Oförstörbar växt ID-taggar i 10 enkla stegdenna idé är hela trädgårdsarbete duk men här är min visuell tolkning. Tack till Kim för fotografering och Mike för min ny oregano.

Jag tycker de flesta trädgårdsmästare och växt älskare vara mycket delar, mycket att ge. De har snippers i handen redo att skära av ett tips att dela, skörda frön eller gräva upp växten spädbarn att skicka runt. Identifiera små sticklingar när de växer i stora växter är svårt ibland eftersom ID-Taggar avklinga, bläcket tvättar bort eller får nötas bort eller taggarna enkelt gå vilse. Medan denna idé inte kommer hjälpa dig från att förlora din växt ID-taggar, hjälper detta dig hålla identiteten av din dyrbara växande växt börja under lång tid.

Allt du behöver är några tomma, tvättade aluminiumburkar, ett par sax och en kulspetspenna.

1) Jag använde små kiddie sax eftersom det var allt som fanns runt men jag tror länge, vuxen-storlek sax skulle fungera. Använda poängen och stick ett hål i sidorna av kan separera botten och toppen. Dagens läsk och öl burkar är inte din mormors burkar. Aluminiumburkar är tunna dessa dagar. De är lätta att genomborra, lätt att skära. Jag inte bära handskar alls men om du känner dig mer bekväm att bära dem gå för det. Cut-kan kanterna kan vara vassa och det blir Skärvor av aluminium flygande under detta projekt så skydda ditt område.

2) försiktigt skära runt botten och ta bort toppen och botten av burken. Eftersom det är runda, blir snittet inte rak och perfekt. Några av metallen kommer krypa. Var försiktig! Ta bort toppen och botten eller hitta någon annan användning för dem. (?)

3) Detta fann jag det enklaste, knepigt men lätt. Skär halvvägs upp burken som om att halveras. Kan vända och skär halvvägs upp på andra sidan. Avsluta din nedskärningar på båda sidor. Du kommer att sluta med två nästan lika bitar. De kommer inte vara perfekt. Ingen är perfekt. Människor, styckade burkar och växt Taggar behöver inte vara perfekt.

4) hålla bitarna ihop. Skär två stycken är faktiskt lättare än skära ett enda stycke. Trimma bort de taggiga, ojämna kanterna.

5) nu med två nästan även bitar, börja att skära i tredjedelar för din växt Taggar.

6) håller två bit, skär poäng på slutet för lätt föras in i smutsa.

7) dra över kanten av en tabell för att ta curl ur pjäsen, eller Använd en kavel eller liknande.

8) emboss namnet på din anläggning med en kulspetspenna. Vissa säger att använda en icke-fungerande penna. Jag säger det spelar ingen roll.

9) du kan måla baksidan men ibland baksidan har intressant handstil.

10) den färdiga produkten!

11) blir kreativ med den. :) Se hur pennfärg komma igenom och ger det karaktär. Njuta av det medan det varar. Färgen kommer att så småningom avklinga.

Glad Trädgårdsskötsel! Happy dela!

Relaterade Ämnen

Intro: NFC Taggar i 2 enkla steg!

Hallå! Så om du vill ha den snabbaste nedsliten på webben på vad NFC Taggar är och hur man använder dem, har du kommit till rätt ställe. Stegen nedan bara kortfattat förklara några saker du behöver och vad man ska göra när du har dessa saker. NFC stå...

Oförstörbar djur

detta är ett litet djur som jag gjort av en sten!! Den är vattentät, brandsäkra, krasch-bevis, drop-proof, stötsäker, frysa-bevis, okrossbara, strålning bevis, frysa-bevis och även skottsäker. Detta har många - bevis så det kommer att pågå under tuse...

Oförstörbar Duct Tape Pinata

För de senaste två åren har jag gjort roliga kakor födelsedag för min 4 brorsöner som alla råkar ha deras födelsedagar inom 2 veckor efter varandra. Med mina brorsöner vrida 19, 13, 12 och 7, jag var tvungen att göra något extra cool och absolut minn...

Oförstörbar tummen upptäcka handla Stein

90% Awesome. 99% om du fasa kanten och rensa ut hydraulvätska före användningen, sissy.Steg 1: Git din smutsiga händerna på ett använt filter. Här är från en monstruös gammal bit av redskap som körs på revorna av föräldralösa barn. (+ 1 butik cred)De...

(Relativt) Oförstörbara konkreta död stjärnor!

Hej Karl instructablers! För min första instructable, jag ville ge instructable gemenskapen med sin egen version av instruktioner på hur till göra den ikoniska Dödsstjärnan ur (relativt) oförstörbar betong. Dessa fantastiska små skulpturer tar lite ö...

Oförstörbar återvinning RÄNNA

efter du har smällt tillbaka en is kall instructables oförstörbar ENERGY DRINK, är det dags att återvinna. Detta är ett sätt att skicka dina återvinningsbart avfall till källaren. Det är billigt och inte för svårt beroende på vad du har att skära ige...

Oförstörbar reparation för den trasiga HP DV 9000 laptop gångjärn & fallet

denna fix fungerade för del # 3JAT9HATP05 och 3JAT9HATP21.Men förmodligen skulle kunna fungera för andra modeller.Och gillar everbody annat som har köpt en HP DV9000 laptop, min vänstragångjärnet har knäckt och därigenom också bröt de inbäddade låsmu...

IPad oförstörbar läderfodral

detta är mitt första försök på att göra ett läderfodral för iPad. Det är också första gången jag har arbetat med läder, så det är typ av grov och oavslutat, men det är hur jag gillar det. Tack till John Sanders från www.joxasa.com för att hjälpa mig...

Oförstörbara LED lyktor

efter att ha sett artikeln "eternal flame" i MAKE: Magazine, min första tanke upos ser projektet var att det inte är riktigt "eviga" eftersom du inte kan ändra batteriet om det är limmad stänga! Efter behandlingen såg jag att det bruka...

Oförstörbara verktyg startveven gjorde från en cykel vev Arm!

Min favorit verktyg har förmodligen att vara min drill press. Det verkar som alla projekt jag gör innebär användning av min drill press, men glädjen av att använda det har varit något dämpat av det faktum att vertikal justering veven, som görs av bil...

OFÖRSTÖRBARA DOCKNINGSSTATION för

Hey är oförstörbara ipod dockningsstation ställning som är tillverkad av en stomme3/4 tum plywood. sedan spikat jag en stålplåt av metall runthela.Det finns en verklig högtalare på framsidan som är fantastiskt!Tyvärr finns det inga steg, jag hade int...

Förhoppningsvis oförstörbar fyllda hund leksak

mina hundar är onda små monster. Seriemördare av världens uppstoppad hund leksak, finfina plysch leksaker darra i rädsla när de går in i djuraffären... och de borde. Mina hundar har förstört alla fyllda leksak de någonsin har fått sina tassar på, äve...

Oförstörbara trä traktor leksak

ganska exakt 1,5 decennier! sedan jag byggde denna traktor & trailer träleksak och gav den till min nyfödda och 2 år gamla syskonbarn som present. Efter 14 år av missbruk från mina två systerdöttrar gått min brors familj ner till min 2 och 4 år gamla...

Oförstörbar dubbel disk frisbee

vill ha en onödig leksak eller en billig zombie apocalypse vapen disk? Tja, är detta projekt precis rätt för dig! Snälla rösta på mig till tävlingen. Jag har även inkluderat en video som beskriver hur stark frisbee tål. Jag är bara 12 år gammal och m...

Nästan oförstörbara Paracord loopar (ringar)

Så har jag jobbat mycket med paracord nyligen. Projekt som inkluderar The Ultimate Survival Paracord bälte med överlevnad Pack spänne, dubbel-Wrap justerbar Cobra-väva, och Bi-Color och flerfärgade justerbar Trilobite, allt på bilden. Avvaktan på int...

Oförstörbara stunt bil

Jag experimenterade med min dig idén om en sinegle driven inriktade upp 4WD bil när jag gjorde detta. Först var det en långsam accelererande bil men då jag bytte motor och skickade bort min soffa. Jag blev förvånad av vad jag såg nästa. Jag tänker in...

Hur man bygger en LEGO oförstörbar Shooter lastbil

Min bror och jag gillar att spela videospel Indestructible på vår iPad. Det är verkligen kul. I spelet, vi kör våra bilar och lastbilar runt och försöka förstöra stridsvagnar, svävare och andra fordon med hjälp av vapen, kanoner, laser och missiler....

Göra en oförstörbar Flash Drive

det hela började för en månad sedan när en vän fick en "Iron nyckel" Flash-enhet för $140 som påstås vara vatten och stötsäker. Jag började undra varför någon sålde ett stål inneslutet flashminne för så mycket pengar, då slog det mig, varför int...

Oförstörbar högtalare Instructable

De säger "nöden är mamma till alla uppfinningar". Ja, jag ("I" vilket betyder att jag och mina vänner) behövde ha musik medan forsränning på Colorado och Eagle floder, som vi många gånger varje sommar. På vår floden resor finns det all...