Noll makt, själv vattning, Self-Regulating Container trädgårddetta var inspirerad av en annan instructable som visar hur man bygger ditt eget earthbox. Min design lägger en gravitation utfodras, noll makt förbrukar bevattningssystem som kan vatten flera behållare automatiskt. Hela projektet är byggt med gemensamma, lätt fann delar på potentiellt noll kostnad.

Jag bor i en lägenhet som inte har en trädgård, men jag har ett litet tak utanför mitt sovrum och jag ville starta en vegetabiliska container trädgård på den. Tanken på att själv vattning behållare tilltalade mig, men jag fortfarande även med själv vattning behållare måste krypa ut mitt sovrumsfönster med flera hinkar med vatten varannan dag för att hålla behållare full.

Vad jag behövde var ett sätt att hålla flera behållare vattnas från en central reservoar som var lättillgängligt. Jag kunde inte bara ansluta foder rören direkt från behållare till reservoaren eftersom då det skulle bara tomt ut, ojämnt vattning behållarna och över vattna växterna. Men jag ville inte sladdar hängande fönster, så jag inte vill ha något som krävs för el. Den hade också vara enkel, så det kan köras utan att behöva gräva och fixa det, och det skulle vara billigt (eller gratis), så jag kunde upprepa det flera behållare och expandera min trädgård utan att spendera en massa pengar.

De behållare som jag har utformat använder samma själv vattning system som earthbox konceptet, men jag la en automatisk avstängningsventil till varje behållare så att flera behållare kan vara allvar matas från samma reservoaren. Varje behållare reglerar hur mycket vatten som det tar från reservoaren så men många containrar du har i din trädgård, allt du behöver göra för att hålla dem alla vattnas är att se till att behållaren är full, inget behov av elektricitet, pumpar eller timers.

Konstruktion är ganska enkel och alla delar är lättillgängliga för mycket billig (nästan alla är mycket vanliga och det gick att hitta gratis om du så önskar).

Om du bestämmer dig att köpa alla delar, kommer att det ställa dig tillbaka om $10-$12 per container

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel makt LED linjär nuvarande Regulator, reviderad & klargjorde

Detta Instructable är i huvudsak en upprepning av dans linjära regulatorn strömkretsen. Hans version är mycket bra, naturligtvis, men saknar något i vägen för klarhet. Det här är mitt försök att ta itu med den. Om du förstår och kan byggda Dan's vers...

Själv vattning container trädgård

Jag gjorde en helt bärbar trädgård som är själv vattning. Varje container har en vattenreservoar i botten som håller jorden fuktig och det finns också ett hål så överflödigt vatten kommer att rinna ut.Snygg katt kitty strö behållare (38 lb storlek)4"...

Atmel start 3: Binky en-PORT, PIN, DDR och LED

M. A. Parker c2015Blinky, blinkande LED, visar hur man använder språket som C/c ++ i Atmel Studio (AS) för att styra Atmel MCU portar för ingång och utgång (dvs IO) och avslöjar den "hemliga" liv av Atmel PORT, PIN och DDR register. Blinky använ...

Automatiserad Garden

Förra trädgården jag planterade bredvid mitt skrivbord på jobbet gick inte så bra. Det led brist på solljus samt mitt hektiska arbetsschema (dvs avsaknad av vattning). Det lyckades aldrig få fullt tillräckligt solen eller vatten. Efter en lång sorg t...

Hallon PiSONE flera nöjescentrum

efter framgången med min första Instructible här är min andra! Det är inte en miljon miles från arcade maskinen jag byggt men arcade maskinen är endast en maskin som en spelare och det är bara en fick liten en person skärm.Så kommer denna bygga att v...

Breadboarding kul

nyligen hade jag anledning att göra en 555 krets på en skärbräda för något annat var jag arbetar på. När jag var klar med det jag hade fortfarande gå runt på en skärbräda och jag fick tänka Tänk om jag blandade två av dessa med en exklusiv eller gate...

Mätning av låg resistans / 4-tråd på billiga

Vid mätning av mycket låga motstånd uppstår problemet snabbt att varje multimeter suger mäta mycket lågt motstånd.De flesta multimetrar "ge" under 10 ohm, tar mycket lång tid att få ett resultat och noggrannhet är hemskt.Det finns mätare som kan...

De flesta energibesparing ljus dröjsmål krets

det finns en hel del kretsar att när du slår på en ljus, ljuset kommer att stängas av automatiskt efter ibland.De flesta kretsar förbrukar inte för mycket ström under ljus utanför. Men standby kretsen fortfarande förbrukar lite ström.Denna krets anvä...

IR-apparaten

En brytare som aktiveras av avstånd. Detta exempel visar aktiveringen av en LED strip.Förståelse för elektronik (och lödning om använder en veroboard) krävs för att genomföra detta projekt. En multimeter skulle vara till hjälp för att testa.Steg 1: D...

Crystal Key Lock boxen

Har du någonsin velat hålla något säkert, men tråkiga gamla lådor bara inte din stil? Har du varit döende för en glödande lockbox som öppnats av en kristall? Här är att avhjälpa.Detta är ett utmärkt sätt att imponera på någon du är villig att visa bo...

Hur man diagram

detta Instructable kommer att visa dig hur man graf, från diagram till exponentialfunktioner, jag hoppas att vinna i brännande frågor 6.5, så om du tycker detta är bra, rösta!Först ska vi gå igenom grunderna Graphing sedan bygga vidare på det och gå...

Använda tupperware projekt höljen

Tupperware är utmärkt att hålla vänster overs i kylen, eller ens värma upp dem i mikron, men länge sedan jag fick reda på att de kunde vara användbara på många andra sätt.Jag har använt tupperware projektet höljen för många av mina projekt, och de ha...

Tre låg kostnad utbytbara 3D-Printable Bionic händer

Detta Instructable bygger delvis på min sista året gymnasiet vetenskap projekt "Makt av Touch: utmaningar i utforma haptiska avkänning och Feedback för neurala kontrollerade Bionic/prostetiska händer". Jag var djupt hedrad när detta projekt var...

Self vattning trädgård inhägnad

varje år rådjur och kaniner har skördat vår trädgård efter alla våra hårt arbete hela sommaren så detta är året för att slutligen lösa detta. Projektet är en Self vattning länkade trädgård. Denna första instructable är i första hand berörs med trädgå...

Self vattning planter från katt skräp behållare

Hej alla,Jag har en katt som katt använder skräp. Jag gillar att köpa plastbehållare med kattsand eftersom de verkade ha bra återanvändning. Jag har hållit dem under en tid men aldrig visste vad med dem att göra.Våren kom och jag planterade frön för...

Smart Master/Slave grenuttag för din PC [mod] (self avslutning men noll standby)

Off ska vara avstängd. Och användbarhet bör vara bra.Att göra det kort: vi har inte hittat rätt produkt ute, så vi hamnade efter modding en.Vi köpte några "Energy Saver" grenuttag från Zweibrueder. Enheterna ärmycket solid och inte dyrt. De har...

Self vattning Mini trädgård

bygger på idén om jaget vattning krukor (det finns flera instructables) jag har byggt en större version, använda IKEA lådor.Steg 1: Få alla verktyg / material Få några lådor. Jag använde "Samla" lådor från IKEA eftersom de är billiga, finns i ol...

Self vattning Planter Box

Hej alla!Detta är min första instructable. Jag tror att detta projekt kan redan vara här någonstans, men detta är min tolkning. Jag såg någon på youtube gör detta projekt en gång och jag ville ge min egen bild.Vad du behöver:1. 18 gallon Roughneck To...

(Oftast) Self vattning planter

trädgårdsskötsel kan vara både underbart givande eller förödande nedslående. Jag har alltid fått höra jag har "gröna fingrar" av vänner som är kroniskt misslyckas. Detta projekt var avsedd för just en sådan vän.Grundtanken är en upphöjd plantage...