Personliga 3D tryckt spelpjäsNågonsin förlorat en bit till din favorit ombord spelet och var tvungen att använda en knapp eller ett gem som ersättning. Nu, ersätta din förlorade bitar i stil, med en 3D tryckta byst av dig själv! Detta instructable är att visa dig hur lätt det är att skanna och skriv ut en byst av dig själv.

Och kom ihåg, vår MakerSpace har alltid någon till hands för att hjälpa dig om du fastnar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckta visitkort

En berättelse om verksamheten kort som kommer att aldrig passar i plånboken, men de kommer säkert fastna i allas sinnen. Eller på deras skrivbord. Kreativitet är alltid ihågkommen...Den bästa delen av att ange 3D-utskrift värld är att du hitta dig sj...

3D-tryckt Jack o ' lykta

Halloween kommer upp snart och så jag firar genom att göra min egen personliga 3D-tryckt jack o ' lantern. Med en LED te kan ljus inuti den glöda utan att vara för stor.Detta Instructable är en del av 3D skapande system Jack o ' Lantern utmaning. Du...

Hur man gör en Fairy dörr (lyser i mörkret)

Vi stöder en god sak varje år i skolan där jag undervisar. I år gjorde vi och sålde älva dörrar för att samla in pengar till göra ett önskar FoundationSteg 1: Du behöver:• Trä 120 mm x 120 x 15 mm (trä material fungerar även MDF)• Scroll saw eller co...

Personalized 3D Printed PEZ Dispensers

Om du inte har fått din dagliga dos av nostalgi nyligen, presenterar jag för er Personliga 3D tryckt PEZ dispensrar!Vi minns alla PEZ. Som barn av 90-talet var dessa godis dispensrar begåvad till mig ganska ofta växer upp. Medan jag har alltid haft l...

3D tryckt personlig Cookie fräsar

Om din sällskapsdjur har en födelsedag, en fest, är känslan ner, eller du vill bara vara bästa ägare att du kan vara, att göra personlig sällskapsdjur trakteringen låter din pälsklädda vän vet du bryr dig. Här är en steg för steg-guide om att göra di...

3D tryckt personliga QR kod halsband

vill göra ett personligt objekt av smycken? Något unikt? Varför inte göra en 3D tryckta QR-kod för din favorit hemsida, som kan avläsas för att låta människor du möter på gatan för att hitta din blogg eller önskad plats, för en mycket uttrycksfull oc...

Hur utforma, skriva ut och använda 3D tryckt läder stämplar!

Remläder och producerar vackra och intrikata mönster för hand kan vara mycket utmanande. Har nu gjort flera läder projekt, jag har lärt mig mycket om att arbeta med läder och som sådan jag letar alltid efter nya och bättre sätt att producera mönster...

3D tryckt betong gjutning

Jag gillar verkligen min 3D-skrivare, men jag är inte alltid ett fan av känslan av plast. Jag älskar den grova, stark brister av betong, så jag har utforskat alternativ att kombinera prototyping kapaciteterna av 3D-utskrifter och kostnadseffektivitet...

Hur du gör din egen personliga Rubiks kub

okej, så jag spelade portal för sjätte gången i rad och samtidigt göra det jag var ute på Rubiks kub jag fick från en av mina kolleger för secret santa. Nu Rubiks kub jag fick var en så kallad Sudoku Rubiks kub och det var sättet att svårt att lösa,...

DIY tryckt papper gåva påsar för tvål

Som en tvål maker söker jag alltid söt idéer för förpackning min tvål och andra personliga produkter. Jag älskade idén med en söt vikta papperspåse jag kunde skriva ut och göra mig själv, så jag bestämde mig att prova det och har fastnat sedan dess!...

3D tryckt Tennis dämpare

Tennisspelare är lätt irriterad. En av de saker som kommer bry sig om bara om någon rutinerade spelare är klang av en klumpa ihop sig slår odämpade strängarna på en racquet. Vissa spelare klagar också känna strängen vibrationer när den färdas upp arm...

3D tryckt A_Z pussel att hålla dem sysselsatta!

Här är ett enkelt projekt jag gjorde för min två år gamla son. Precis i tid när han är identifiera alla bokstäver omkring honom, och lära sig färger.Amazing! på två och en halv vet han A till Z. och färger.Styrelsen är 22 x 30CM.Varje bokstav är 4cm...

3D tryckt ställningar för cellkultur

> Kultur celler på 3D utskrifter < > Hur man gör 3D utskrifter för Cell och vävnadsodling < > Kultur celler på 3D tryckta ställningar <Konst x teknik x biologiJag är en konstnär som använder kroppen, biologi och teknik för att skapa kons...

CupBot - 3D tryckt Robotics plattform

Här är en stor helg robotics projekt som du kan genomföra kallas CupBots baserat på Raspberry Pi och BeagleBone svart som är kreditkort storlek datorer och även 3D-utskrifter...De flesta 3D tryckta delar är gemensamma för både versionen av CupBot och...

DriveMyPhone - Smartphone kontrollerade 3D tryckta fordon

DriveMyPhone är ett projekt jag har placering på min dator i digitalt format för senaste 6 år nu. Konceptet kom runt när jag arbetade på min andra robotliknande projekt kallas MobileEarthRover en am MobileEarthRover två.Jag har äntligen haft tid att...

Min personliga USB blixt driva

USB Flash drive är gemensamma för att lagra dina data dessa dagar. normalt kan vi köpa gemensamma denna usb med enkel form till unik form men inte i personlig karaktär.I detta projekt gör jag personliga USB flash-enhet som använder min egen karaktär....

Personlig redskapet innehavaren

Ta lite funktion och intresse till din hem varor.Gå tillbaka genom alla mina små projekt under åren, hittade jag en; När jag hade hittat mjukpapper på trä knep (se några av mina andra Instructables), började jag ser möjligheter överallt... min kompis...

Personlig familj schackspel

Jag skapade en chess set med alla mina familjemedlemmar som bitar som present till min familj i år. Det visade sig vara en stor hit vid jul så bestämde jag mig att dela processen och dokumentera mitt arbete. Varje bit är en 3D tryckt modell av var oc...

Efterbearbetning 3D tryckt objekt

Hur till vända den vanliga FDM 3D utskrifter till "konstverk":)Hej. Vi är Pussykrew, en tvärvetenskaplig duo, skapa multimedia installationer, 3D-bilder, videor och 3D tryckta skulpturer. Förra året beslutade vi att förvandla våra digitala skape...