Några misslyckade eller ej bokförda knex vapen.Hello there. I denna kompatibel, ska jag visa lite saker jag inte lägger upp helt. Jag har satt några inre bilder från de flesta vapen med det (så om varje berörd person kan förmodligen bygger det). Denna kompatibel kommer att göras större när jag inte vill skriva alla mina saker i en separat bildspel.
Jag beslutade att inte bokföra dessa vapen helt eftersom:
1: de inte skjuter också;
2: de är inte riktigt '' innovativa '';
3: några inte är utformat med en riktig pistol, men fortfarande inte skjuta;
4: de gjorde icke verk.
5: de är inte till mycket skiljer sig från redan bokförda kanoner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Icke-bokförda kanoner

här är några av de icke-bokförda kanonerna som jag har gjort... Hoppas du gillar. Berätta om du vilja jag till post eller inte.Steg 1: M4A1 Detta är min blandning av Fartonia's M4 och ZeroGravity9's M4A1. De viktigaste skillnaderna är: 1) fat kräver...

Några av mina KNEX vapen

bara ett par av mina knex vapen L96 och min helt nya MP40...

Knex vapen

jag ville sätta mina knex vapen på ett bildspel att ge dig idéer om nya vapen. Om du har några nya baserat ettor en denna design vänligen lämna en kommentar som du gjorde en....

3 av mina knex vapen

3 kraftfulla knex vapen...

Dubbel-barreled bolt-action knex vapen

jag lagt till vissa tillägg idag... Detta är en dubbel-barreled bolt action knex vapen häxa du kan skjuta oberoende av varje fat. Dess mycket kraftfull så se upp! = pmycket lätt att göra men du behöver en hel del gula kopplingar och grå kopplingar. r...

Knex vapen del 2

knex vapen del 2...

Knex vapen del 1

knex vapen del 1...

Skörden limpa eller (minion skörda kakor)

detta recept gavs till mig av min tredje klass lärare vi gjorde det i klassen har det alltid varit min favoritUtsöndrar är mini choklad chips de lägger bara tillräckligt choklad med ut en big crunchJag har tagit belopp för en, två och tre bröden jag...

Flonine's K'nex skapelser (några av mina knex vapen svärd etc.)

bara några bilder av mina skapelser.Alla krediter går till othersexcept för armborstBetygsätt och abonnera...

Re bokförda K'nex MP3/MP4 hållare.

Hey guys, jag gjorde detta instructable för andra gången eftersom den tidigare som inte har bra bilder.Jag gjorde bilder av detta Instructable med en bättre kamera, och jag hoppas du gillar den.(PS Glöm inte att betygsätta.)Steg 1: Bit räkning. Detta...

MIN coola PAD för BOKFÖRDA

detta INSTRUCTABLE är tillverkad av skrot ITEAMS BULTSATS i min arbetsplats.MWTAL ITEAMS ÄR FRÅN TVÅ DOCUENT SKANNRAR. FAN ÄR TAGEN FRÅN EN SKADAD SMPS FRÅN EN STATIONÄR DATOR. KÖPTE TVÅ 2'' HINDGES FÖR ATT FÄSTA TVÅ TVÅ METALLPLATTOR TILLSAMMANS. ET...

Favorit knex vapen 2009: sista rundan

jag vill tacka er för alla röster men valet jag postat;har inte en klar vinnare, 2: a plats eller 3d plats. Därför: Här är en sista runda, du kan rösta på två av dessa kanoner, denna tid kan de vara dina egna vapen. Jag gav några bonuspoäng från den...

Favorit knex vapen 2009

Hej, jag är Mr Muggle och jag skulle vilja göra ett urval av favorit knex Kanonerna på 2009Jag har gjort ett urval redan av kanoner som nådde över 4 *. Jag vet inte om jag lagt dem alla så berätta för mig om jag glömde en. jag skulle vilja be er att...

Nya Knex vapen kommer!

Hello there!Ja, jag har icke aktiva på instructables under en tid, men det är eftersom jag jobbade på några nya vapen! här är de:M9,Mini-Uzioch R700 (yay!)för alla vapen, på bilden finns:pistolen (duh)ammooch om jag har gjort några: bilagor.och Ja fö...

5 i 1 knex vapen

Hey ganska mycket min sista knex kompatibel... inte som många människor bryr sig men jag blev uttråkad så jag gjorde detta och hållit att hitta nya sätt att använda den... väl här det är.1. 1 svärd2. 2 svärd3. numchuck typ saker4. dubbel sidig person...

Jareds T.B.A.R (taktiska Bullpup Assault Rifle) Knex vapen av samlas förstörelse:)

så ett tag sedan någon utmanade mig att bygga en blå spö skytte bullpup gevär. Jag gjorde tbar knex geväret.Lite statistikSträcker sig 55-60 ftMag kapacitet 8-9 blå stavarNoggrannhet godPIN pull svart stavVissa funktionerTactical railBullpupBra järn...

Min favorit Knex vapen

dessa är några vapen jag tittade, byggt och gillade. Jag gjorde även mitt eget vapen och skapelser! Så njut av mina bilder....

Nya Generation av Knex vapen

extremt unik pistol till mig kommer att revolutionera knex pistol design. systemet är under avtryckaren inklusive pin och mag. dess kraftfulla, har en bra mech, robust och en bra mag. det finns nothin såvitt jag kan säga som kan jämföras med det. Jag...

Star strimma Aka The Mini Monster Knex vapen Of Mass Destruction

denna pistol inte behöver en introduktion bara titta på andra och tredje pic NUFF sa! (Ca 3-4 kartonger staplade inuti varandra en passform gick igenom alla men en tum av en röd stav)Denna pistol kombinerar kraften i en båge med en järnväg pistol/sla...