Office ventilator - Flat pack
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kolossala kartong kamera-Flat Pack konstruktion

freshmen eleverna på min skola skapas en rad av marint tema kostymer från återvunnen papp med slitsade konstruktion för församlingen. Kostymerna var gjorda för att passa högstadiet barn på Halloween och hade vara flat pack/skårad konstruktion design....

En Flat Pack Rocking katt!

Hej Instructables! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en hur-till.Min gode vän och rumskamrat nyligen blev en fader, så jag beslöt att göra en present till hans barn. Till slut bestämde jag mig att göra en gunghäst. För att göra det lite me...

Flat pack Laser skär stol

Inspirerad av en fruktansvärd flytta in i min 3: e våningen gå upp lägenhet förra sommaren bestämde jag mig för att göra flytta vänliga, lätt, flat pack möbler med en laserskärare. Som ett collegestudent med en mobil livsstil tänkte jag mina möbler b...

Flat Packe för lagring Plywood picknickbord

Dessa picknickbord är alla gjorda av ett enda ark av plywood, tar ca 30 minuter för att markera ut och ca 1 timme att klippa ut. Slipning och målning är ner till enskilde, så jag inte ska citera några tider för dessa två processer, men jag har avslut...

Hur man sätter tillsammans en Flat Pack kök

Nuts n bultar för att sätta ihop de Flat Pack kök du köper från store. Hur råd och tips om vad man ska göra och vad man inte ska göra!...

Flat Pack bordtennis bord!

Table tennis är ett fantastiskt spel att spela när som helst var som helst! Men på grund av tabellen att vara besvärligt är det ganska svårt att flytta runt. Därför har vi gjort en bärbar bordtennisbord, med andra ord helt flat pack. Det är inte allt...

Flat Pack: Hund hus (små-medelstora)

Jag har gjort en flat pack hundkoja.Fler och fler människor tar sina sötnosar med dem på resor. Gå till stranden, med en BBQ med vänner, gå till en park...Platser där din hund behöver skydd, avkoppling och skugga.Parlamentet gör det hela!Med dess lät...

Flat Pack BBQ

Denna kort tutorial ska show dig hur man gör en platt packad BBQ av rostfritt stål.Steg 1: Vad behöver du? Allt du behöver är:-Material:Rostfri plåt (ca 1 m²)En matlagning rutnät (jag använde en från min gamla BBQ set)-Andra:Tillgång till en laserskä...

Göra ett dockskåp som Flat Pack

Jag delar planerna för en enkel och robust flat pack dockhus jag designade för några år sedan. Det är en två berättelse struktur med 8 rum, och när bitar skärs de enkelt kan monteras (utan en enda skruv eller droppe lim). De kommer också isär så att...

Flat Pack Tic Tac-ToeBot

Jag bestämde mig att bygga detta för min son mest för att jag ville utmana mig själv och göra honom något roligt, men också eftersom jag hade lämnat över komponenter efter en 3D-skrivare bygga.Hur detta fungerar är spelaren kommer att plocka en kvadr...

Lätt tre bit flat pack Christmas tree

En snabb trä juldekorationer som kommer att packa bort plan för nästa år *Det står 20cm hög och basen är 14cm i diameterJag har letat på några olika skurna mönster för flexibel plywood (lever gångjärn, Super flexibel dubbel krökning yta, böjd laser b...

Flat pack kudde.

Detta instructable visar dig hur man gör en flat pack kudde. Lätt att ta med dig överallt!Steg 1: Vad behöver du?Steg 2: Polypropylen. Först göra en mall för papper att rita formen på polypropylen.Klipp ut den röda konturen.Gör ett snitt, så inte skä...

Flat Pack Juicer

Det finns aldrig tillräckligt med utrymme i ett köksskåp. Med detta instructable, du lär dig att göra dina egna flat pack juicer. Det tar inte mycket plats i ditt skåp längre, det är kul att göra och arbetar som wel som en juicepress från butiken!Ste...

"Våg av ljus"-hållbar Flat Pack ljuskrona skugga design

A enkel fyra steg att skapa en hållbar ljuskrona form.Förpackningen är tillverkad av återvunnet brunt papper och i stället av bläck tillägg instruktioner, all text och alla bilder har bränts i förpackningen. Regenererade rep gjorda av naturliga fibre...

Heineken spjällådan Flat Pack

Hej alla,För min kursen industriell produkt Design, jag var tvungen att göra en platta packade öl låda.Jag hade gjort det på IDC byggnad på HOWEST i Kortrijk.I detta Instructable jag ' m går att visa dig hur man gör detta.Förhoppningsvis kommer du nj...

Flat Pack Bikebag

Jag är en student på Västflandern High School (HOWEST). Jag studerarindustriell produktdesign och för ett av våra projekt har vi att göra en platta packade produkt. De villkor på vår platta packade produkt är:Att hitta en kreativ lösning för att skap...

Flat pack rullstolsramp

Denna rullstolsramp utformades för en flat pack tilldelning vid Howest Industrial Design Center.Steg 1: Steg 1: vad du behöverMaterial:1 A1 polypropyle (PP) ark av 0,8 mm tjocklekmultiplex 400 x 580 mmgummi (t.ex. från ett gammalt bildäck)lim som fun...

IKEAs Bekvam steg pall Flat Pack församling

Jag har tänkt att publicera denna första instructable ett tag. eftersom det handlar om en av de sötaste och mest populära studion förpackningar det Ikea begreppet församling har att erbjuda.Bekvamsteg pall enheten är bland de mest kända och mest anvä...

Flat Pack

Detta aluminium flat pack vas som du kan göra på egen hand.Lycka till!Steg 1: Flat packÖppna bilden.Nästa steg klickar du på steg 2Steg 2: Flat packÖppna bilden.Nästa steg klickar du på steg 3Steg 3: Flat packÖppna bilden.Nästa steg klickar du på ste...