PC Case Mod / Redesign / översyninte alltför länge sedan jag blev besatt av personalisering och anpassning av varje sak jag kunde få mina händer på, och det tog mig lång tid för att inse min tråkiga gamla dator fall kan använda en "make-over", så det är precis vad jag gjorde.

Detta Instructable kommer att vara en "djupgående översikt" av alla de ändringar jag gjort till min Dell Dimension E520 fallet, att antingen hjälpa dig på vägen för att anpassa din egen fråga eller bara genom att ge dig några idéer som du kan justera dina egna inställningar.

Mods:

1. fall fönster
2. frontplåten åter färg
3. LED-belysning
4. ledningar
5. byta ut strömbrytaren
6. diverse justeringar

Verktyg som behövs: (åtminstone de jag använt, du kanske ska göra med vad du har tillgängliga)
-Phillips skruvmejsel
-Drill
-Dremel/roterande skärverktyg
-Jigg-såg
-Metall grinder
Orbital/bandslip
-Sand-sprängning skåp
-Lödkolv

Reservdelslista:
-Spray Paint (primer, färg, klarlack)
-Glas/plexiglas fönster
-1 meter LED strip
-N/O Vippbrytare
-tillfällig tryckknapp
-5 meter automotive molding trim
-Cirkulär UV-Kall katod fluorescerande ljus med inverter
-ett par fötter av extra kabeldragning
-Silikon fogtätning
-Kosmetiska putty
-4 gummifötter
-några ytterligare fans som du vill installera

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Duct Tape PC Case Mod

när jag började med visuella mod för min laptop: nu var det dags för bra gamla PC. Jag är inte ett stort fan av Pac Man men detta var bara en idé som (du kan se själv) kom upp mycket fin på slutet. Jag hoppas du gillar min instructable!Steg 1: materi...

LEGO/Minecraft Case Mod

detta är ett fall mod jag har tillbringat timmar på, den är gjord av Legos och utformade på LDD (Lego Digital Designer). Detta fall mod är fortfarande ett pågående arbete (behöver hårddiskfack som MOBO fästen). Jag har designat detta fall se ut som 3...

OUYA Lemarchand låda Case Mod

här är en FUll OUYA fall mod den första någonsin att göra för att helt nya konsolen dess tema efter hellriaser filmer detta gjordes av modder420 i choklad city tullen. Se full bygga loggen över på http://www.youtube.com/blkoutczw...

Xbox 360 Case Mod

detta Xbox har flera ändringar gjort till den. Det finns 2 st plexiglas se insidan. Diskkassetten har blivit urgröpt så du kan disk spinning i xbox. Det har också 2 led remsor som ändrar färg på en fjärrkontroll. Framsidan ledde har ändrats för att b...

Xbox Controller Case Mod

jag såg David Cronenberg film eXistenZ häromdagen och fick klådan att gör en xbox controller inspirerad av spelet pod i filmen. Om du inte har sett det, är det en sena 90's film om uppslukande spel med massor av fab köttiga teknik. Det är alla klibbi...

Case Mod timmer

dessa är några bilder av min timmer PC fall. Tog mig några dagar att göra...Var trött på att stirra på den gamla plasten en...Gjorde grundläggande insidan städa upp / led fit ut.Väskan är tillverkad av 3/4 i pine fast styrelse... Med tasmanska ek tri...

Case Mod för tilläggsavgifter moderkort

har du ett gammalt moderkort och ett fall, men fallet kunde använda mer stand-offs att korrekt montera styrelsen? Detta Instructable kan vara för dig.I det här exemplet installeras en dual PII Xeon moderkort och processorer i en Gateway G6 - 333 fall...

Multimetern iPod Case Mod

detta är en cool och smart sätt att skydda din digital multimeter, på de billiga. Detta med dragkedja, softcell skum fall utformades ursprungligen för iPod och min fru köpte den i stora massor (som kommer med två av dessa fall). Jag behövde bara ett...

Case Mod [RGB LED + Arduino Uno]

DETTA INSTRUCTABLE ÄR FÖRÅLDRAD: KOLLA DEN NYA EN HÄR:ett tag sedan jag gjorde en cool amblilight klon och hade cirka 2 meter rgb ledde strip, beslutat att göra min fall glöd :Di princip jag ville ha en sorts start effekt när jag slår på min dator, k...

LEGO Minifig Visa Case mod för Simpsons minifigs

Problemet? Marjorie Jacqueline "Marge" Simpsons minifig hår är alldeles för lång för Lego Mini figur monter. Dålig Marge är slitsade i på diagonalen till att hon passar som är mindre än idealisk.Steg 1: verktygFör att utföra denna ändring kommer...

Car Case Mod

Jag gjorde denna casemod för ett skolprojekt. Även om bilen har redan ett år och datorkomponenter tre, delar jag med dig resultatet.Det första steget:Steg 1: Demontering och hyvling Allt var demonteras och noga planerat.Standart moderkort, ATX, skull...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Galaxy Anmärkning 2 (Verizon / I605) trådlös laddning Mod

så Verizon gick och förstört dina drömmar om wire gratis laddning genom att lämna den perfekt bra trådlös laddning kontakterna och täcker upp dem med plast? Ja, jag också. Så jag fixade det, och jag ska visa dig hur jag gjorde det.Att följa dessa ins...

XBOX fall mod ** enkel & färgglada **

detta är min första instructable hmmm. ganska enkel LED case mod med lätt att hitta delar. detta Instructable är helt reversibel om det inte går för att planera... (som är praktiskt taget en garanti efter några av de saker ive sett)Steg 1: Låt oss at...

Atari SX2600 - en ganska komplett Atari 2600 emulering konsol

jag är säker på att flera av er gamla-konsol & case modding fans har sett en viss Atari 2600 fall mod på webb-en som hade lyckats tjäna en ganska framträdande autograf-som för mig, visat sig vara totalt låt-down. Den tunga Sixer använde var slaktade...

8 bit vit Mage PC

min nyaste 8 bit skapandet. The Black Mage PC är också på här om du peta:). Den svart Mage började bli ensam så det var på tiden att jag gjorde hans partner :)Hennes statistik är:2 k trä kuber2 lim flaskorI7-680 cpuIntel DP55SB40gb SSD58504gigs Ddr3M...

48 kanaler Mono / 16 kanal RGB LED-Controller

48 kanaler Mono/16 kanal RGB LED Controller av Chromation system kan användas självständigt kontroll 48 grupper/kanaler (upp till 120ma per grupp av mono-färg lysdioder) eller 16 grupper/kanaler för gemensam anod RGB-lysdioder. Man använder 3 x TLC59...

Skapa en Star Trek Communicator edition RAZR

sedan Star Trek communicatorn var inspiration för dagens flip telefoner, varför inte göra din telefon ser mer ut som originalet. Jag gjorde och här är hur.Steg 1: Komma igång Här är det material som du behöver, det är en ganska kort lista;1) ett 2 bi...