Plywood blixt driva fallSå, jag har haft detta fall mindre 8GB minne hängande runt ett tag. Det är en perfekt användbara flash-enhet, men det saknas ett fall, helt enkelt eftersom min hund tuggade det bort av själva enheten, men lyckades inte skada underliggande kretskortet.

Jag valde att åtgärda denna situation genom att göra mitt eget fall. En sak jag inte tycker om de flesta anpassade fall är dock det faktum att de inte har en keps för att skydda kontakten på flash-enheten. Jag har haft en flash-enhet jack faktiskt böja tillbaka och så småningom göra hela flash-enheten obrukbar.

Så, med lite skrot plywood och några enkla verktyg, jag iväg för att göra mitt fall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dollar Bill USB blixt driva fall

I detta instructable du kommer att lära dig hur man gör en snygg ny blixt driva fall av en US-Dollar bill i bara tio enkla steg.Disclaimer:För denna tutorial använder vi en Sandisk Cruzer, om du har någon typ av Sandisk Flash Drive, denna tutorial sk...

Lätt paracord USB blixt driva fall

[UPDATE]Finalisterna för Paracord tävlingen har valts! Grattis till alla som fick plockas, och tack till alla som skickat en Instructable - det finns vissa awesome kreativitet händer ute :)[/UPDATE]Välkommen till denna paracord Instructable!Jag först...

USB blixt driva fall med Sugru

plädera nya anpassade för din USB blixt driva.Steg 1: Samla material Samlas material som behövs. 1 flash Drive, 1 eller flera förpackningar med Sugru.Steg 2: Ta bort fallet Detta steg är valfritt. Ta bort den befintliga blixt driva fallet.Steg 3: Til...

Min Steampunk blixt driva fall

detta är ett pågående arbete och jag smällde det tillsammans i en timme eller så. Det är knappast lika raffinerad som jag kommer att göra det. Jag har sett andra liknande på webbplatser som etsy men de är mycket dyr. Jag ännu inte har usb installerat...

Färgglada USB blixt driva fall

jag hade ett minne som jag tog fallet av, och jag tröttnade lite på det exponerade kretskortet, så jag beslöt att göra detta...Steg 1: Material och verktyg Materialpost-it sidan markörerRensa cellofan tejpUSB-flashminneVerktygLimpistolsaxSteg 2: Fast...

3D-projektet utmaningen: Flash Drive fall

det finns så många minnen där ute är det lätt att få din egen förlorade bland dem. Eller kanske, som jag, du har flera knackar runt din väska och få dem förvirrade. Jaha då är det dags att göra ett anpassat fall! Det är enkelt och snabbt och du kan g...

Hummer blixt driva

här kommer du lära dig hur man gör en Hummer H2 blixt driva fall.Obs: (jag är inte ansvarig för eventuella skador eller skador på du eller din verktyg/leveranser. Gör på egen risk!!!Steg 1: verktyg Dessa är de verktyg du behöver. Obs: metall bilar fu...

Gör en awesome fall mindre blixt driva, nämnde jag att det är vattentät?

Lära sig att använda några vanligt förekommande material som du har förmodligen runt huset för att göra en awesome fall mindre blixt driva.Steg 1: Samla material Du kommer att först samla in ditt material som du behöver för att göra flash-enheten,Beh...

DIY: Glas USB blixt driva

Födelsedag, jubileum, alla hjärtans dag eller bara en vanlig dag. Det är trevligt att överraska dina nära och kära med en anpassad present.I detta Instructable tittar vi på ett sätt att göra ett glas USB blixt driva.Vad som behövs:Mikrovågsugn torken...

Candy Bar USB blixt driva

godis är bra. Det är mat för gudar. Flash-enheter är bra också, dock. De håller alla våra information och viktiga filer. Så varför inte gå med de två tillsammans för att göra en candy bar flash-enhet?Steg 1: Material och verktyg Material som behövs:-...

DIY väderbeständig och vattentät blixt driva!

DIY väderbeständigt och vattentät enhet. Perfekt för Camping, vandring, och Rafting eller andra tillfällen!Steg 1: Matierials, verktyg, ansvarsfriskrivning Jag är inte ansvarig för allt som händer dig, DATA eller andra åtgärder för skador du upprätth...

Hemliga blixt driva inuti en USB-kabel

Hur döljer du något som du använder ofta? Jag menar, om du döljer en flash-enhet genom att begrava den i din bakgård, säkert ingen kommer att hitta det, men det är också svårt för dig att använda det!Jag sak som bästa gömstället är där ingen hittar v...

Min personliga USB blixt driva

USB Flash drive är gemensamma för att lagra dina data dessa dagar. normalt kan vi köpa gemensamma denna usb med enkel form till unik form men inte i personlig karaktär.I detta projekt gör jag personliga USB flash-enhet som använder min egen karaktär....

Göra en millefiori USB blixt driva juvel

detta millefiori USB-minne gör en stor gåva för vänner (eller själv). En polymerlera kan hölje du ge memory stick en väldigt individuellt utseende. Var och en är olika och du kan anpassa med bärarens favorit färgkombinationer.Om du har viss erfarenhe...

Star Wars blixt driva

förvandla din tråkiga gamla blixt driva till en bit av aweome Geekware. Jag använde en form av Han i karbonit. Jag blev inspirerad av in The USB och liknande. Jag få häftiga idéer från HackNMod.com och (naturligtvis) Instructables!** Material:En flas...

Hur till göra en USB-kabel blixt driva

du öppna din väska i tystnad och dra ut din bärbara dator och ta en USB-kabel och människor ser att du förvånad och säger "vad tycker han Hej s kommer för att göra med att USB-kabel?! Du ansluter den i din bärbara dator och fortsätta med ditt arbete....

Hur du mod en USB blixt driva

Detta är min första instructable där jag vill utställning du hur till mod din USB blixt driva till ser mycket bättre ut då det såg ut innan, och allt du behöver är en USB Flash Drive och en tändare.Här är en länk till min video: http://www.youtube.co...

Ergonomisk penna med USB blixt driva!

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du skapar din egen anpassade ergonomisk penna med en inbyggd USB-flash-enhet. Ergonomiskt formade som passar din personliga stil. Detta är ett projekt som jag gör med 11-12 år gamla elever och den är lämpl...

Hotwheels blixt driva

detta Instructable visar dig hur du tar en enkel hotwheels bil, och förvandla det till den coolaste blixt driva någonsin!Jag skulle älska att se dina skapelser. Om du har gjort en Hotwheels flash drive inlägg en bild som en kommentar.Steg 1: Välja en...