Posten lampa med kork Base & Mesh sfär skuggaFör min första instructable, jag vill dela ett snabbt och enkelt projekt som jag nyligen gjort som en del av en födelsedagspresent till min fru. Det är lätt att bygga och kan göras på bara några timmar.

På våra hem, har vi pratat om hur inresa och huvudsakliga korridoren är ganska mörk. Så, under en nyligen promenad runt stan, vi enades om att pickup en nattlampa eller även små posten lampa. Men när vi gick från butik till butik, fanns konstigt nog det inget att hittas. När den lokala järnhandeln också inte hade något, fick jag den ljusa idén att försöka bygga en istället. Vi ville ha var lågintensiva LED lampa att minska watt värme och förhoppningsvis det skulle också ha en snygg design.

Ursprungligen, när vi började gå runt järnhandel idéer, jag redan tänkte hur jag kunde göra detta till en genomarbetad elektronik projekt. Men elektriska i avsnittet jag hittade att jag enkelt kunde få en LED-lampa som skulle passa en standard E12 (nattlampa) uttaget. Opportunism snabbt vunnit över krångliga.

Den bästa delen av projektet var att springa runt i butiken och prova att re-syfte objekt för lampan. Exempel för skuggan, tittade vi också på rivjärn, mesh redskapet innehavare, innan slutligen besluta om en Gem automat vände upp och ner. Cork basen såldes på samma sätt som golvet för tunga möbler eller pianon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk koppar lampa med Rock bas

Detta är en rolig lampa och börjar några bra samtal. Det är unikt, särskilt eftersom det har en rock som sin bas. Det kräver lite ansträngning och en massa kreativitet.Rock för basenDremel och diamant spets stycken raka klippanKopparrör och kopplinga...

DIY solenergi lampa med hjälp av Moder natur & CABOT WoodCare produkter

Här är ett annat solljus projekt jag gjort från hittades och återvunna produkter. Mitt motto är att jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart. Detta Projektidén kom till när jag hittade denna vittrade trädet planta...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

Lithopane lampa med roterande skugga

Jag är inte ny på instructables men jag tenderar att vara mer av en observatör av alla stora idéer snarare än att presentera en. Men när jag fick reda på ShopBot utmanar också, hur jag skulle vägra-detta är definitivt en tävling jag mycket intressera...

Lampa med vinyl record hyllor

jag har haft en tråkig lampa i min garderob för ungefär ett år nu. Jag bestämde mig för att jag kunde fixa denna lampa till en mer intressant design. Efter vissa surfa på denna webbplats hittade jag en tutorial för att göra vinyl record skålar. "Spel...

Trä docka figur lampa med iPad - A DIY handledning

internet är en underbar plats.Häromdagen jag bläddrade Twitter för intressant lampa design (inte vi alla gör detta?) och sprang över Colgao lampa från enPieza! studion i Madrid, Spanien. Medan deras lampa är lite mer morbid än min standard heminredni...

Använda en LYT/WiFi sköld till sync LYT radio lampa med musik

Detta enkla projekt visar dig hur du synkroniserar din LYT lampa med musik genererar slumpmässiga RGB-färger.För detta projekt behöver du följande (över din arduino):-En Authometion LYT/WiFi sköld (www.authometion.com/shop)-En 9W RGB-W LYT radio lamp...

Hur man gör en lampa med programmerbara rutiner

Jag har använt samma lotion ett tag nu. En dag såg jag flaskan och jag tänkte: - Mhmm... Detta skulle vara en fantastisk lampa för mitt skrivbord. Och idén föddes.Som en fin inredning eller bara på kul handlar detta Instructable om hur man gör en lam...

Auto natt lampa med High Power lysdioder

detta är en mycket användbar kretsar heter "Auto natt lampa med High Power lysdioder". Detta är en enkel krets som vänder på LED lampor kopplats ihop till det nattetid och det stänger av belysningen automatiskt när det är dag....

LED-lampa med Sleep Timer

Ljuset spelar en viktig roll i sömn. Starkt ljus hålla oss vakna och dim ljus hjälper oss att få sova. En av de bästa knepen för att få sova är att börja stänga av lampor innan du faktiskt gå till sängs. Genom att gradvis minska mängden ljus, hjälper...

Mini lampa med vitt tydliga lysdioder

Mini lampa med vita tydliga lysdioder är en lampa som är monterade med 9 vita tydliga lysdioder, 2 kondensatorer, 1 spänningsregulator av + 9V och en DC Power Jack; denna sista komponenten för att vara ansluten en AC/DC vägg Adapter/transformator end...

Konstruera IQ lampa med hjälp av mjölkpaket

det är min första instructable.Jag ska visa dig hur jag använda 2L mjölkpaket flaskor som min råmaterial för att bygga min egen IQ lampa.Vad du behöver* ett par vassa saxar* en skarp fräs* tejp* Mjölk 2L plastflaskor (massor av dem)* tillgång till da...

Humör lampa med Arduino

Hej! I den här självstudiekursen lär du göra en humör lampa med arduino.Jag vet att du kanske har sett en hel del humör lamp projekt med arduino, men jag inte var mycket nöjda med dem eftersom de alla ändra färg mycket plötsligt. Så jag beslöt att gö...

LED-lampa med provrör

vi kommer att göra en lampa med lysdioder inuti provröret. Du kan använda lampan på rummet, skrivbord eller för prydnad.Steg 1: Material är:Lysdioder, bit av trä, Switch, batteri, elkabel, flytande silikon, provrör.Först och främst dras form i trä bi...

Regenererat trä lampa med Himmeli nyans!

Regenererat trä lampa med Himmeli nyans!Jag drog en gammal pall isär... och det fanns stora trä block mellan skikten.De var skräp och placerades i högen "bränna senare".Förra helgen vi tända en SMER eld och jag hittade ett av blocken i burn höge...

Multipurpose lampa med CD-/ DVD-

detta är en annan post post vi lär dig hur man gör en vacker multipurpouse lampa med kasserade CD och DVD.Kontrollera den steg för steg hur man gör det i VOQ blogg: http://www.viraroque.blogspot.com/Vi visar det enkla, kreativa och lätt-att-göra-prod...

Arduino multi-mode lampa med soft touch switch

i detta baserade Arduino projekt, kommer vi att bygga en lampa med flera lätta skärmar: färg sequencer, ljusreglering ljus, färg chaser, firelight - alla valda av en touch bar på kretskortet.Alla funktioner är gjort i programvaran, inklusive touch se...

Förvandla en lampa till en Smart lampa med LinkitONE

Har du en gammal lampa hemma som du aldrig använt? Är det precis som för gamla och du inte gillar det? Vill göra vissa grundläggande maskinvara dataintrång? Då är du på rätt plats!Här ska jag visa dig hur du sätter din grundläggande night lampa till...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...