppningsvis de...

Hur man byter en hund krage batteri

din egen hund krage batterier och spara massor av pengar! Ersättningsbatterier från PetSafe är $8 varje. Du kan ersätta batteriet för $1,50 själv....

Hur man ger en hund ett bad

i detta Instructable, jag visar dig grunderna i att ge din hund det välbehövligt bad. Jag kommer att lära dig allt jag vet om ordentlig tvätt tekniker för en valp och en stor hund.Steg 1: Välj en plats Först, måste du hitta en lämplig plats att tvätt...

Hur man bygger en hund hus

material:-Ca. 250 utomhus skruvar-(7) 4'x 8' lakan plywood-(2) 4 "x 6" x 6"-(1) 4 "x 4" x 12"-(1) 4 "x 4" x 14"-(4) 2 "x 4" x 12"-(1) 2 "x 4" x 8"-(1) 2 "x 7" x 4"Ve...

Hur man drar tecknad hund!

Ledsen om sidled bilder! Min iPod är ganska konstigt!Steg 1: Hund ansikte! ÖgonSteg 2: näsaSteg 3: Mun och morrhår! Steg 4: öron! Nu du är klar hund ansiktet!Steg 5: Krypande hund! Huvud och ögonSteg 6: Näsa och mun Steg 7: Öron och polisongerSteg 8:...

Hur man gör en Marvels "Dr Doom" kostym

det finns dysterhet och doom... när saker går boom... i DEXTERS LAAAAAAABBBB!... Skämtar bara.. Det är Dr Doom. PH.d i DOOMOLOGY!* Detta var min första cosplay försök som jag gjorde 2008. Det är fortfarande en stor kostym, men jag ska skriva några ny...

Hur man gör en Transformers: "Humlan" kostym

En av de mest ikoniska figurer i Transformers är humla. Min vän älskar honom som en karaktär, så vi beslutade att göra henne en kostym för Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2)Ett särskilt tack till David Ngo för hans hans awesome bild. Kolla...

Hur man gör en Constructicons: "Devastator" kostym

den här killen var sådan en ikonisk decepticon, att jag bara var TVUNGEN att göra det! Min vän är 6'5 och en fläkt favorit för denna jätte. Jag hör den största formen av smicker är imitation... Därför...Jag ger dig... DEVASTATOR!* Denna dräkt är gans...