Övergång sorg genom cykel ridningjag talade nyligen med en vän till mig om vad som fick mig "hooked" på cykel ridning. Det finns det uppenbara, vind i håret, till synes för att trotsa gravity, vispa om staden som du önskar. Jag föredrar långt att cykel till jobbet, för att vara utanför - än att någonsin gå gym. Jag bodde i Los Angeles i år helt enkelt använda bussystemet och min cykel. Jag har så många fantastiska minnen bara längs Venice stranden vägen, och så mycket tacksamhet.

Men jag inser by långt de mest kraftfulla upplevelser, den mest användbara present jag någonsin fått genom cykeln, var möjligheten att övergången och rena ut en djup känsla av sorg i mitt liv.

Det var mycket bättre än traditionell terapi också. Orsak det är somatisk terapi.

Jag kom upp med några gnarly dynamics av missbruk från min barndom. Jag skulle gå för denna cykeltur från Marina Del Rey till Manhattan beach varje dag. Cykelvägen ormar genom hamnen passerar flytande torr dockad båtarna och båtarna kröp in i det blå havet av hamnen, så det fick denna poesi om det. Sedan skapar in i den vackra vidsträckta stränder Dockweiler parken ner till Manhattan och tillbaka.

I kinesisk medicin består andlighet som en kvintett, varje ande med en känslor relaterade till ett organ. Lungorna resonans med känslor av sorg, heter Po. När jag var cykla, hade jag andas djupt, ta upp vad plågade mig och börjar gråta relativt tyst eller full på skrik. Jag skulle bära enorma bee eye solglasögon och höll den i rörelse, så ingen runt omkring mig visste verkligen vad som hände utom att se mig blåsa min näsa. Det var awesome! Det kändes så mycket bättre efteråt, så mycket lättare. Jag gjorde detta för ett år, det kändes som tjugo år av emotionella bagage lyftes bort av mig.

Det rekommenderar jag starkt. Depression är också en somatisk upplevelse, där människor inte andas djupt, och depressionen blir då både känslomässigt och fysiskt. När du börjar verkligen andas djupt, kommer alla känslor upp. Det är en modig handling av självägarskap och kärlek. Det är värt det att tillåta dig själv att känna smärta, gråta, och övergång det ur dig.

Vad var också fascinerande för mig, hade den vän jag talade med, en liknande upplevelse. Cykla hade också tillät honom att få perspektiv, healing, på en personlig fråga som hade orsakat stor sorg i sitt liv.

Så där är det, gör och föra:

-en cykel med vacker cykelled
-helst musik som hjälper dig att känna känslor av vad du arbetar med
-stora solglasögon
-vävnader, du kommer att behöva em!
-Andas djupt, och få borta i två timmar
-Säg adjö till vissa somatiska trauman och emotionella bagage
-yee haw!

Relaterade Ämnen

Saftey LED lampor för natt cykel ridning

detta är ett sätt att låta folk se du på avstånd medan du rider din cykel på natten. Enkel att göra, installera och använda.Steg 1: Saker du behöver Altoids box, 12 volt växel, många redskap, 2 9 volts batteri kvällarna toppar och en sodering järn oc...

Hur du har det bra medan cykel ridning

Få på din cykel och börja betala uppmärksamhet till din omgivning. Du vet aldrig vad man kan hitta. Jag var ute och gick en dag tittade ner och hittade ett 14K guldkedja armband. På detta äventyr hittade jag en övervinna låsa, men det fanns ingen nyc...

Cykel Cargo undertexter

har du någonsin velat ta något extra med dig när du rider din cykel, men visste inte hur du kunde få den på cykeln och ändå kunna rida? Jag har, och tro mig en av mina favorit utmaningar om cykel ridning räkna ut hur att bandet något från ett tennisr...

Vinter cykel kläder för mindre

Steg 1: En kort historia/fysik/textil lektion Innan du går in på hur man hålla dig snygg och toasty medan ridning genom det hemskt vädret utanför, en snabb avledning till vad du behöver att hålla värmen i hård vind.Normalt håller kläder dig varm geno...

Hur får jag gratis cykel delar rättsligt

Jag gillar att bygga okonventionella cyklar från kasserad material. I början av mitt äventyr söka ut delar på de billiga skulle jag gå till varvet försäljning och loppmarknader att köpa gamla cyklar. Detta fungerade men kostnaderna läggs och det tog...

Hur man in Park Tool cykel månad

cyklar är vackra och fantastiska saker. Som en form av transport och källa till äventyr och roliga är de högst upp i klassen. Med varmare väder och längre dagar har vi fler och fler chanser att kryssning längs på två hjul och njuta av världen omkring...

Google cykel

har vintervädret fick du ner? Snön hindrar dig från att utbildning för nästa Tour De France? Eller är du rädd att åka utanför med alla dessa mobiltelefon weilding förare? Google cykel är svaret för dig! Nu kan du rida någonstans i världen i klimat ko...

Ledde cykel säkerhet lyse (pedal powered) under $10

cykel ridning är roligt och även bra för vår fitness plus att det inte förbrukar något bränsle och därmed bra för vår miljö också. Men cykla i natt kan vara farlig, så här är en tutorial om hur man bygger säkerhet cykel led lampor som drivs av en gen...

Hur man skapar en smoothie att göra mänskliga driv cykel mixer för mindre än $25

jag älskar cykling. Jag älskar också smoothies. Som har därför jag var jätteglad när jag läste om B3 mini från vagga cykeln i göra 11. Men när du besöker deras webbplats var jag bestört på bekostnad av blandaren, omkring $250. Således, utan att veta...

Hur man "Gör Toledo" i 30 dagar (eller mindre)

är du planerar att besöka området Toledo och behöver några idéer för saker att göra? Tja, är du i tur! Vi har 60 underbara förslag för dig.I detta Instructable, hittar du bilder och Detaljer om olika aktiviteter som har alla testats och njöt av Bill...

Inte din genomsnittliga spara energi råd

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **Alla har en anledning att använda mindre energi.-F...

Köpa används cyklar för nybörjare

(innehållet i detta Instructable dök upp i min nya blogg på http://biodieselhauling.blogspot.com/Min 40 Instructables abonnenter, och den som snubblar över detta och tycker om det, ska du ta en titt, som mycket av det jag skriver är inte helt rätt fö...

Läder öl & vin Carrier

Vara den elegantaste maker på din nästa picknick med läder lufttrafikföretaget som remmar på din cykel (eller kvast), kan ändras för att passa ett sex-pack eller två vinflaskor och kollapsar i en snygg läder rulla när du är klar!Det finns en hel del...

Superhjälte Arm

Jag träffade nio-åriga Aidan Robinson på en sommar lägret deltog han kallas Superhjälte Cyborgs. Detta läger, drivs av KIDmob, är en plats där barn med olika lem skillnader designa sina egna proteser och ortopediska enheter. Varje unge design var imp...

Blomma låda buren

jag har haft djur jävlas med min trädgård så jag beslöt att göra en bur för det. Tidigt på våren kan jag också täcka detta i plast för att göra det ett grönt hus. Jag gjorde detta med billiga trä och mycket enkel.Jag gjorde detta på TechshopMaterial:...

Interaktiva LED öl Pong tabell

Skapa din egen interaktiv LED öl Pong tabell!Detta instructable kommer att guida dig igenom alla stegen för att skapa en en-av-en-slag öl pong tabell komplett med cup upptäcka RGB pods, automatisk boll brickor, en 32 x 12 ping pong boll LED rutnät, s...

Bärga trasiga skyddsglasögon

för ett tag sedan fick jag en uppsättning av tre skum vadderade glas på ebay för ett bra pris. Jag använder de gula tonade som medan vandring, standarden svart tonade de samtidigt cykel ridning och dessa klart dem fungerade bra som skyddsglasögon när...

Automatisk aktiverat blinka Signal

har du någonsin fått en olycka medan ridning en cykel på natten eller nära en olycka? Fått honked på på grund av oansvariga förare som inte betalar atention till vägen? Eller helt enkelt bara vill säkra cykel ridning? Rida synlighet på en cykel är på...

STATSulator: Training Log

The STATSulator är en php/mysql app och bs2 lcd desktopen uppvisning som håller koll på din träning. Det gör att du kan se vad kompisarna utbildning är också sätta i, rå timmar, inte Detaljer för din vänner aktivitet...Denna STATulator var född runt...