Plast påse Dispenser (gjord av tyg)min familj sparar plastkassar för återanvändning för deras ursprungliga ändamål eller kasta skräp bort. Det senare är särskilt viktigt eftersom vi bor i en lägenhet med en skräp nedkast under diskhon, så påsarna är den perfekta storleken att passa genom luckan. (Även i tidigare hem där vi bodde i ett hus och var tvungen att bära skräp på vägen för sopor-män, vi alltid använt kassar ändå. Jag var förbryllad första gången jag stötte på det amerikanska sättet att köpa perfekt ren ny plast påsar att sätta skräp i.)

Problemet är att vi oftast bara hänger plastpåsar på köksfönstret som slutar upp att vara mycket slarvigt. Jag kom ihåg att se ett slags korv för att lagra plastpåsar i någons hus för länge sedan, så här är min version av hur man gör en.

Se Steg
Relaterade Ämnen

{GENEVIEVE} Hur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg

www.diyweddinggowns.comHur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg, diy volang kjol tutorial för ditt bröllop klädsel. Detta är en enkel handledning om hur man syr en volang kjol för ditt bröllop med pre gjorde rufsar tyg.Rufsa tyg och gummi...

Fixa din rippade ryggsäck- och andra saker gjorda av tyg

min ryggsäck är verkligen gjorda av låg kvalitet tyg (jag fick det från någon som fått det på någon konferens), men jag riktigt gillar det eftersom det har många fickor, som kommer väl till pass till mig när jag reser, för att få ett par saker alltid...

Smält plast leverera väska

detta smält plast skolväska utbudet gjordes av fusing plastpåsar tillsammans och sedan sy det material du skapar precis som med vanliga tyg. Det är så billigt och roligt att göra. Mitt barnbarn älskar att handla alla chanser han får på spelet slutar...

Plast Spray Stencil

Detta är en handledning om hur man gör en ren stencil på dinHalloween kostym.Detta var från en hel del trial and error. Vi försökte stenciler med raka papper, skumgummiplattan och kartong. Alla hade sina problem. Jag föreslår starkt att öva först. Ja...

Lätt tyg skålar

I säsongen gifting är små behållare bra att använda till Linda saker i. Hemgjort godis eller lollies ser så mycket bättre i en handgjord behållare som dessa lätt tyg skålar. Människor uppskattar verkligen att det är handgjort för.Lynn Pavey gjorde de...

Sy nyttig lätt tyg kortinnehavaren

Etsy noteringGöra denna fina och praktiska kortinnehavaren i inte tid!Detta kortinnehavaren är gjord av tyg och dess syfte är att hålla ditt kreditkort, lånekort, körkort eller ens dina visitkort.Jag älskar att ge det som lite närvarande med ett pres...

Broderade tyg manschetten armband

liksom många avlopp eller quilters, jag har massor av tyg skrotar stashed bort som är för små att göra ett plagg av, men jag hatar att se gå till spillo. Spara dina klipp och återanvända dem med denna snabba och roliga projekt. Jag blev inspirerad av...

Konvertibla solhatt tillverkad av remsor av tyg

Sommaren är bra, men utan en solhatt och solkräm, skulle jag spendera det ser ut som en hummer. Jag brukar bära en militärt överskott bush hatt, men jag ville ha något lite mer... Tja, förnäm. En dag satt jag utanför, väntar på någon jag skulle träff...

Blommor ROSE: Handgjorda tyg blomma

Hej vänner...! Här delar jag min en annan hobby som är handgjorda tyg blomma. I det här inlägget visar jag du bara rosa blommor gjorda av satin tyg. Denna handgjorda vackra tillbehör ser riktigt cool och det förstärker skönheten i många hår eller klä...

Hur man gör handgjorda broscher-tyg blomma brosch

våra tutorial ska show dig hur man gör handgjorda broscher. Tyg blomma brosch kan passa för olika kläder eftersom den är gjord av tyg, så det är mycket liten, du inte behöver oroa dig det kommer att göra ditt tyg av trim....

Stöd våra soldater med en patriotisk tyg foto vykort - SewUseful tävlingsformulär

detta är ett snabbt och enkelt sätt att skapa en liten; men meningsfull hantverk som är enkel att post till våra trupper. Kolla in min etsy notering för objektet. http://www.Etsy.com/view_listing.php?listing_id=6238362Det är innovativt eftersom den a...

Plast förstärkas konkreta misslyckas

Jag var hälla några konkreta och ville experimentera genom att lägga till några plast för att åter stärka betongen liknar lägga fibrer. Jag använde vanlig quickrete och hällt det i en plastbehållare. Till en container som jag lagt till en bit av band...

Chic tyg halsband

detta är en låg vikt och låg kostnad halsband gjorda av tyg. Du kan skapa egna mönster sättet du vill., samt gör det i olika färger för att matcha dina kläder. Inte bara halsband du kan göra hand band, hår band samt örhängen också. Jag har gjort med...

LEGO band Dispenser

detta är ett band dispenser gjord enbart av legoklossar exklusive bandet själv. Det skär även med en bit av Lego. Det finns en video som förklarar hela församlingen och hur det fungerar! Också en tjusig liten historia om varför jag byggde den.Steg 1:...

Hur man gör en Tato Origami plisserad börs (tyg Origami)!

Denna video tutorial ska show dig hur man gör en origami Tato veckat börs. Denna handväska kan också göras av tyg av sömmar i hörnen. Miniatyrbilden på detta instructable är ett exempel på en gjord av tyg....

Göra en tyg sadel överdrag i 30min

Jag såg BROOKS C17 Denim som är begränsad till 1000 bitar och kostar 180€, som är alldeles för mycket för min dagliga cykel men jag gillar tanken på en denim cover.Jag gjorde ett tyg täcka av en bandana ett par år sedan så bestämde jag mig att göra d...

Att göra plast bultar från Polycaprolactone

Polycaprolacton (även känd som InstaMorph, ShapeLock och kanske andra varumärken) är en plast som blir formbar vid 150 grader F. Det är hårt i rumstemperatur. Det är ett bra material för uppfinna och prototyper. Detta Instructable visar dig hur man g...

Plast Cutter

Hej! Här är min plast cutter. Jag gjorde det eftersom jag behövde några verktyg för att skära plasten som jag försöker klippa ca 1 vecka och jag inte kunde. Det skär plast förvånansvärt väl...

Plast valp solstol

Plast valp solstol är gjord av smält plast påsar. Regelbundna sällskapsdjur bädd kan kosta upp till $50. Samtidigt som den plast valp solstol bara kostar ca $12. Förutom att spara dig pengar, hjälpa plast valp solstolarna miljön. En blandning av dess...