Plastpåse burk packning och handtagjag fick inspiration till detta projekt här: plastpåse packning. Utgångspunkten är att skapa en trevlig packning och en behändig redovisade enhet på samma gång. Jag tog Tims bra idé och snarare än att trimma väskan, jag använde extra råvaran för att skapa ett handtag.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Burk lock låda drar - åter purposing metall burk lock och trä spolar

har du någonsin undrat om de burk lock från pickle eller pasta sås burkar kan återvinnas? Det Plastbeläggningen på insidan av locket gör du undrar om det kan gå med resten av din återvinningsbart avfall varje vecka. Jo, är svaret ja; de flesta städer...

Strippad knoppar och handtag

det är inte kul att ta itu med knoppar och handtag med avskalade trådar så att knopp eller handtag kommer bort av låda eller dörren när förstått, men det händer ofta.Många på Instructables har behandlat detta ofta i sin tid. Detta är för den som har...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...

MURARE burk SCRUBS och salter

Behöver du stora och små mason burkar.FÖR SCRUBS:Stor bunkemäta skedar och kopparOlja för att förstora (kokos, druvkärnor, olivolja)Eterisk olja eller växtbaserade tealkaramellfärg (valfritt)oavsett ingredienser för skrubba du.Jag använde havregryn o...

Generator behövs hjul och handtag

min generator är tillräckligt liten för att anses vara portabel, men det är lite för klumpig för en person att transportera det bekvämt. Jag fixade det genom att lägga till stor diameter hjul och ett utfällbart handtag.Jag använde reservdelar från en...

Plastpåse bag

det finns åtminstone ett par andra instructables för liknande projekt redan, inklusive denna, visar en liknande virkade tote, och detta en, visar en stickad plast handväska.Jag använder detta som en motivation att aldrig glömma min återanvändningsbar...

HHO facklan från 240v AC mains via en svetsutrustning och bron likriktaren

uppförd av låg kostnad och lätt hittade material.En standard diy svetsutrustning (transformator typ - tung) producerar cirka 40 volt växelström.Jag kopplade detta till en bro likriktare att konvertera den till DC. Dessa är tillgängliga i de flesta el...

Murare burk kaffekopp läderklädsel

Jag älskar bara dessa läder täcker som förvandla någon gammal murare burk i en kaffekopp. Det är den perfekta DIY gåvan för killar, tjejer, eller någon på din lista.Nu kan du köpa dessa online, men CACHELAGRING av $$$! Dyra! Nu kan du göra din egen....

Box behandlingar, och hur man kan lösa fallet med saknas fallet

det är inte svårt att göra en bra ruta eller fall för verktyg eller instrument. Och du kan ofta förbättra nyttan av en befintlig ruta av omdömesgilla tillägg av skum eller klaffar. Med skum menar jag slutna celler polyethelene packning, inte att förv...

Packning för tropiska resor

vad och hur man packa för en resa till ett varmt klimat av obestämd längd. Du kan bli förvånad över hur lite du kan komma undan med packning och hur länge du kan resa med ett ljus pack.Det finns några grundprinciper:-Packa i en resa ryggsäck, med en...

Ultimate Robo-Planter (med ljus och avtagbara anti spill modul)

(Om du gillar mitt projekt, snälla rösta på mig. Tack!)Mina damer och herrar, jag ger dig... min ultimata Robo-Planter!"Men Mario" - ni kommer att säga - "vi har sett din Robo-planteringsmaskiner innan. Inte illa och mycket ekologiskt, men...

Murare burk Margaritas & Cordless Drill Daiquiris

med några vänner över för drycker? Vill du spara på maträtt-tvätt samtidigt ha roligt? Sedan ska du murare burk Margaritas!I detta Instructable, ska jag visa dig hur man gör blandade drycker direkt i ett hem konservindustrin burkar.Blanda drinkar i e...

Säkring plastpåsar i tyg

ge en andra liv till plastpåsar. Skapa framtida tyg!Här är ett foto demo om hur man smälter plastpåsar i en ny återvunnet tyg.tillhandahålla förteckning:. minst 4 plastpåsar. ritpapper eller bakplåtspapper. sax. skärande inlines. skärbräda. järn. Str...

Plast klänning och matchande handväska

denna klänning och väska gjordes med plast matkassar. Be dina vänner och familj att spara väskor för dig, det kommer inte ta lång tid att få så många som du behöver! Det tog 40 påsar att göra handväskan och omkring 200 för klänningen. Jag gjorde det...

Plastpåse tågvirke

detta är i grunden en metod för naturlig tågvirke att göra med plastpåsar som inte kräver uppdelning, bultande, torkning, blötläggning eller andra prep arbete som mest naturliga material gör. Det finns några andra plastpåse linor och Garner på här. J...

Att göra oljelampor och ljus gratis

du kan lätt göra egna ljus/oljelampor gratis av regelbundna köksavfall. Denna guide beskriver hur man gör en unik saltat papper fuktspridande för användning i burk oljelampor och jar ljus. Både ljus och oljelampor är utformade för att använda gratis...

Ätbara terrarier (chokladkaka i burk)

Denna kompatibel kom ur ett behov av "sista minuten" julklappar när mitt första val föll igenom. Jag beställde terrarium delar online för mina barn lärare (alla nio av dem) i början av November, och de fortfarande har ännu nå mitt hus per post....

Billig och enkel katt gräs leksak

HejMöt Nyx min katt. Oavsett alla söta, plysch eller dyra kattleksaker jag köpa henne är min katter favoritleksak en plastpåse,I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en billig och enkel katt gräs leksak för din feline vän att njuta av.Varn...

Handgjorda Salt deg prydnader: Kul för barn och vuxna!

Detta är hur man gör vackra och billiga salt deg ornament.Detta är en bra sportlov verksamhet för barn som behöver något att göra med händerna sysslolös.Det kan också användas till göra plack, kransar, handavtryck, och spela degen.Steg 1: Råvaror och...