Onda pumpa katt!Dessa tillplattad "Cinderella" pumpor inte få snidade mycket: en orättvis kulturella fördomar förknippade deras brist på ansiktsbehandling yta. Idag är slå vi ett slag för den squat squash, genom att göra det till en katt som vill äta ditt ansikte.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bläckfisk vs mänskliga skalle

Denna bläckfisk är lindade runt ett mänskligt kranium. Bläckfisk ansvarar för nedläggningen av skallens ursprungliga ägaren, eller våra tentakler vän hitta skallen efter döden? Bra fråga.Steg 1: Planera, rita Här är vad sätta mig i en tentakel-y humö...

Elaka häxan pumpa lykta personal

Pumpor gör en stor dekoration för utomhus och inomhus av bostäder, liksom trädgårdarna på Halloween. Varför inte ta längs din kreativt snidade pumpa runt med på Halloween! Och här är hur du kan göra det, genom att göra en hängande pumpa lykta persona...

Detaljerad pumpa Carving (Foto av min katt)

jag läst några andra Instructables om detta ämne och kunde att farkoster detta jack-o från en bild jag knäppte på min katt rullat runt i vardagsrummet.Steg 1) ta ett fotoSteg 2) öppna din fotoredigeringsprogram (dvs Photoshop, Gimp, osv)Steg 3) uppsä...

Onda mumien pumpa

jag skapade denna pumpa monster för ett arbete pumpa tävling. Det var mitt 1: a försök att gå utöver normal pumpa konst och det tog lite tid. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som jag njöt av att göra det och se avslutade skapandet... Allt som...

Rita en svart katt med vektorer

med hjälp av vektorer Rita kan verka lite överväldigande om du är ny till metoden men med lite övning kan du skapa fantastiska konstverk. Om du har svårt att rita mjuka linjer med hjälp av en mus, och du inte har ett ritbord, kan arbeta med vektorer...

Makedo pumpa-formad Candy Holder

när Halloween kommer, umgås med några vänner och på väg ner på gatan för Bus eller godis är mycket roligt.Har lagt så mycket möda i att göra denna fantastiska dräkt (vi vet att du gjorde!) Varför inte fortsätta kreativa vardande med en pumpa godis hå...

3D papper pumpa - 1 typ

Verkligen enkel 3D papper pumpa som du kan göra med barn :)Du kan se en annan typ av 3D papper pumpa här:Steg 1: materialDu behöver:papper (vit om du vill färga det, orange och grön om inte)saxlim och/eller staplesSteg 2: remsor Vik pappersbunten har...

Apocalypse syster (med Laser katt!) Fotoredigering med Pixlr

förra året min lillasyster fann stort nöje i min Zombie familj foto-edit för Halloween, så i år bestämde jag mig att göra henne till en super läskig, katt-älskande apocalypse monster med Pixlr.FRAMTIDEN: Världen har tagits över av Super-Cute skurk ka...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Pumpa odjuret

Det är den tiden på året när min kreativitet går på högvarv och jag har att komma med en ny killer kostym. I år mitt fokus var på min fru (är det inte när? :-) Med framgången av Ultimate Liemannen förra året ville jag ge henne något som skulle få "nä...

Gör en steampunk pumpa. En SteamPunkin.

Ordvitsen var för bra för att missa. Jag skulle göra en målning av något sådant, men med Halloween runt hörnet jag tänkte jag skulle ta ett skott på den äkta varan. Det var ganska lätt och tog bara ett par timmar och några tior. Oändliga möjligheter...

Svält Tower (för katter)

Eftersom jag är elak, grym och sadistisk som alla andra mänskliga (sa mina två katter).Story: Katter är lata. Katter är naturliga jägare. Men de är lata. Ganska smart, men fortfarande lata. Plus, i deras predator sinne, det är inte normalt att ha någ...

Top 10 onda tekniker för att få din tonåring ur sängen

Ja, det nuvarande systemet är riggad för att underlätta för vuxna - tonåringar får börja skolan vid middagstid och gå till sängs i pissa timmar.Och???Om du är välsignad som mig, börjar du varje dag i en kamp för att få din tonåring ur sängen. NJUT AV...

Bortsprungna katt fjäderben Cupcakes

denna bedårande cupcake kommer garanterat att bli en hit på din Halloweenfest eller barn skola part. Väldigt enkelt att göra. Du kan göra staketet eller inte, det är till dig. Steg 1: Du behöver... katt cookie cutter (bör kunna hitta på din lokala ut...

Svart katt Halloween tårta

Detta är en söt behandla som du kan tjäna på Halloween. Jag måste erkänna att jag tenderar att vara mycket slarvig så jag ber om ursäkt för eventuella grammatik- eller stavfel förväg. Förhoppningsvis kan du göra detta och ha kul!Steg 1: Köpa alla din...

Köttätande pumpa

Hey guys! Wow, dess varit riktigt länge sedan jag gjorde en av dessa. Men jag är tillbaka! För detta halloween beslutat jag att göra en köttätande pumpa. Förra året gjorde jag en cannababialistic pumpa, och i år, jag blev lite inspirerad av sista år...

Motion Detector katt fontän

vår katt, Murray, hade fått för vana att utan föredrar att dricka från en långsam rännil i badrummet sjunker. Detta var inte alltid bekvämt för oss, så jag bestämde mig att ändra en sällskapsdjur fontän. Efter att kolla flera av dem, gick jag med Dri...

Luktfri katt skräp låda

katt skräp boxarna stinker till höga himlen. Värre, många katt ägare gradvis vänja på lukten, skapar en besvärlig situation för hus gäster. Om du är en katt-ägare, kommer att detta DIY catbox ventilationssystem dramatiskt förbättra kvaliteten på ditt...

Katt i hatt Fågelskrämman med Sugru

Vi in en fågelskrämma tävling och eftersom vi är ett bibliotek, våra Fågelskrämman var litterärt tema. Vi gjorde katten i hatten! OCH vi vann andra pris! Han är en ganska traditionell fågelskrämma, men vi använde Sugru bildar hans ansiktsdrag. De ble...