Mugg / kaka PresentsetJag är kär i kaffemuggar! Okej, inte så mycket som jag älskar med min gubbe. Jag älskar handgjorda muggar, sådana med iögonfallande mönster eller sådana som påminner mig om platser jag har varit. Muggar jag fick som gåvor och andra som jag bara alltid har haft. Jag har också varit känt att dela min kärlek för muggar med dem omkring mig. Jag tror de gör perfekta presenter och desto bättre när de innehåller en kaka mix avsett att bakas i den mycket muggen.

Alla använder muggar, från soppa till kaffe eller te. De är en del av vardagen. Jag har aldrig varit i ett kök, kontor, lägenhet eller studentrum som inte hade en mugg! Detta gör tanken på muggar som en gåva perfekt för nästan vem som helst! Du kan göra dem gluten fri, socker fri och fett om det behövs. De är kostnadseffektiva och enkla att sätta ihop.

Jag litar på mugg kakor när jag vill ha en en-servering söt dessert med inga rester. Så, varför inte göra det till en enkel idé som fungerar för nästan alla. I handledningen veckor kommer jag att redogöra i leveranser och steg för att slutföra denna underbara gåva idé.

Leveranser:

  • Mikrovågsugn salvia mugg val (Ross, Target, marskalkar, TJ Max, Bed Bath & Beyond och på Etsy.)
  • Mini trä sked eller tråd visp (valfritt)
  • Clear mönstrat/cellofan treat väska (Party stad, Michaels, Hobby Lobby)
  • Band/garn/sträng
  • Sax & hole punch
  • Recept ingredienser (se nedan)
  • Färgskrivare
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kokos mugg kaka - gjord i mikrovågsugnen på 2 minuter!

Så har du spenderat all din energi att göra den perfekta Thai grön curry. Eller kanske du faktiskt beslutat att slutligen för att erövra det intrikata karibiska kryddig kyckling maträtt som du minns så ömt från din senaste semester. Oavsett omständig...

Blueberry Muffin mugg kaka - gjord i mikrovågsugnen på 2 minuter

Hur kan det vara en kaka som görs utan ugn, producerar en framkomlig - ibland även ganska läcker - tårta?Mugg kakor är ett slags bakning svart magi. De trotsa logik. De skratta inför konventet. Otrogna håna idén. Omöjligt! Absurt! Aldrig! En kaka gjo...

Banana Bröd mugg kaka recept

Jag älskar bananbröd, så när jag såg en mugg cake version av det, jag visste att jag behövde för att ge det en chans.Detta bröd mugg Banankaka kockar på under två minuter i mikrovågsugnen och smakar mycket liknar traditionella bananbröd. Det är lite...

Mugg / kaka i 60 sekunder

Välsmakande mugg kaka som du kan göra på bara 1 minutMoistest choklad mugg kaka recept:-• 2 tsk smält smör• 4 tsk socker pulver• 3 tsk alla ändamål mjöl• 1 tesked Coco pulver• 1 ägg• 1 tesked vaniljessens• 1/4 tsk bakpulver• Koka under 60 sekunder i...

Röd sammet mugg kaka (gjord i mikrovågsugnen!)

Röd sammet. Om du aldrig har provat det, skulle du antagligen tror att det skulle vara helt bonkers. Jag menar, dess röd Gillar, riktigt röd. Det är vinäger i den. Och röd mat färg. När var sista gången du ens tänkt på röd mat färg? Jag vet, rätt!?Me...

Enkel 3 minuters choklad Brownie mugg kaka

enkel 3 minuters choklad Brownie mugg kaka...

2 minuters choklad Oreo mugg kaka

2 MINUTERS CHOKLAD OREO MUGG KAKAFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/Fa...

5 minuters choklad mugg kaka

En anteckning från hem laga mat:"Denna kaka är super snabb och lätt att göra. Det är perfekt för det "söta" begäret vi får och vet bara inte vad jag ska äta för att uppfylla det. Jag hade detta recept för ett par månader och ikväll jag förs...

Mikrovågsugn Funfetti mugg kaka

Funfetti, aka sprinkles, aka godis bitar... vad du vill kalla dem, de är själva förkroppsligandet av söt, festliga godhet som vi förknippar med födelsedagstårta. Idag, ger jag dig ett sätt att bokstavligen ha kakan och äta den, alla på under 5 minute...

Mikrovågsugn Nutella mugg kaka

detta är läckra! Det har inte det hemska svampig konsistens du hitta i de flesta mugg kakor nyligen. Här är fluffig och fjädrande tillagning.Ingredienser:1/4 dl Nutella1/4 cup mjöl3 T mjölk1/4 tsk bakpulverSteg 1: blanda! Sätta alla ingredienser i en...

10 minuters Layered morotskaka mugg

Det är bara något så härligt Höstligt om en morotskaka - vet jag inte om det är kanel eller tät, fuktig saftiga morötter eller ens kanske bara färg. Vad det är, jag helt enkelt inte kan passera en.Denna singel-servering version är perfekt. Om du vill...

3-2-1 mugg Brownie!

Vegan och rika ^_^Jag har en stor förkärlek för super-fudgy chokladkaka, och jag har försökt några mugg tårta recept innan men hittade dem helt enkelt otillfredsställande. De skulle komma ut beige och svag. En sann choco-älskare behöver något mer bef...

1 minut Eggless choklad mugg Cake

Jag har redan postat 2 variationer av choklad mugg kaka recept och de var stor hit (du kan kontrollera dem här och här). Denna mugg kaka är lätt att göra, snabbt och gjorde utan att använda ägg. Konsistensen var mjuk och smakar så bra. Jag skulle säg...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

3 ingrediens choklad jordnötssmör Dessert

jag älskar choklad och jordnötssmör. På allvar älska det. Älska alla former av den. Ice cream, choklad PB koppar, chokladkaka med PB glasyr. Du kan inte gå fel.En natt min söta tand var suget Reeses och jag vill bara inte gå till affären så jag impro...

5 minuters choklad Lava tårta

Det är sant! Du kan laga en tårta i din mikrovågsugn för bara några minuter och äta den direkt! Vi trodde det så vi fick ge det ett försök.Denna enda portion choklad lava mugg kaka är extremt lätt att göra, bara tar 5 minuter och är perfekt för stude...

MUGcake

detta är en mini mugg-kaka, inte en kaka. Men det är fortfarande ganska en cupcake.Jag anser att detta är ett litet snapsglas, vilket gör det perfekt för att göra något se ut alkohol, när det är verkligen inte.Allt du behöver: cake mix (kanske resten...

Tincloth

göra ett Instructables förkläde till en oförstörbar förkläde:vattentät, brandsäkra och lätt att rengöra. Kan vara det visar en kniv också!Ända undrar varför vissa duk, som saker som en Carhart jacka är gjord av, är så mycket tuffare än, säg, en dropp...

Mikrovågsugn kaka i en mugg!

Detta är min första instructable så du inte hatar också säga mig hur jag kan förbättra min instructable VänligenSteg 1: ingredienser Här är vad du behöver att komma igång! Mugg (duh), gaffel, mäta skedar, mjöl (4 msk), varm kakao mix (5-6 msk), vanil...