Peanut Butter Cup Cookiesbeslutade jag att prova min hand på att göra några Reeses jordnötssmör kopp kakor. Vänner har länkat mig till några olika ställen med recept nyligen, och jag hittade en brist på variation mellan de olika recept.

Det är mitt mål här att ändra på detta.

Jag ville veta hur man bakar en jordnötssmör kopp i en cookie på ett sådant sätt att skapa den största tillfredsställelsen av välsmakande godhet. Jag gjorde också inte mycket forskning på andra webbplatser innan du påbörjar detta, så jag hade inte mycket i vägen för vägledning, annat än "det verkar som kul." Jag har förutsatt anteckningar i slutet av de flesta av stegen jag tog bort information och förslag på framtida försök. Du är välkommen att använda eller göra sig av med dessa förslag (förutom de i steg 2). Om du har några andra förslag, Vänligen låt mig veta!

Med detta i åtanke bör kanske vi fortsätta med detta arbete...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Reese's Peanut Butter Cup Cookies.

Ingredienser:1 3/4 koppar allrengöringsmedel mjöl1/2 tsk salt1 tsk bakpulver1/2 kopp smör, mjukt1/2 dl vitt socker1/2 dl jordnötssmör1/2 kopp packat farinsocker1 ägg, vispat1 tsk vaniljextrakt2 msk mjölk40 miniatyr choklad omfattas jordnötssmör koppa...

Hur man gör ett hjärta formade Peanut Butter Cup

Hej, i detta avsnitt av i köket med Matt, kommer att jag visa dig hur man gör en fantastisk hjärtat formade Peanut Butter Cup. Det är super lätt att göra och super gott! Perfekt för alla hjärtans dag eller något speciellt tillfälle. Eller om du är en...

Star Wars Death Star Peanut Butter Cups

Jag är ett stort fan av Star Wars, och jag älskar jordnötssmör koppar, så i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups. Dessa behandlar är super kreativ, lätt att göra, och är säker på att imponera på dina vänner och familj sär...

Peanut Butter Cup Cupcakes

det är så lätt att göra, och så mumsigt!Behovet av Cupcakes1Box choklad kaka mix15 Peanut Butter CupsBehovet av jordnötssmör glasyr3 msk mjölk1 dl jordnötssmör1/2 kopp mjukats smör2 cups florsocker sockerSteg 1: Baka muffins Blanda kaka mix box. Sked...

Bättre än Reese's Peanut Butter Cups

I detta avsnitt av i köket med Matt, kommer att jag visa dig hur man gör bättre än Reese's Peanut butter cups. De smakar så mycket bättre än Reese's Peanut Butter Cups. De är lätta att göra och säker att imponera på fester, etc. Du kan titta på video...

Peanut Butter Cup Frappuccino recept

Med Halloween över, måste alla åtnjuter deras godis (från Bus eller godis och rester). Så jag tänkte jag skulle dela ett godis-inspirerade frappuccino recept. Denna Peanut Butter Cup Frappuccino emulerar dessa läckerheter jordnöt-smöraktig: Reese's P...

Halloween formade Peanut Butter Cups

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör några riktigt cool Halloween formade Peanut Butter Cups. Dessa små läckra rätter är super mumsig, och är säker på att imponera på dina vänner och familj. Vad ett bra sätt att fira Halloween, g...

Friskare-för-dig Peanut Butter Cups (& vin karameller!)

När jag var men en unge jag tillhörde Kanadas flicka guider och under ett av möten, vi lärde oss hur man gör jordnötssmör koppar. Det var ungefär 25 år sedan, men vad jag minns är att det var riktigt enkelt. Blanda florsocker med jordnötssmör för fyl...

Hemma gjort Peanut Butter Cups

eftersom jag är ett stort fan av Reese's Peanut Butter Cups, och jag aldrig tycks få nog av dem runt, jag tänkte att det vore mycket svårt att göra dem själv. Detta sätt jag kan göra dem exakt till min preferens: Jag använde mörk choklad och gooier j...

Ingen baka Upside Down kan inte få nog Peanut Butter Cup i en Pan

om du är som min familj, du bara inte kan få tillräckligt Peanut Butter Cups... alla älskar dem! Här är ett recept som bör tillfredsställa det jordnötssmör sötsaker!Steg 1: ingredienser Samla följande ingredienser och leveranser:3 koppar pulver socke...

DIY REESE'S PEANUT BUTTER CUPS TVÅL!

Hej, killar!Jag är så glad att dela denna video med dig! Om du gillar choklad, kommer du älska detta DIY. Dessa tvålar är bra för dig själv eller för vänner. De är också bra för alla hjärtans dag eftersom de ser ut som choklad men är så mycket mer un...

Peanut Butter Cup ris Krispie behandlar

den ultimata amerikanska barndom mellanmål mat tas till nästa nivå med en hälsosam dos av jordnötssmör och choklad. Omöjligt att motstå!!Ingredienser:för den 1: a lager ris krispie behandlar:3 koppar Rice Krispie spannmål5oz marshmallows2 msk smör1/3...

Peanut Butter fylld Cookies

dessa är lite extra arbete (inte för mycket), men awesomeness av att ha en jordnötssmör fylld choklad cookie gör det väl värt det.Steg 1: -1/2 c. smör, mjukt-1/2 c. vitt socker-1/2 c. ljusbrunt socker-1/4 c. jordnötssmör *-1 tsk vaniljsocker-1 ägg-2...

Hur man gör perfekta Peanut Butter Cups

det är ett faktum att praktiskt taget alla på planeten älskar jordnötssmör koppar. Som ett resultat, har jag letat recept som skapar de perfekta jordnötssmör kopparna. Många recept som jag har sett använda massor av strösocker eller graham kracker sm...

Inverterad Peanut Butter Cup Pie

fira Pi-dagen, varför inte göra en mumsig behandla som innehåller en annan matematisk favorit - omvänd nummer. 1Standard jordnötssmör koppar kombinera en choklad exteriör med krämig jordnötssmör insidor, och de är fantastiska. Även om det kan vara sv...

Peanut Butter Cup/grädde ost Brownies

detta är min första Instructable så vänligen gå försiktigt på mig.Detta är en av mina favorit saker att göra, bra med ett glas mjölk, eller göra vad jag gör, äta en och ta resten att arbeta för att smör alla upp för favörer.För våra Brownies kommer v...

Choklad CoverDesigner Peanut Butter cups (Reese's)

jag hittade detta recept nyligen. Hoppas ni gillar den.2 pinnar mjukt smör1 1/2 cups crunchy jordnötssmör3 1/2 cups florsocker socker1 dl graham kracker smulorchoklad beläggning:2 koppar semisweet choklad chips2 msk. förkortningSteg 1: blanda Lägg al...

Vegetarisk Bacon Peanut Butter Cups

det låter fantastiskt, eller hur? Vi älskar redan salt jordnötssmör med söt choklad, och många matälskare experimenterar med salt bacon och choklad, så kombinationen verkade så uppenbart, jag var tvungen att prova det!Jag, äta som många människor ute...

Hur till göra choklad doppade Peanut Butter Cup fyllda Oreos

det är en jordnötssmör kopp i en oreo täckt av choklad!...