President Obama 3D tryckta prydnad DESIGN CHALLENGEHär har vi en skulptur som jag gjorde av president Obama insvept i en utsirad spiral galler för 3D tryckt prydnad Design Challenge. Jag började skulptera honom med en mörk kostym och en röd slips som vi ser honom i olika jul relaterade bilder, men det bara inte ser rätt så jag skulpterat honom Santa kostym. : D

Jag hade planerat på att lägga mycket detalj till prydnadsväxter galler, men jag spenderade alldeles för mycket tid skulptera ansiktet och så jag sprang ut för sent. Detta var fullt skulpterade i Zbrush. Jag har två filer tillgängliga. En är WRL format för 3D fullfärgsutskrifter och den andra är STL för utan färg data för dem som gillar att måla deras 3D utskrifter.

Om du skriver ut detta, ta foton och skicka det i kommentarerna! Jag skulle verkligen älska att se dina utskrifter!

Om du gillar min konst Visa din uppskattning genom att rösta på mig i tävlingen. Tack! Jag uppskattar verkligen det! : D

Eftersom jag tillbringade extra tid utforma detta så att det kan vara 3D tryckta i fyrfärg som jag trodde jag kunde lika gärna lägger den i en av mina Shapeways butiker. Om du vill ha min design för dig själv och inte vill spendera tid utskrift det kan du få en för ditt träd här.

Tack för att ta en titt!

James

Skulpturala konstnären James William Kincaid III

Relaterade Ämnen

3D tryckt prydnad Design Challenge

Tack för med tanke på min inlämning.Detta var ett roligt projekt och jag hoppas verkligen detta hjälper barn och unga vuxna bli upphetsad om vetenskap och teknik.Jag fick ett mail som berättade om denna utmaning vid tolvtiden, och inom ett par timmar...

Visitation Academy 3D tryckt prydnad Design Challenge

Detta prydnad skapades av den 7: e klass klassen vid Visitation Academy i Frederick Md. Akademin är en alla flickor gymnasiebetyg Pre K3 - 8. Detta är första året vi har startat ett program för STAMCELLER i skolan. Vi trodde att denna tävling var ett...

Prydnad Design Challenge

Det finns två huvudsakliga saker som inspirerar mig under semesterperioden. Ett träd har alltid varit en av de stora traditionerna i min familj. En vacker, grönskande, dekorerade träd får omedelbart mig att komma ihåg den underbara många glada semest...

3-D tryckt prydnad Design

Denna organiska design inspirerad av seedpod ett eukalyptus träd symboliserar pånyttfödelse & firande.Efter 25 år av skulptera gigantiska rekvisita för mitt företag skum rekvisita, har jag börjat en ny business Atom örhängen. På 68 jag designa 3D-try...

XOXO 3D tryckt prydnad

Detta XOXOXO upprepande prydnad skapades med solidworks CAD-programvara. Det visar den kärleksfulla känslan semester bör ha. Den intrikata designen ser bra placerade runt grenen av ett träd eller hängde med snöre. Det ser ut som det gör också en bra...

Förbättra din rum ungdom Design Challenge

detta är min dröm rum. Det är en konstruktion av ett rum som har allt som jag älskar att göra. Detta instruerar är för förbättra ditt rum ungdom Design Challenge.Steg 1: studsmattor En massa studsmattor omgiven av varandra att studsa runt på.Steg 2:...

Christmas Ornament för President Obama

För President Obama...

3D tryckt prydnad

för semester du kan tillbringa tid att försöka hitta en prydnad du gillar eller du kan bara göra en själv. Jag är ett fan av geometriska mönster själv och är ganska trött på snöflingor så det är mycket lättare att bara design min egen vara 3D tryckt....

En "Enkel" multi-material 3D tryckt prydnad med Proto-pasta, TinkerCAD och Printrbot enkla metallen

' Tis säsongen för beslutsfattande och 3D-utskrifter är ett bra sätt att fira! Utforska gränslandet mellan konst och hantverk med denna enkla men teknik-kritisk metod för att göra multi-material utskrifter från en enda hot slutet system. Design till...

3D tryckta leatherstamp design

Jag har arbetat med läder i ett år och som designer jag älskar att skapa mina egna verktyg.Det finns en massa olika leatherstamps, men för att göra vissa unika mönster, beslöt jag att skapa en uppsättning 3d tryckta frimärken.Först drogs mönstret i I...

Holiday 3D tryckt prydnad

Detta prydnad gjordes med hjälp av sketchUp och netfabb. SketchUp är ett bildbehandlingsprogram som används för arkitektur, teknik och prototyper. SketchUp filen exporteras sedan till netfabb, ett 3D utskrift program.Jag är en student på DATA högstad...

Hur man gör en 3D tryckt prydnad

Skapa din egen 3D tryckta LED prydnad!Skriva ut delarna och lägga till en enkel krets att krydda ditt träd!Steg 1: VideoTitta på denna video istället för skriftlig handledning, eller använda den för att se steg utförs samtidigt följande tillsammans!S...

Infinity hjärta 3D tryckta prydnad

Infinity hjärtat prydnad är ett hjärta när det betraktas framifrån och en oändlig när de ses från toppen. När belysningen är rätt kan du se både på en gång med objektet och det är skugga. Och det finns en överraskning i den designen tredje dimensione...

Engineering Design Challenge: Bobsleds

bobb racing är en mycket teknisk sport; Den kombinerar vetenskap och teknik för att utforma den effektivaste släden. Genom denna verksamhet utforska deltagare begrepp som friktion, gravitation, och luftmotstånd och deras inverkan på acceleration.Arbe...

3D tryckt vas Design

Hej alla!Jag skulle vilja visa en design som du kan 3D utskrift om du vill göra din egen vas! Allt du behöver är min 3D design fil och vissa plast vattenflaskor *! Jag kommer att visa dig två designer:• 3 flaskor vas• 7 flaskor vasDesignen är mycket...

Maya's 3D tryckt prydnad

Detta är min jul prydnad för Vita huset tävling....

Chucks Slinky Torus Design Challenge

(Obs-jag är att ange detta i DIY universitet tävlingen eftersom det är en riktigt rolig taktil leksak. När du kommer till högskolan ska du göra några experiment. Några kommer att hjälpa dig att förstå kemi eller fysik och några kommer att hjälpa dig...

Kompakt sovrum Design (förbättra ditt rum ungdom Design Challenge)

jag gillar inte stora rum, så jag ritade en riktigt liten en. Den har allt jag kan behöva: trumma in, dator, 3D-skrivare, TV, högtalare och gott om förvaringsutrymme. Jag försökte verkligen att maximera användningen av varje hörn, samtidigt fortfaran...

3D tryckt Holiday prydnad

Vita huset har tillkännage dess första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad utmaning.Läs Vita huset meddelandet: ringer alla beslutsfattare: tillkännage den första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad Challenge 3D tryckt prydnad Design Challenge: n...