Potten åter en orkidé, så du aldrig över vatten igen (återvinning/återanvändning)du har hört uttrycket att något var "älskade" till döds... ja det är vad som ofta händer med orkidéer. Deras ägare älskar dem till döds. Orkidéer verkligen trivs på välvillig nonchalans. Orkidéer trivs genom alla typer av villkor, ännu när människor får sina händer på dem de enkelt kan dö. Mycket av det har att göra med över vattning, och över utfodring... är att älska dem till döds!

Orkidéer finns i naturen i alla 50 stater... Ja, även i Alaska! Det finns cirka 20 000 olika arter av orkidéer i världen, och de växer överallt utom extrema Arktis, den hårdaste öknen, och i havet. Så här har att bevisa att orkidéer inte är den känsliga lite blommor att många människor tror är de.

Jag har vuxit orkidéer i ca 10 år och har ca 100 (ge eller ta) orkidéer just nu. Många är i behov av omplantering, så ska jag visa dig en dåre bevis sätt att plantera om din orkidé så du kommer aldrig att kunna "älskar" det till döden, av över vattnas det.

Orkidéer är i huvudsak "air växter". De flesta (men inte alla) inte växer i jord.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sarantos - Tänk om jag aldrig se dig igen (officiella Music Video)

Klicka på: http://www.melogia.com ny folkmusik Indie Top 40 låten "What If jag aldrig se dig igen" av Sarantos.Frågor som löper genom ett sinne när de handskas med döden av en förälder är för många att lista. Sarantos vet detta förstahandsinform...

Potten åter en växt

Hej alla,.Idag vill jag dela med mig av hur jag ändrar smutsa av mina krukväxter och Kontrollera för roten tillväxt. Vi kommer också att använda perlit att blanda jord..Checklista;Markperlit (valfritt)berggrund (valfritt)en stor hinkväxterSteg 1: Få...

Fattig Mans glasfiber, permanent utomhusfärg, aldrig måla igen (nästan), tätskikt med ut epoxi, glasfiber epoxi allergi lättnad

Tillbaka i 2011 jag byggde en teardrop husbil, när jag behövde en plats att sova några nätter i veckan som lång bilresa hem orsakade mig att somna bakom ratten vägen till ofta. Jag fick planer för teardrop fri från den bästa teardrop trailer plats i...

Klockan LED Transit - aldrig missa bussen igen!

Vi kommer att bygga en rullning LED-display för busstider. Du kanske har sett en av dessa på din subway station eller hållplats. Du kan bygga en för hemmet till hjälp du vet exakt hur mycket tid du har kvar--speciellt om du tenderar att slå snooze al...

Aldrig vattenväxter igen med Hugelkulture!

Innan vi börjar, jag måste påpeka att jag var lite missvisande med titeln. Det första året, kommer att du behöva vatten, men i år att följa, ska du inte.Denna artikel har bara 4 steg. 1) Välj en plats 2) låg ner trä 3) Täck med jord 4) växt täcka grö...

Hur man aldrig bluff majs igen

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONEMicrosoftInternetExplorer4 / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-p...

Lätt framgång med orkidéer

En av de saker jag gör bäst visar sig vara en av de saker jag söka mig själv till minst: växande orkidéer. Nu vet jag någon bonafide orkidé aficionado blir bestörta över några av bilderna i detta Instructable, men i rättvisans namn, jag sa bara jag i...

Återvinna, återanvända, trädgårdsskötsel

När du tittar hittar du världen blir mindre gröna. PET-flaskor, frigolit och aluminium burkar kull miljön. Träd skärs för byggnader, fiber och många saker. Visst behöver vi de flesta av dessa saker att göra våra liv enklare.På vår gata finns det inga...

Uppgradera en dator strömförsörjning

nyligen min hårddisk dog, mitt moderkort som SATA-kontakter, så jag beställde en ny diskar online. Min skinande nya SATA-hårddiskar kom och när det var dags att koppla in strömkontakten insåg jag mitt nätaggregat har inte lämnat SATA strömkontakter....

Skulptera med ljud

fotografering är nästa stora grej. Det är inte längre obskyra och det är verkligen inte bara för proffsen. Med instragram, iPhone och andra tekniska framsteg blir fotografering mer tillgängliga för alla. Kamerans blir billigare med bättre kvalitet.Nu...

Guitar Tube Amp från Scratch (Del1, transformatorer)

gitarrförstärkare är egentligen ganska förlåtande att bygga. Det finns många sätt att göra det fel, men dessa sätt är sällan självdestruktiva, bara ganska crappy klingande. Räkna ut skiten, ändra det. Det är fina med Point-to-Point-ventil ampere: de...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Bara några vanliga konkreta manschettknappar

jag har spelat med 3D-tryckt betong formar för länge nu och bestämde sig för att prova min hand på att skapa några manschettknapp formar. Jag tog också tillfället i akt att prova AGT'S (Omgivande glöd teknik), glöd sand produkter. Här är vad jag kom...

Bambu ficklampa

Hej alla,.Jag hade en bit av bambu som min fru och jag skära ner i 2012 Mito, Japan under tiden för volontär på en bambu grove genom wwoof. Vi har behållit det som souvenir hela tiden i hörnet någonstans..Bara titta på det häromdagen hade jag en toki...

Faberlicious Spidey ägg (Poor Man's Faberge')

jag har försökt att skapa ett ägg som är Faberge "-som, och på samma gång tillverkade av återvunnet material. Alla de varor som jag använde är objekt som jag redan hade på mitt hus. I en anda av återvinning/återanvändning, kan de flesta, om inte alla...

Göra en kan star med en vacker framsida och baksida

Med julen knackar på dörren hade jag till att börja med några Juldekoration. Jag gillar tanken på att minska, återvinning, återanvändning och tanken på gratis material. Jag gick ner i källaren var vi samla våra burkar att föra dem till återvinningen...

Bygga ett Multi-läge fordon (MMV)

*---uppdatering---*Det har gått några månader sedan flyttade in det nya utrymmet och slutligen kunde jag ägna mer tid åt mitt lilla projekt. Den har vuxit en hel del och då menar jag helt. Det började som en enkel föregångare till en halv låt är nu n...

Gjuten aluminium skål!

Detta Instructable kommer att täcka den allmänna processen jag följde för att kasta aluminium (eller aluminium), skål, en replik av en skål kök. Detta är berättelsen om skrot aluminium, smält till en klar vätska, och omgjord till något awesomely nytt...

Holga kamera Pinata

jag har alltid älskat att arbeta med papper mache och för min väns födelsedag bestämde jag mig att göra henne en Holga pinata som hon älskar fotografering. Om du har arbetat med papper mache innan, vet du förmodligen finns en massa olika sätt att gör...