Pipeskis plånbok SD innehavarengör dig själv en händig kreditkort storlek SD-korthållaren och hålla upp till tre SD-kort i plånboken, redo för dessa lagring nödsituationer.

Så här är hur det började - jag blev lite galen en eftermiddag förra veckan och köpte mig en härlig ny IXUS 70. Så liten och perfekt... Tänk dig min glädje! Men sedan frustration i - SD-kort kom i stora clunky plast fall - fyra av dem tillsammans är nästan så skrymmande som kameran själv - vad jag verkligen behövde var en fin smal korthållare till slot in i min plånbok.

Sarcastro's Instructable var min första anhalten. Det är ett bra skott på problemet, men jag behövde något lite mer robust och lite mindre benägna till olyckor med min klumpiga stora mannen-händer. Så på med uppfinnarens hatt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Minimalistisk plånbok/kort innehavaren gjort från gamla byxor

jag har planer på att dumpa min fula tjocka läder plånbok för en tid. Som mest människor som lever i en modern tid, jag tänkte att jag behöver är bara en (hel) del kort att få igenom mitt dagliga liv.Efter lite forskande på marknaden, märkte jag att...

[redigera] BÄLTE batteri innehavaren från gamla läder plånbok

Hi det!Först och främst vill jag säga detta är min första Instructable, så ursäkta kanske mig om något inte klart! Hur som helst om du har någon fråga tveka inte att fråga!På med handledning nu!Jag håller min fotoutrustning i en (inte så) små thig-på...

Gitarr plocka innehavaren bälte

jag har spelat gitarr ett tag nu, och ända sedan jag lärde mig hur man använder en gitarr plocka, jag har haft samma problem: Hur kan jag förvara mina val utan dem vilse? eller hur kan jag förvara mina plockar på ett ställe än min plånbok där jag enk...

Bobby Pin plånbok

är du trött på att förlora vad som känns som varje bobby pin du äger? Oavsett var du lagt din stift, verkar de alltid vandra ut, som om utan ett hem! Men ger en bobby pin plånbok din bobby pins med ett mysigt hem! Bobby pin plånböcker kan lätt göras....

Disney Pin handlare - Pin innehavaren/höft Logoband (vattentät, förlust-bevis)

Disney Pin handlare - Pin innehavaren/höft Logoband (vattentät, förlust-bevis)Det är vattentäta, dubbelsidiga, och förhindrar pin förlust. (Och inte kostar så mycket som en Disney snodd eller hip snodd)Nöden är uppfinningarnas moder. Det är därför ja...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Kassett plånbok

Nu när allt är upp och löpande (min bilder laddas upp och "förpackade")...Här är min plånbok som jag har planerat, utformas och skapas.Jag har haft denna samling av band som sitter runt ganska länge nu och har försökt att lista ut vad med dem at...

Kassett plånbok / pengar Clip

nu vet jag att det finns massor av kassetten tape plånböcker där ute, somHär en, från FrenchCrawlerOch här en, från Robyntheslugmen min är en helt annan skapelse. Mer en Sedelklämma i sig än en plånbok, min kassettfacket tape pengar innebär inte tras...

Anpassade för hållbara och funktionella plånbok silvertejp

hur man gör en elegant men ändå funktionella gubbe/plånbok silvertejp som kommer att pågå tills du blir uttråkad av det eftersom min 5 år gammal och har inte brutit ännu och inte visar några tecken på att ge upp.Detta Instructable hjälper dig göra di...

Anka Tape och aluminiumfolie plånbok

först och främst detta är min första instructable ;) hoppas det är inte dåligtDetta är min egen bygga av en anka plånbok.Dess fodrad med aluminiumfolie för struktur och semi-RFID-skydd.Detta är inte bara några thow tillsammans bygga som kommer att hå...

Silvertejp plånbok med dubbel dubbelsidig fönster

detta är en steg för steg handledning om hur man gör en plånbok silvertejp. Om du har gjort din forskning kanske du tänker "Åh en till?" men detta är annorlunda än andra. Som ni kan se på bilden som jag har skapat har en dubbel dubbelsidig fönst...

Lätt pengar plånbok

detta är en plånbok silvertejp med en inbyggd miniräknare. Jag byggde den till min yngre kusin som en julklapp. Jag trodde att det skulle vara en användbar present eftersom som yngre barn jag hatade gör matematik för att ta reda på hur mycket kostade...

Hur man gör en hög kvalitet plånbok silvertejp!

Hej! Detta instructable visar dig hur man gör högkvalitativa plånbok silvertejp! Vi kommer att göra plånboken är en tri-fold. Jag kommer att visa dig hur man gör ett par olika saker att anpassa din plånbok också! Så tack för läsning och jag hoppas de...

Tangentbord Clutch plånbok

Easy, Quick och billiga kvinnors Clutch plånbok i 10 steg. Jag har sett massor av mens dubbla plånböcker på här men noll handling för damer. Så här är det i 10 enkla steg. Beräknad kostnad: gamla tangentbord $1, klar tejp $4Vad du behöver:-Ett gammal...

NES controller plånbok silvertejp

Steg 1: Sedelklämman What you will need:silvertejp: silver, röd, svart och vitt.sax.en linjal.En penna.6 kvadrat och 2 halv kvadrat legosEtt öre.x-acto kniv.Första rip/klippa åtta remsor av silver tejp som är 9 inches long.then låg en remsa klibbiga...

Organisera min kort plånbok

Ah, det kontantlösa samhället! Det är bra att inte behöva bära så många mynt och sedlar runt något-mer.Så inte behöva bära så många mynt och sedlar med mig, jag bestämde mig för jag behövde inte en traditionell plånbok som sådan, och jag är alltid på...

Perfekt NES Controller plånbok (ingen show)

min bror och jag pratade en stund tillbaka om saker att göra av NES styrenheter, detta inspirerade mig att göra en plånbok ur en jag hade satt på min vind. Efter att titta på de två instructables på här (de bara två andra på nätet som jag kunde hitta...

RFID-Secure plånbok

RFID har använts i butiker och bilar som ett identifieringssystem för år. De verkar göra livet i allmänhet mer effektiva.Med RFID-taggar i kreditkort, pass och förare börjat licenser kommer ut jag oroa dig. Snart kommer det att RFID-taggar i pengar....

Plånbok magiska silvertejp på roids

Hej.Upptäckte denna sida en liten stund sedan. Jag gjorde en magisk silvertejp plånbok ungefär en vecka sedan tack vare magisk plånbok här bra instructable silvertejp.Jag gillade det mycket, men ville fortfarande några saker så jag konstruerade denna...