Mycket enkel... Men ändå mycket effektiv upptåg (Computer upptåg)detta Instructable är mycket enkel men mycket effektiv! Vad kommer att hända är:
Du döljer alla ikoner på offrets skrivbord. Brottsoffret kommer galen när de ser datorn när du har gjort upptågen. Det kan inte skada datorn på något sätt alls. Rösta om du gillar det! = D
Se Steg
Relaterade Ämnen

Grundläggande men mycket effektiv flaska raketer

I'v alltid haft en fascination för raketer, och en vän och jag hade chansen att ägna en lördag åt att ha lite kul med flaska raketer. Vi ville bygga en mycket enkel, men imponerande, flaska raket, med knappt några delar. Kolla videon i slutet för att...

Hur man gör en mycket effektiva och billiga mikro/macro objektiv för en iPhone eller någon smartphone!

i detta instructable, jag kommer att förklara hur jag har skapat makroobjektiv för min iPhone 4 av bärgning delar från gamla digitalkameror. Varför köpa dyr lins bilagor när de redan ljuger runt ditt hus? Disclaimer: Jag är på något sätt ansvariga fö...

Hur man bygger en enkel men effektiv airsoft granat

detta är en mycket effektiv airsoft granat. Det är så coolt att använda och kommer att hjälpa i din nästa airsoft skärmytsling. Denna granat är gjord av enkla hushållet material och tar bara ca 10 min. att bygga en.Steg 1: material -2 normala vattenf...

Heta till göra en enkel men effektiv katapult i GMOD 10

detta instructable visar dig hur man gör en enkel, men långt skjuter katapult i garry's mod 10. Det är en gemensam grej som är perfekt för nybörjare. de flesta Garry's Mod spelare vet hur man gör något sådant.Njut!Krav:Garry's Mod 10 - http://store.s...

Hur man gör en enkel men dödliga kasta star.

Hi det!I denna film kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men dödliga kasta star.Varning! Detta är otroligt farligt! Gör det på egen risk och inte kasta det på något som du inte avser att slå!Också kolla gärna in min YouTube-kanal att se fler...

Våren driven båge, enkel men kraftfull!

Idag visar jag er hur man gör en enkel men kraftfull båge. Att göra armar och ben av något flexibla är en smärta,även hitta bra material för det. Vi använder bara tuffa metall och några trä: >Material / verktyg:-Jigsaw-Drill-lödkolv, laser module, Li...

Enkel men mycket effektiv dörren förslag till propp

Jag var planering gör en dörr förslag till propp på länge, men remix och winterize tävlingen var min förrätter pistol - äntligen. Jag hittade och men: Jag har inte en symaskin, så började jag tänka om något mycket enkelt. : o).Här är min idé:Steg 1:...

Göra en enkel men mycket starka Gem Shooter

i detta instructable, jag kommer att lära dig hur man gör en enkel klipp launcher med fantastiska resultat. Denna Shooter kan gå mycket längre än jag väntat, och om du drar tillräckligt hårt, det kommer att tråka ut till (eller över) frigolit!DISCLAI...

Att bygga en bättre råttfälla... Eller bara en enkel, men effektiv, Mousetrap

med vintern kommer en störtflod av critters försöker hitta ett trevligt ställe att övernatta. Denna vinter, våra garage visade sig vara oemotståndlig för en liten mus (delvis på grund av min röran) - och här är den instructable om hur att fånga en mu...

En mycket Cheesy upptåg

Vad händer om du lite i en normal ost pinne och istället för ost, din mun är fylld med tandkräm. Eller Ketchup. Vad sägs om senap? För detta instructable jag lär dig hur man gör en ost pinne fylld med alla objekt att upptåg din vän med.Obs: Bilden ov...

Mycket effektiv väldigt cool belysning med återvunnet kallkatodrör.

Gamla dator skannrar på väg till papperskorgen eller mer lämpligt "deponering". Har ett andra liv. Jag återvinna dem. Jag är en dator tech och jag mitt skrivbord är översvämmad med ljus och inga skuggor. Lösningen är gamla skannrar. Scanner löka...

Enkel (men effektiv) Edward Scissorhands kostym för kiddos

när min son berättade att han ville vara Edward Scissorhands för Halloween, jag visste att vi skulle ha skitkul att göra kostym för honom. Alla i familjen hade något att tillägga - min son naturligtvis erbjuder bit de motståndet av bokstavligen * bli...

Utföra en mycket elak upptåg i skolan eller kontoret

Om du har surfar runt letar efter häftiga upptåg idéer för April Fool's Day, här är en du kanske gillar. Det är avsedd för skolan eller kontoret men uppenbarligen det kan utföras var som helst så länge ditt offer äger en pärm/mapp.Det är ganska snål...

Enkel men effektiv mod för dart geväret dart

OK denna mod gör din pistol ännu mer distraherandesaker du behöverdin darten filvänligen kommentera och räntaSteg 1: vad man ska göra först sitta på golvet i ditt garagetar-filen och lägga handtaget på höftenoch tipset om marken och håll det så du ka...

Bygga en mycket effektiv fälla från skräp!

Bara Överdriv inte... Du kan förmodligen skada någon om du använder för mycket vikt. Detta skulle få dem att vara slungades... kinda. Hur som helst tar jag inget ansvar för någon att få ont så inte gå hängande poliser och skylla det på mig. Dessa är...

3 mycket effektiva metoder att rengöra ugnen

Det är ingen hemlighet att en av de mest irriterande rengöring problem är ugnen. Varje hemmafru (och inte bara) vet fett har den irriterande vanan att hålla sig till ugnen om kvar under en lång tid.Har du någonsin försökt att skura det? Jag försökte...

3 enkel men effektiv hem rättsmedel

Steg 1: Intro till sjukdomVi har alla varit sjuka till den punkt där vi skulle prova något för att få bättre. Detta är bara några lätt rättsmedel att min mamma har lärt mig över de många gånger jag har varit sjuk.Steg 2: bakpulver i badkaret Detta he...

Hur man skapar en enkel men effektiv DIY luft pistol på ditt hem från lite smått och gott liggande

denna pistol är ett bra tidsfördriv och liksom de flesta andra DIY produkter, behöver inte några särskilda komponenter men med detta är att du inte ens behöver kliva ur ditt hus för det!Det material som krävs för denna pistol är följande:1) ett 6 tum...

Hur man gör en enkel men effektiv TV-sändare (Analog)

I denna instuctable kommer jag visa dig hur man gör en billig analog TV-sändare för kanaler 3-4.Disclaimer: Jag är inte ansvarig för eventuella skador eller en lagar trasiga. Kom ihåg, prata med lokala tjänstemän om eventuella överföringar som du pla...