Om detta är fel jag inte vill vara just choklad jordnötssmör mini cheesecakeallvarligt om detta är fel jag vill bara inte vara rätt.

Choklad... Jordnötssmör... Cheesecake... Oreo...

Det låter så fel men det smakar så rätt.

Vispa upp dessa lätt men super läckra mini cheesecakes i 3 lätt arrangerar med lätt för att hitta ingredienser och utrustning.

Sammanfattning av ingredienser
(detta är en fullständig lista över alla de ingredienser som krävs så kan du se till att allt är förberett innan du börja - de ingredienser som krävs vid varje steg är relisted överst i varje steg)

3/4 kopp slät jordnötssmör
3/4 kopp florsocker (strösocker) siktas
45g (3 US msk eller 1 1/2 oz) osaltat smör
nypa salt
14 Oreo Cookies
625g (21oz) färskost i rumstemperatur
1 burk sötad kondenserad mjölk
3 stora ägg i rumstemperatur
120 gram (4oz) mörk eller Semi söt choklad
30 g (1 oz) hälla grädde (inte låg fetthalt)

120 g (4 oz) jordnötssmör fylla 20g (3/4 oz) osaltat smör i rumstemperatur - extra
Valfritt - jordnötssmör koppar (för dekorering)

14 stora muffin papper

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vill vara en YouTube stjärna? Tja, måste du ha en kamera (stand)!

Så du vill vara en stjärna va? Stor! Men kanske du inte har råd med en riktigt bra kamera? Kanske har du endast telefonens kamera? Stor!!! Som kommer att fungera men du någonsin har problemet var att sätta sak? Min håller glida ner när jag ställa in...

Månader av mål - förbereder för ett barn (eller när du vill äta men inte vill laga mat...)

Med en baby på väg jag har lagra upp våra frysar med ett sortiment av hem kokta, hälsosamma måltider. Från vad jag hör, inte att jag förmodligen har mycket extra tid i mina dagar att tänka igenom vad man ska göra till middag, handla ingredienser, pre...

Vad jag inte kan lära ännu

Hej ledsen detta som ett lite sent igen saker har varit riktigt upptagen nyligen och jag ville visa dig en av de saker som har hållit mig sysselsatt, jag nyligen blev en smeder lärling, så som rubriken nämner jag inte kan göra en faktisk instructable...

Hur man inte ska vara en Creeper - resa/Street Photography

det finns olika sätt att närma resa/street photography, det finns också etiska frågor också. Offentliga rummet innebär för många länder, rättvist spel. Privata platser och utrymmen är förbjudet utan tillstånd. Känna till lagar om det lokala området....

Super Bowl, Smuper skål... Jag bara vill ha mig lite kycklingvingar

jag är ett fan av sport, brukar spela bra baseballspelare och verkligen njöt VM medan vi var i Paris för två år sedan.Vad jag inser att jag älskar den mest om idrottsevenemang (och allt annat) är snacks och livsmedel att gå med på dessa händelser. Mi...

Lite "bash" craft försörjningstryggheten caddy - anpassa och få det att fungera som du vill!

Det inte traditionella "steg" till detta instructable eftersom det inte var igång eller ens klar med avsikt. Detta är lite mer som en besiktning att jag hoppas det blir bra att någon annan också. Jag var inte att få ut mycket så jag ordnade min...

Låsa upp hemliga kamera dragen Canon inte vill du veta

Kanske några av er vet inte, men du kan enkelt lägga till en hel massa nya funktioner till din Canon DSLR.Kameran kommer att kunna använda vissa funktioner på ett mycket dyrare DSLRs.Canon vill sälja nya kameror, så de gör inte denna funktioner tillg...

DIY 3.7 VOLTS Lithium ion hacka så jag inte behöver hålla köpa batterier.

Är du sjuk och trött på att behöva köpa batterier ofta till makten du Instructables eller andra odds & ändar som kräver AA eller AAA batterier som trådlöst tangentbord som detta Logitechs avancerade 2,4 GHz trådlösa tangentbord, som rutan HÄVDADE att...

Hur man inte ska vara "den där killen" på gymmet

studera videon till de 10 exempel på de värsta (mest påträngande/irriterande) typerna av killar möter du på gymmet.Om du uppfyller något av de exempel kriterierna i videon än du är "Att killen" i gymmet.Andra kommer förmodligen titta på dig och...

Detta är hur jag dimma kompressor för en Kawasaki Ultra 300/310

Detta är hur jag dimma kompressorn för en Kawasaki Ultra 300/310....

Att få din gräsklippare började (när det inte vill)

gräsklipparen är en trädgårdsarbete verktyg att även de minst gröna fingrar bland oss har att brottas med någon gång. Detta innebär att även om inte du att stora på trädgårdsarbete måste du ta itu med gräsklipparen någon gång, och även om du är en pa...

Tippie överst: Detta kan vara det roligaste sak jag någonsin gjort

detta var påslagen min svarv från en liten bit av claro valnöt jag hade i butiken. Det var ursprungligen från en påse med ved som jag köpte.Jag vände den i ca 15 minuter, men det tog anther 30 minuter för att få formen rätt för att vända över på dess...

Hur du döljer filer du inte vill att andra ser och eller läsning.

Detta Instructable visar hur du ändra formatet på en fil för att göra den värdelös om du inte vet vilken typ av fil det ursprungligen. Till exempel att ändra en mpeg (filmfil) i en txt/doc (textdokument) så du inte kan spela det än mindre se informat...

UPPDATERAT: det första jag tänkte på när någon förlorat en tumme eller The Littlest kapten krok

nu med bättre bilder! YAY! WOOHHOO!! YIPEEE!(de är fortfarande inte bra, men jag behöver en bättre kamera, och/eller mer belysning)Glöm inte att rösta! Yay!I en verkligt sorgligt och ändå på något sätt lustiga, våda förlorade min chef den övre delen...

Detta är vad jag ljud som

Steg 1: instruktioner Koncept: får digitala bilder i sin renaste form. Som minne av koden i byte av 1 och 0: or binär kod lagras digitala bilder. Denna binär kod fungerar som genetiska sammansättning av bilden. Mycket som ekologisk genetik har varje...

C-klämmor? 25 andra klämmor som de inte vill du veta om...

Här Alphaclamps är en utforskning av verktyg och deras form. Från den i-balk till C-clamp verkar latin bokstavsformer ha ett hönsägg förhållande med letter-format verktyg som bär deras namn. Är C grunden för design, eller helt enkelt en deskriptor i...

Det kyckling huset jag byggde (för $32!!!)

Hi everyone,Jag är inte den mest mest praktiska människor, även med den största sträckan av din fantasi, jag är ingen builder.Tack till andra människor att skapa instructables, har jag byggt en chook penna till mina två flickor! Det är inte precis va...

Hur man inte ska vara uttråkad

är du uttråkad som är vad tänkte åh din inte uttråkad sedan sluta ljuga det är fortfarande roligt att göraJag frånsäger sig allt ansvar för skada eller skada detta kan orsakaSteg 1: klippan Detta kräver endast en trottoarkant eller det sista steget v...

Gå till favoritobjekt: 7 Makeup träffar jag inte kan leva utan

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Favorite-Go-To-Items alla har sina inte kan leva utan produkter. I den här videon dela jag min topp sju makeup plockar.1. fuktkräm: Olay Regenerist Night Recovery Cream. Det är en nattkräm men jag gill...