Mönster: TARDIS korsstygn ValentineHej, nördiga valentines! Behöver en sista-minuten-kort för den speciellt någon? Överraska din favorit, öh, följet av sy en snabb läkare som-inspirerade valentine med min gratis utskrivbara mönster!

Leveranser:
* Broderi floss i marinblå, ljusblå, röd, svart och silver
* Kortpapp i grått och rött
* Vita lim eller torrt lim
* Scotch tejp

Verktyg:
* Tyg sax
* Papper sax
* Broderi nål

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knitted spiral hat

Hösten är här! Dags för hattar!Jag älskar hattar och med förändringen i väderleken kommer en ursäkt för att göra fler hattar. Här är en av mina mönster som jag kom upp med. Detta är den andra iterationen av detta mönster som du kan göra med grundlägg...

Korsstygn mönster i photoshop (med symboler!)

Detta är hur man gör ett korsstygn mönster med symboler som representerar färger i photoshop!Först förbereder vi din ursprungliga bilden genom att sänka resolutionen, så att en pixel representerar en cross, och sänka antalet färger så att du kan anvä...

Förvandla en bild till ett korsstygn mönster

Att få önskad bild vände till ett korsstygn mönster kan inte bara vara svårt, men kan ofta vara en besvikelse när projektet börjar att komma samman. Även med dyra program, kan du få oönskade färg ränder, färger som inte ser så bra på tyget som de gjo...

Robo filt: Virka en filt med ett korsstygn mönster.

jag gillar virkning. Jag har gjort det sedan jag var liten. Men nyligen har jag upptäckt hur man virka bilder. Nu ska jag visa dig hur.Du behöver:Garn i olika färger.En Cross Stitch mönsterEn virknål. (Jag använde storlek H)Du kan få korsstygn mönste...

Hur man gör en Valentine hjärta fönster Cling hantverk för barn

Dessa Valentine fönster clings är ett hantverk som barnen kommer att älska! Och de gör söt alla hjärtans dag dekorationer för.Hur man gör en hemmagjord Valentine hjärta fönster Cling CraftDu behöver:vita skolan limflytande diskmedelmat färgglitterBow...

Virkning, broderi, korsstygn och stickning mönster Creator gratis.

Okej detta är inte en handledning om hur man virka, STRAMALJBRODERI, cross stich eller sticka; men om hur och var man kan hitta (åtminstone en som jag gillar) en plats att skapa ett mönster. Naturligtvis knitPro är inte min och Mario, Peach, och Zeld...

TARDIS och Fez / Bow tie fönster håller fast

Hej! Detta är min första instructable. Dr Who fönster clings... Mycket bra för parterna. "Alltid ta en banan till en part, Rose.Bananas är bra!"-den tionde läkarenSteg 1: Gå och hämta dina saker! Behöver du: - en klar plast blad (för färgen att...

Valentine hjärta och kram vattentäta vantar

på den n: te dagen i skolan, min dotter förlorade sin bästa vantar-favorit färg, vattentät, och passar bra. Sedan dess har hon varit fast med sin enda vantar och aldrig förlorat dem igen. De var gjorda av ett lager fleece. Hon gick utförsåkning skidå...

Läkare som Tardis Costume

The Calgary Comic Expo kom och min son ville gå i kostym i år. Jag hade bara två veckor att arbeta med detta innan mässan så jag hade att komma med något snabbt. När jag frågade honom om han ville gå som Tardis från Dr som fick jag ett stort Ja!Denna...

Arga fåglar Cross Stitch mönster gratis nedladdning

för Angry Birds spelare och fans. Detta är ett gratis korsstygn mönster.Tyg: 14 antalStödrastrets storlek: 98W x 70HDesignområdet: 4,21 "x 1,93" (59 x 27 stygn)13 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com. De är a...

Cellulär automat Design för korsstygn iPhone Case

här hittar du design (och källkoden för det) att jag beslutat om för min DIY iPhone 4 fall, som liksom några tips och tricks om hur man gör en ren (och kvistfri!) nål-punkt projekt som ser cool också.BakgrundOm ett och ett halvt år sedan (juli 2011)...

Darth Vader från Star Wars Cross Stitch mönster gratis hämta

detta är ett gratis korsstygn mönster.Tyg: 14 antalStödrastrets storlek: 70W x 70HDesignområdet: 4,71 "x 1,43" (66 x 20 stygn)Passar i en 5 tums båge6 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com...

Fujoshi cross stitch broderi + mönster

Min vän är ett fan av mangas och japansk kultur i allmänhet. Hon är i själva verket ett skämtsamt-själv kallade fujoshi.Så jag gjorde något söt och snygg att hänga i hennes rum: några eleganta kanjis till alla som inte är medvetna om innebörden.Jag m...

Spelet av troner - jag är inte en prinsessa, jag är en khaleesi - gratis Cross Stitch PDF mönster

Game of Thrones - jag är inte en prinsessa, jag är en khaleesiDetta är en digital PDF-fil av ett korsstygn mönster. Måste du ha en PDF-läsare (som Adobe Reader) att visa eller skriva ut mönstret. Mönstret innehåller:-fyrfärg diagram med symboler-DMC...

Hobbit hål cross stitch mönster - PDF

någon plats när du ringer ett hem bör ha denna Hobbit hål korsstygn.Inspirerad av J.R.R. Tolkiens Hobbit.Bilbo Baggins hem väska slutet i fylke.Mönster storlek 9.8" x7.5"5 färger14 räknaFull färg PDF mönster - färgblock mönster med DMC floss fär...

Lord Voldemort Cross Stitch mönster gratis hämta

Lord Voldemort från Harry Potter-böckerna. Detta är ett gratis korsstygn mönster.Tyg: 14 antalStödrastrets storlek: 70W x 70HDesignområdet: 3,5 "x 1,43" (49 x 20 stygn)Passar i en 5 tums båge7 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www...

Sassy handarbete cross stich broderi + mönster

De skrattade åt mitt handarbete, jag skrattade åt sina stygn.Jag har läst denna mening på flera bilder på broderier, så jag inte kan ge kredit till den som gjorde det först (inte heller minns jag där jag knytnäve såg det, att vara ärlig).Steg 1: Verk...

Övernaturliga korsstygn: Team fri vilja (+ Crowley)

Två korsstygn mönster (i excel-form) för en övernaturlig cross stitch med Team fri vilja (+ Crowley). Först visas ovan. det andra mönstret är en Destiel variant.redigerad för att lägga till: en variant som visar Dean innehar sin andra sanna kärlek, p...

Den ultimata nördiga personliga presenten - gör ett korsstygn QR kod

jag gjorde detta som en present till min syster i jul. QR-kod, när skannas på en smartphone, leder till en video på YouTube - ett bildspel av barndom jul bilder.Det tog inte alltför lång tid att göra och hon älskade det, som det var något lite mer pe...