Plast skåp åter göraIntro
Plast skåp är bra lösning för utomhus / balkong lagring som de kan hantera väderförhållanden, billigare än något annat material och är lätt att montera. Oftast är utrustade med snapin-modulen hyllor där de är delar falla sönder eller böjd först. I mitt fall, hyllor böjde sig för mycket på grund av belastning men skåpet själv är i bra skick. Jag hade därför två alternativ. Köp ett nytt skåp med samma resultat i tid eller åter göra det. Så, jag har valt att åter göra det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en plast Bullet drake

en super lätt och billigt att göra att även flugor som en mäktig örn på en solig dag. För att inte nämna det är ganska bra på att demonstrera några grundläggande aerodynamiska teori: hiss, allvar och dra.Steg 1: Saker du behöver... För att göra din d...

Tikka T3 skum fyllda lager

The Tikka T3 kommer med en anständig fabriken lager. En irriterande sak om det är det stora hålet i beståndet som gör en massa oväsen när drabbats av grenar medan jakt. Några andra har fyllt det med plastkassar men jag var orolig med regn insamling i...

10 Gal. Shop Vac cyklonen

Detta är en ganska grundläggande installation som kan göras i ett par timmar. Ive sett många olika typer av dessa görs av andra människor, vissa är mycket omfattande och komplicerade mönster. Vad jag hittat är att jag gjorde något som fungerar genom...

Lägg till batteritid för ditt trådlösa Headset Turtle Beach x31

om du har ett par av dessa Turtle Beach trådlös gaming hörlurarna, du vet redan att de är ganska söt. Tyvärr, du förmodligen vet också att de kan köra ur batterier för ofta.Turtle Beach attribut låg ackumulatorn liv till ett antal saker, men vem vill...

$1 modell flygplan lanternor

Detta är Instructable som en handledning för att göra ditt skala modellflygplan mer attraktiva med bara några enkla steg. Inte bara billigt men det också fungerar bra, strobe lampor har blinkar med mycket hög intensitet så det ser ut som original fly...

Universal lamp shade polygon byggsats

en enkel utstansade form kan du skapa alla typer av olika designer-ser lampskärmar! Du kan göra dussintals olika geometriska former med olika tal av formen utskurna gjorda av papper eller plast. Alla standard matematiska polyhedrons och sådant är möj...

Min improviserade DC Generator bygga

Detta är en improviserad DC generator jag byggt från en gammal gasdrivna gräsmatta kantverk och en permanentmagnet likströmsmotor. Inspirationen bakom denna generator var att ha ett billigt sätt att ladda upp mitt batteri banker på dagar när vädret ä...

Ersätt/uppgradering/reparera kraftverktyget batterier - Spara 50% eller mer!

Denna outgrundlig visar dig hur man byter interna batterierna i en sladdlös nätdel. Jag kommer också att hjälpa dig att avgöra vilka batterier du behöver.Min borrmaskin har suttit på hyllan, värdelös, eftersom batterierna är döda. Inte längre... Jag...

StencilPro - PhotoEZ: DIY avskärmer att skriva ut hemma

Jag älskar att skärmen ut med StencilPro™ och PhotoEZ™! Det är så mångsidig, ekonomiskt och roligt. Du kan sortera ut t-shirts, tyger, kort, glas, skogen, metaller, plast, lera, keramik, polymer lera... själv, organisation och för gåvor. StencilPro™...

Det ultimata soffbordet

soffbord ofta befinner sig i mitten av vårt hem där vi koppla av och läsa. Dessa aspekter påverkade min designprocessen av tabellen. Den har ett fack i bordsskivan att visa och lagra tidskrifter. Facket var påhittade för att tillåta tidningar eller b...

Leatherman Kick läder slida infoga

jag köpt en "Standard läder slida jag" för min Leatherman Kick, svart oxid versionen som kom med en nylon slida som jag inte tycker är tillräckligt diskret för EDC.Läderslida är bra, men skidan är något större än kicken själv så det skramlar när...

Skåp dörr fickor

dessa fickor är gjorda speciellt för dörrar skåp men de kan också hängas på en vägg om du föredrar.Du kan använda det som arrangör för vykort, brev, räkningar, menyer, etc. Jag slår vad om att alla har papper röran någonstans... Detta är rätt plats f...

Ocean Plastic Sensor

Sedan 1940 har vi producerar och göra sig mer och mer plast i havet. 2013 ensam uppskattar vi om du vill har producerat ca 300 miljoner ton plast - samma vikt för hela mänskligheten (kött och ben) i plast, bara på ett år. Plast är giftiga. Plast inta...

Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagring

jag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bät...

En snabb bil buckla Fix

Har du någonsin deltagit i en liten fender bender? (Detta instructable projekt avser fordon med partiell plast stötfångare. Alla fordon varierar beroende på märke, modell och år.)Tyvärr, när jag var på den lokala mataffären och när jag återvände till...

Uppvärmd bygga kammare för Rapman 3D skrivare

detta är en Instructable för en uppvärmd bygga kammare att hysa en Rapman 3.2 3D skrivare. Jag valde Rapman 3.2 på grund av sin relativt stora utskriftsområde, användarvänligt gränssnitt och tillgängliga dubbla extrudering uppgradering. Montering av...

DNA skulptur skrivbordslampa: Odlas kristall, EL-Wire, akryl, silikon och aluminium

så, naturligtvis, alla av er läser detta har tänkt dig själv på en gång eller en annan "jag absolut älskar att växa några kristaller på el-wire och sedan innesluta den i silikon och akryl." Nej? Åh, ja kanske var det bara jag då. Oavsett om du h...

Heart Cross

Detta projekt är att varje fromma 3D skrivare ute även om att vara en troende inte är obligatorisk.Denna lilla cross är mycket lätt att göra krävs att du har en 3d-skrivare eller vet någon som kan skriva ut delarna för dig. Jag skrev ut delarna på en...

Hur man gör en "Strawberry Jar" från en åter utlovat plast kanna

jag har letat efter en annan Strawberry burk, men bryr sig inte om om hög prislapp. Jag tänkte "Du vet, jag slår vad jag kan göra en av saker jag har hemma."Så jag gjorde, och jag tror inte att det visade sig alltför dåligt.Plasten är alla åter...