(Nästan) Skottsäkra TI-84 skärmdetta är något jag utarbetat medan anställd som en CNC-operatör (som en medarbetare uttryckte det, "bara en apa som driver en gula knappen" :/). Jag skär ut en bit plexiglas (även om polykarbonat/lexan skulle fungera mycket bättre), slipas det till form och varm limmade den i. Skärmen var slipas för att passa ut en tom som mätt ungefär 2-3/4" 3-3/4"

Det gjordes med med en bandsåg och en die grinder, om jag hade en laserskärare jag kunde rättvis gå hitta rätt dimensioner online och skär man ut med en laserskärare en har en mycket renare.

Relaterade Ämnen

Nästan skottsäkra K'nex sköld

jag var uttråkad så jag bara gjorde denna NjutSteg 1: sköld 1 detta är en lista av lappar för denna delSTAVARGrön: 14Vit: 36CONNECTERSVit: 14Gul: 8Grön: 2Red: 3PanelerLiten triangel hål: 13Liten kvadrat 1 hål: 4Steg 2: Shield 2 Här är listan över bit...

LEGO skottsäkra 88mm luftvärnskanon

i detta instructable jag skall berätta hur man bygger en lego skottsäkra 88 mm luftvärns torn också detta är bara min andra instructable yada yada yada...Steg 1: Fat Först hitta 5 av dessa cylindriska block saker och driva dem tillsammansSteg 2: Näst...

Det är pansar Eh! Skottsäkra däck rustning för moderna säkerhet

Om du är någonting som jag, är människor ständigt skjuter ut dina däck utan goda skäl. Inte bara detta blir dyrt, men det är mer än lite irriterande. Det är därför jag har utformat dessa skottsäkra, Road Warrior-esque, tröttna armoring system. Detta...

3 skottsäkra™ kaffe recept med kostnad jämförelse

Kaffe. Smör. Olja. Inte precis första som kommer att tänka på för en balanserad och näringsrik frukost. Ännu, som en fett hydra som vägrar att dö, detta kalori-lastad kaffe fortsätter att regelbundet förstasidesstoff. Skottsäker™ kaffe infördes nylig...

Spara pengar på skatter

det är skatt tid av året igen och beväpna dig med lite kunskap första - oavsett om du går till en revisor eller fil egna skatter - kan spara mycket pengar på kort och lång sikt. Först av allt jag kommer att hjälpa dig avgöra om du behöver en revisor...

Hur man gör en extern mobiltelefon batteri för under $10

intro kommer bara förklara en sak: varför jag bestämde mig att göra detta.När jag går på långa resor, gillar jag att vara beredd. Jag gillar också att lyssna på musik (när vaken på den resan.).Nyligen, jag fick en Android smartphone, och gillar alla...

Fisk Crowder, färska fångade!

Min fisk chowder recept är en familj favorit under vintermånaderna. Detta Instructable visar min metod, Njut!Steg 1: Fisk Prep Mer information om att fånga och filetering fisk kolla mitt fiske instructable (hur att fånga ren och koka inomskärs fisk)!...

Tesla Tornado Christmas Tree

här är en julgran med en twist!Detta meter höga rör använder ett magnetiskt-driven Tesla Pump för att skapa en vacker vatten vortex. Med grön karamellfärg och ljus bakom den gör det ett häftigt alternativ till en julgran!Nikola Tesla patenterat den T...

Tryckkokare vakuumkammare

Tryckkokare göra stor vakuumkammare eftersom de är lätt tillgängliga, inte för dyrt, och är stark nog att hålla fullt vakuum. När du har hittat alla delar, montering är okomplicerad och kan vara en rolig eftermiddag projekt.För detta bygga, jag ville...

Tacuino: en låg kostnad, modulära, Arduino-kompatibel pedagogiska plattform

För mina soft-krets klasser, har vi använt antingen en förprogrammerad Attiny85 krets (), eller den dyrare Arduino-kompatibel Lilypad USB. Jag ville ha något mellan dessa två ytterligheter som skulle vara:Lätt att bygga av nybörjareLåg kostnad för st...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

Automatiserad Halloween godis Tumbler / Dispenser

Vi är tyvärr aldrig hem att dela ut godis på Halloween. Tidigare skulle vi lämna ut en skål med godis, kanske med en skylt med texten "ta bara en". Men det är mindre än idealisk, uppenbarligen. Det uppmanar missbruk, och är ganska lamt.Jag bestä...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

En radiell drill press från reservdelar

min radiella drill press kostnad ungefär samma material som små, billiga sådana du kan köpa, och det är inte mycket större eller styvare än de, men det har mer frihet av rörelse än vissa dyrare maskiner. Den är tillverkad av några delar som jag hitta...

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...

X-Wing Pilot (röd V) barnens kostym

Inte bara är Halloween runt hörnet, men så är också Star Wars Episod VII: The Force vaknar. Jag vet inte om ditt hus, men Star Wars feber är hög i vårt hem i år.Inte överraskande, ville min son vara Luke Skywalker för Halloween i år. Naturligtvis, Be...

Hur du ansluter en extern mikrofon till en Canon videokamera

jag nyligen fick en Canon Vixia videokamera. Jag fick, delvis eftersom jag har använt Canon Powershot kameror i år och gillade dem, och också eftersom det har en extern mikrofon jack byggdes redan, så det finns inget behov av särskilda mods eller för...

Arduinolyzer.js: Förvandla din Arduino till en logik Analyzer

När jag jobbade på Intel som hårdvara designer, använde jag en logik analyzer för felsökning mikroprocessorer och chipsets. En logik analyzer är en maskin som ansluter till din krets och omvandlar det som händer i kretsen i en vågform på en skärm. De...

Mountain haubits Golf Ball kanon

i ord av en av mina favorit amerikanska uppfinnare..."Ett av mina primära mål är att bilda verktygen så verktygen själva skall mode arbetet och ge varje del, dess bara andel." - E. WhitneyUppgift: för att skapa ett Instructables projekt som är v...