Pärlstav pärla ljus krageDetta är ett billigt sätt att göra egna bordsdekorationer. Jag tror det skulle vara bra för ett bröllop eller en fest och du kunde göra de matchar ditt tema. Brickan var särskilt lätt.

Jag ville lägga till utan lite snygga effekter till ett vanligt pelare ljus och märkte en kartong förpackning tejp röret passar perfekt runt mitt ljus. Bra bas men jag ville kraft. Vi fick just en ny acrylic pearl mix på jobbet och jag beslutade att använda dem. (Jag jobbar på en internet hantverk och smycken leverans butik, eCrafty.com). Jag är verkligen nöjd med hur det blev och jag har försökt några variationer sedan sedan inklusive några med kakel som visas ovan.

Det viktigaste som jag skulle göra annorlunda om jag började över skulle vara att använda en kan för basen i stället för kartong. Alla bilder och steg kommer att arbeta med en kan i stället för kartong, så jag har lämnat instruktionerna som de är.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Daisy pärlstav pärla väva mönster

ville bara visa dig vad du kan göra med min daisy pärlstav pärla väva mönster. Jag gillar att designa smycken som du kan använda på olika sätt. Skapa flera bitar, länka dem samman och skapa ett armband och halsband. Med bara en daisy pärlstav pärla,...

Detaljerad Pandahall handledning om hur man gör en vit pärla pärlstav kragen halsband

vill göra en pärla rullad krage halsband själv? Denna detaljerade Pandahall tutorial undervisar dig hur man gör en vit pärla rullad krage halsband.Steg 1: Förnödenheter som behövs i DIY vit pärla rullad krage halsband:10 mm vita runda pärlor3mm vita...

Hur göra en Hand svedd kände blomma hårnål

Detta är en mycket unik teknik som jag personligen älskar.Om du vill se fler objekt går du till: lapapeleria.etsy.comDet innebär i princip att bränna i kanterna av filt så den lockar och får en mer naturlig form. Jag ska visa dig hur man gör.Steg 1:...

Pudel kostym för en hund

Detta är en anpassad pudel kostym jag gjort för min hund.Steg 1: Köpt materialetFörst hitta ett pälsliknande material på din lokala tygaffär du. Jag köpteca 1-1 1/2 varv för min 35 lb dalmatiner. Också få samma mängd material i en matchande färg av t...

DIY band Flower Hair Clip

Att göra enkla band blomma hår klipp kan vara en bit av kakan för dig nu. Om du vill skala nya höjder, måste du prova detta särskiljande menyfliksområdet blomma hår klipp med pärlor.Steg 1: Vad du behöver:25mm sidenband,Lavender25mm sidenband,Burgund...

Baby Groot julgran prydnad

Ge dansande baby Groot från väktare galaxen en chans att lägga till julstämning här säsongen genom att göra detta söta, festlig Groot prydnad. Denna lilla träd-baby är alla inredda upp i julbelysning och en Santa hatt, så Visa honom upp på ditt eget...

LEGO Bioshock Big Daddy & lillasyster

när jag tog min LEGO bygga Bioshocks Rapture till Brickworld 2011 i Chicago, fans av Bioshock ville leka med Big Daddy & lillasyster siffrorna jag hade placerat runt Rapture. Nu kan du bygga och spela med din egen. Du behöver en mängd LEGO specialite...

Glas pärla bollen ljus

Jag har alltid varit fascinerad av hur ljus huvudaxeln genom och speglar från glas pärlor. Fascinationen har ingenting att göra med fysik, men med enkla känslomässiga effekten att ljus har på oss. Ljus kontrollerar ofta humör, och rätt ljus kan inspi...

Pärlstav kuddar (utan en söm)

Gör vackra pärlstav kuddar utan sömmar på en enda pärla!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöver1 yard kraftig bomull1 yard tunga denimE-6000 Fernström-FuseStora schabloner1/3 kopp utsäde pärlor per kuddeSprejlimSymaskinRak stiftKud...

Bead Armband mönster att göra - hur man gör en pärlstav blomma armband

De flesta av er älskar blomma pärla armband mönster. Denna handledning handlar om att göra en pärlstav blomma armband med glaspärlor, pärlor och Hornet utsäde pärlor. Steg förklaras nedan.Vi har gjort många försök i kombination glaspärlor och pärlor...

Pärlstav öglor armband

Jag gjorde detta som en present till en vän som hade känslan ledsen och stressad nyligen. För att vara ärlig, jag hade känslan samma, så detta projekt var en win-win situation: Jag fick att göra något som tog stress av mitt sinne, och hon fick en öve...

Pärlstav Santa träd prydnad!!

Detta instructable visar dig hur man gör en pärlstav Santa prydnad för din julgranSteg 1: Samla material1. behöver du:en) pärlor27 röda pärlor51 vita pärlor13 beige pärlor3 ljus rosa pärlor2 svarta pärlorb) sträng/plast spets (ca 1 m)Du vill kontroll...

Glas pärlstav bruden och brudgummen Cake Topper

leveranser2 glasflaskorvita glaspärlor runda och gated längerosa glaspärlor rundasvarta glaspärlor runda och gated längeröda glaspärlor rundasilver pärlor rund2 små korkar som passar upp på flaskorbeading nålarbeading trådbeading vaxSteg 1: Burkförsl...

Egyptisk stil bred krage i guld och ädelstenar

i detta destructable, du lära dig att göra en vacker krage-stil halsband med en egyptisk känsla. detta stycke tar minst 6 timmar att göra, men tiden är lätt bruten i mindre bitar.Steg 1: Steg 1! Den viktigaste delen! planeringsstadiet.Du måste bestäm...

TARDIS pärlstav plånbok

Hur man gör en billig dollar store mynt handväska/plånbok till ett anpassat Dr Who kärleksfulla fan redskap. Grundläggande sömnad/beading färdigheter som krävs, men en nybörjare bör ha ett ganska lätt arbete.Steg 1: materialNågon pleather/fake läder...

Pärlstav markörer

HejJag är Rima, en ensamstående mamma av en 17 flicka, som är gnistrar av ögonvrån.Jag älskar att hantverkär en Soap maker, Bee Keeper heltid sent kvällen RNTack, jag älskar det härSteg 1: Verktyg och nödvändiga förnödenheter Du behöverRund näsa tång...

Äventyr i El: en interaktiv ljus diorama

varifrån kommer El? Vem uppfann glödlampan? Hur städer använder denna teknik idag?Det är bara några frågor som vi hoppas till adress i denna interaktiva diorama, äventyr av El!Detta projekt utformades i undervisningssyfte så att yngre generationer ka...

Pärla broderi framgång

för att göra jobbet rätt, du måste ha rätt verktyg!Jag har varit att utforska med pärlor och tyg för 20 + år och har haft gott om "erfarenheter av lärande" (märker jag inte säga misstag) att jag vill dela med dig så att den tid du spenderar bead...

Pärlstav Hairgrips

Hej jag är Hazel och jag en maker! Jag lär mig att pärla, och jag gjorde dessa vackra hår grepp med lite hjälp från vänner på min makerspace. Det var första gången som jag någonsin provat beading och de var mycket roligt att göra, så jag tänkte jag s...