Ordet tjej och kapten Huggy ansikte kostymerförra året för Halloween min dotter ville vara sin favorit superhjälte ordet flicka, (från PBS ) och hennes lillasyster, att vara för ung för att klaga, var lojala sidekick, kapten Huggyface. Kostymerna var lätt. och billig. För ordet flicka fick jag röda svett kostym från walmart. Jag skär ut logotypen från gult tyg och limmade, sedan zig zag sydda för det att skjortan. Udden är en rectagle av gult tyg, med band som sys på. Huvan är två inkvarterar cirklar av filt sys ihop, med resår för hakan.

Samma sak görs för kapten huggyface. Röda shorts över blå leggings. Logo sys in på skjorta och hatt sydda, men med extra öron, gjord av tan kände och fyllda.

Kostymerna var varm och lätt att manuver i. Även var barnen mycket upphetsad när ordentligt igen. Det fanns cirka 20 undrar kvinnans downtown, men endast en ordet Tjej!

ORDET UPP!!!

Relaterade Ämnen

Hur man gör en kapten Jack Sparrow kostym på en sko sträng budget!

Hur man gör en kapten Jack Sparrow kostym på en liten budgetPå jobbet har vi beslutat att gå med pirat-tema. Att vara den enda killen på kontoret tänkte jag varför inte gå som den coolaste Piraten ute. Kapten Jack Sparrow! Enda problemet var jag hade...

Snabb och enkel Klondike Bartender kostym

13 juni 2015, är idag det Yukon 117th födelsedag. Vi bestämde oss att fira genom att piska upp en snabb kostym passar för kommissionsledamotens boll, ur ingenting men vissa sparsamhet butik finner.Denna kostym kostar mindre än $5 och skulle vara perf...

Fyra bokstäver Word klocka med Akafugu ordet Generator och inspirerande fraser

Detta är min version av fyra brev ord klockan, en idé som har sitt ursprung tillbaka i 1970. Klockan visar en serie av fyra - brev ord som genereras från antingen en random ord generator algoritm eller från en databas med tillhörande fyra - brev ord....

Klassiska Batman och Robin barnens DIY kostymer

vi äntligen har två barn som kan gå! Cue superhjältar.Eric haft alltid en förkärlek för den klassiska, mer färgglad, fånig blå och grå Batman och Robin. Vi ville också se till att dessa retro-inspirerade kostymer såg handgjorda som den hedrade grandm...

Lite Latte och Barista familj Halloween kostym

de som känner mig personligen vet också min kärlek/beroende av "S-Bux". Så för hennes allra första Halloween, lilla E var en Latte medan mamma och pappa gick som Barista! http://Phar-ma.com/Little-latte-Halloween-CostumeJag tog en vit onesie lag...

Snabb och gratis avhämtning kostym

använda en återvunnen låda, tejp, lim stick, sträng och rester från lunchen för att göra en söt och enkel kostym!Skär två sidor av en låda, fästa strängen och sedan tejpa på dekorationer....

Medusa och statyer Halloween handgjorda kostymer 2012

Main Klädedräkt är 5 bit Medusa klänning gjord i grönt (bars den av mig, och jag är i centrum för fotografi). Den består av pannsmycke, korsett, kjol, skor, smycken, 2 liten arm-piece, jacka och trollspö. Petticoat är valfritt, men var faktiskt använ...

Hur Contour och markera ditt ansikte?

Ditt ansikte är den mest attraktiva och lockande del av kroppen. Det är vad alla kommer att se, minnas och Anslut med. Vi minns människor hur de ser ut, hur de ler och hur deras ögon ser under ett samtal. Det handlar om hur vi kommunicerar – genom vå...

Flickvän: Episode 2: att hitta en tjej och få telefonnumret

om du inte har läst min första Instructable i frågan, sedan få din rumpa till den första och läsa den! (Det hjälper dig att förstå detta instructable)Steg 1: Plats flickan och prata med henne Det första du behöver göra är att hitta en flicka eftersom...

Barn och förälder kostym

Riktigt enkelt.Bandet på ditt barns favorit ko pyjamasLägga till ett litet vitt ansikte makeupLägg sedan till några svarta fläckar för att matcha resten av dräkten.Om förälder vill delta i roligt... fungerar ett enkelt svart och vitt skelett med över...

Jessica och Roger Rabbit handgjorda kostym

Jag har fått höra av vänner innan att jag skulle göra en perfekt Jessica Rabbit, så i år bestämde jag mig att gå med den, men vem är Jessica utan hennes Roger Rabbit?! Halloween är den absolut min favorit dag på året, och jag gå alltid alla ut på min...

Hur man gör din hund hoppa upp och kyssa ditt ansikte

detta är en rolig sak att göra när du har lite extra ledig tid där du kan njuta av det med dig och din hund.Steg 1: Steg 1 Hitta ett öppet område och få din hund att titta på dig redo.Steg 2: Steg 2 Hetsa honom/henne genom att spela med din hund som...

De 2 bästa spela på ordet kostymer någonsin

Detta är hur man gör 2 mest enkla och sötaste spela på ordet kostymer någonsin. "Face book" & "Eye pad". Med leveranser bör du ha runt huset. Hoppas du njuterSteg 1: Vad du behöver För "Face Book" måstebit kartong 12 X 12...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...

Honey Bee och blommor kostymer

jag sydde en honey bee kostym för mina döttrar liten hund och gjorde en blomma kostym för varje flicka. Jag använde ett mönster för hundens kostym och lagt till ränderna och andra detaljer. Jag var tvungen att göra min egna mönster för blomma kostyme...

Minecraft Spider Jockey barn kostym med rörliga ben och huvud

Syftet med denna kostym bygga, var att lära min son som inte baraVi kunde göra något vi tänkt oss, men också att vi kan spara pengar och gör en bättre kostym på samma gång! Vi gjorde detta med extra saker lockar runt huset, endast faktiska bekostnad...

Par kostym "Pepe le Pew och Penelope"

detta är min första Instructable och jag gör detta med det lilla "skola-engelskaet" och hoppas det är okej för er alla. Om inte gärna berätta hur detaljerat behövs för att korrigera. För att bättre förstå: 10 Zentimeter (cm) = 3,937 tum, 1 Meter...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...