Öppen spis fläktjag installerade nyligen en liten gasspis. Det är en stor enhet, men det cirkulera inte värmen mycket bra utan fläkt. Jag ville förbättra värmeeffekt och hittade denna spis fläkt på webben. Medan fläkten såg mycket professionella, satte priset ($140) mig. Så jag bestämde mig att bygga min egen.

Material:

  • Datorfläktar (2), $2,99 varje, Newegg.com
  • Fan buller dämpare, $1.99 för en förpackning med två, Newegg.com
  • AC-adapter / nätadapter, 120V AC-ingång, utgång 12V 500ma, modell TEAD-41-120500U, $2.99, eBay.com
  • Panel-montera stereo 3/32" submini telefonjack, $2.99, Radioshack.com
  • Stålsätta täcker, 26 spårvidd, 12 "* 12". Du kan hitta detta nära tak och mantlar material på Home Depot men i princip alla blad som du kan klippa kommer att fungera.

Verktyg:

  • Dremel
  • Lödkolv
  • Arbetsbänk
  • Borr och en något större än den gängade delen av telefonjacket drillbit
  • Linjal och penna
Se Steg
Relaterade Ämnen

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

Öppen spis komposten

komposten från framsidan av öppen spis som jag hittade i grannar papperskorgen och en gratis trä skid.Steg 1: Verktyg och förnödenheter Verktyg som behövs: borra, pilot bit, phillips huvud bit, hammare, vinkelslip med cut-off blade, måttband och en c...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Öppen spis infoga fix

Jag tog en oanvänd spis och gjorde det användbart i en nödsituation.Steg 1: Detta är osäkra! Kolla din spis. Om du har en konkret in, kan du sätta hela huset i fara! Jag hade aldrig använt den öppna spisen i 5 år jag bott här. Jag hade en Sotare ren...

Öppen spis Update

vi har en fin öppen spis i vardagsrummet som inte används (på grund av familjemedlem allergier) för bränder eller värme. Detta instructable kommer att visa dig ett sätt dekorera den så att du kan fortfarande njuta av atmosfären i en eldstad utan rök...

Trädgård öppen spis med bänk

Hur man bygger en eldstad med en bänk för din egen trädgård.Arbetstid ca 2 dagar.Steg 1: Gräva i...Använda en stolpe för att upprätta centrera av den öppna spisen. Detta blir en referens punkt så se till att använda en lång stång. Använda en sträng o...

Öppen spis

lätt öppen spis från tillgängliga material. Bara ett betongblock och vissa sten kuber. Det kan vara nedbrutet och överförs på annat håll.Steg 1: hål Gräva en grop nödvändiga dimensioner.Steg 2: om Steg 3: Packas och fast Perifera block spara så att d...

Öppen spis Mantel Expansion för din Tv

de flesta eldstad mantels är genomsnittliga 6 inches djupt. De flesta TV-baser är 10 inches som lämnar ett lätt sätt för din tv för att öva bungyjump utan sladden.Väggmontage krävs att hitta dubbar och borra hål genom avskärmning sitter bakom den she...

Öppen spis makeover

mig och min hustru ware inte nöjd om det 1970 titt mitt i vardagsrummet, och efter att hitta jwilliamsen Instructable om att bygga en öppen spis Surround, tack by-the-way, jag blev inspirerad och beslöt att göra om min spis. Vi båda beslutat att dett...

Öppen spis vän

Så det är den nya spisen vår mycket trevlig värdinna hade installerat för oss när vi flyttade in här för några år sedan. Det är små, glada, och egentligen tar inte stora ved bitar. Det är också ett rättvist sätt från min plats i loungen rummet och ut...

Hur man bygger en granit öppen spis

detta semi instruktions bildspel visar hur d-i-y en granit spis Surround för ventless gasspis jag köpt från Teh Homedespot.Mina väggar är * anpassad * och utrymmet är litet, utformning, konstruktion och tillverkning var upp till mig.Bildspelet starta...

Öppen spis Mantel & omger från bärgats material

jag byggde denna spis surround för att ersätta en gammal föråldrad konstruktion. Ursprungliga bestod av mycket enkel kakel och en liten texturerat ledge(boring)Min inspiration heter för den nya manteln kom från en bit av ett gammalt piano som jag hit...

Heminredning how-to: göra en semester mantel. Öppen spis krävs inte

Vill ha en strumpa-Knockin ' heminredning instruktioner du kan älska alla år? Kolla in Myfixituplife's mega mantel. En titt och du säger: det är bakgrunden till våra julkort. Eller om du är på Tomtens stygga lista du kan tro något annat. Men det är i...

Hur man gör en öppen spis / BBQ av stål

detta är hur man gör en fin stor firebowl för en BBQ jättefort i verkstaden...Steg 1: Skålen Få en fin topp av en panna... (ibland skrotupplag ha dem liggande).Den här gången jag köpte en, var ca 100€.800mm i diameter och 6mm tjocklekSteg 2: Hitta ce...

Öppen spis Mantel

Jag ville montera TV: N ovanför den öppna spisen men värmen stiger upp på utsidan av skorstenen bara blir för varmt. Jag beslöt att göra en spiselkransen att avleda värmen bort.Du behöver:4 längder av trä (tall som är den vanligaste tillgängligt i Ny...

Öppen spis prydnad

Jag är en sjunde klass student. Här är den prydnad som jag ritade på papper och i Autodesk Inventor. Skalan är för stor så att x och y dimensioner måste minskas....

Uteplats / Terras spis

I detta instructable jag ska förklara mitt äventyr att göra en öppen spis i min trädgård med uteplats. Stegen omfattar lite metall fabricera och några okonventionella sätt att göra din egen dubbelväggiga eller dubbel-hölje skorstenen pipe. Leka med e...

Lada trä spis mantel

Ibland är en vedeldad kamin eller öppen spis precis vad en bostadsyta behöver känna sig som hemma. Kanske din befälhavaren svit har en också, bara för att lätta ditt humör på kalla nätter. Vi hade en inbyggd gasdrivna enhet som kan värma hela huset m...

Köra TV-kablar ovanför en spis

en platt TV ovanför din spis är väldigt cool tills du prova och dölja kablarna. Den öppna spisen hindrar kör kablarna rakt ner väggen och stud utformningen förhindrar kör kablarna sido inuti väggen. Om din spis är på en innervägg, du kanske kan gå up...