Produktion vrida benSom möbelsnickare är svarvning egentligen inte en gemensam färdighet i Australien. Lyckligtvis dess min hobby och jag har svarv, så jag får gett alla det roterande arbetet för mitt jobb. Produktion vrida jag helt annorlunda hobby vrida så jag grunda ute. Tonvikten ligger på de effektivitet samt noggrannhet för kritiska mätningar. Detta är vad jag har lärt mig göra produktion vrida för Parker stil möbler.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Målat trä topp med önskedröm ben skrivbord

Detta är relativt enkel och snabb att göra. Det tog mindre än en dag (minus torktid av överlack, men mer om det snart) och jag kunde inte vara mer nöjd med den. Alla, räkna med att betala några bra pengar för rören-gruvan kostnaden omkring $150 total...

Effektiv marknadsföring för din produkt eller tjänst

sälja en produkt eller tjänst är inte en enkel uppgift för de flesta. Med dessa enkla instruktioner och lite träning, bör de flesta människor kunna förbättra sina färdigheter nog att vara mer effektiva på försäljning och marknadsföring. Du behöver in...

1 strumpa, 3 produkter

alla har upplevt det. Du gör din tvätt och när du drar ut dina kläder, du som en, ensam strumpa. Visst, du kan alltid använda den som en extra strumpa eller förvandla det till en trasa eller en strumpan marionett, men finns det något mer användbar du...

Ben Richards - kör Man kostym

Hej alla,Jag har haft denna fascination för 80-tal filmer under en lång tid kanske eftersom jag är ett 80-tal barn. Den kör Man har varit en av mina favoritfilmer eftersom viss utsträckning vi typ av lever i en värld som styrs av TV och flödet av inf...

Ben och sten

mitt namn är Marie Segal och jag delar mitt arbete, mitt liv och min konst på Art från mitt hjärtaNu börjar förödelse och redo för säsongen jag älskar så mycket. Halloween... Jag har väntat på detta för evigt det verkar.Bära en fantastisk knoge halsb...

Ben - en ljus följande set av brödunderläggen Arduino Robot

Ben ljus följande set av brödunderläggen Arduino roboten är andra roboten jag har gjort för att undervisa robotics till gymnasieelever i en klass som jag undervisar frivilligt. Den första roboten har också sin egen Instructable som kan hittas här:Vid...

Ben-shaped Box

Vår dotter har frågat efter en hund ett tag men vi hade inte bara kände redo för det. Det tog oss en lång stund för att komma runt att acceptera enorma ansvar men efter att vi gjorde, vi ville att det skulle vara en överraskning för henne. Så jag bes...

RÖKT ben för hundar

din hund kommer att älska dig efter att förbereda denna lätt behandla!Vänligen rösta hund utmaning. GoPro pris skulle vara häftigt att få fältet utbildning fångas med min Labrador!I detta Instructable jag kommer att visa hur lätt det är att göra trak...

Rökta revben, anbud fläskkarré och nötkött soppa ben

VÄNLIGEN RÖSTA SLOW FOOD KOCK CONTEST @ UPPE TILL HÖGER!Detta Instructable visar hur du använder en elektrisk rökare att långsamt koka olika kött och delar för flera måltider för familjen.Dessutom, rökt soppa ben är en stor MELLANMÅL för din favorit...

Hur man gör nya grön Juice: Ben buljong

Ben buljong är en av de mest populära trenderna i hälsa och fitness just nu. Folk dricker det gå ner i vikt (vet du du kan lyssna 2 böcker gratis om du registrerar dig hörbara 30-dagars provperioden?), förbättra huden och ger näring åt deras leder.Ja...

Skriv ut till produkt

Dess en bra tid att vara en designer, med ständigt ökande kapacitet och tillgänglighet till låg kostnad designverktyg som Fusion360 och mer kraftfulla 3D-skrivare som typ A maskiner serie 1 verktyg för skapande allt närmare designer. En formgivare ka...

Med Maya att snabbt skapa en professionell produkt gör för Shapeways

När du säljer en modedesign på 3D utskrift webbplatser som Shapeways, tror jag det är viktigt att skapa en både vacker och professionellt första intryck för en kund när de landar på din produktsida.I den här lektionen ska vi använda Maya 2015 att byg...

Reupholster en stol från ben upp

min syster ärvt denna härliga inramade stol från vår mor. Det har varit reupholstered minst en gång innan; Jag minns min mor och mormor jobbar på det för ungefär en vecka när jag var 8 eller 9. Det gjorde en enorm röra och tog upp hela vardagsrummet....

Hur man gör fettgrevar (ben pansar) av kartong

jag har haft rustning och göra min egen ut kartong för en stund, men inte har någonsin blivit gör en Instructable för något, och jag tänkte att kommer in den gör att lära ungdomar tävling skulle vara ett bra sätt att börja. Jag planerar att ange dett...

Vrida avfall till billig energi (två gånger)

Greg DavidDOB 12/17/53Roterande avfall till livsmedel och energi (två gånger)Två gånger (vrida avfall in mat och energi) samlar relevanta organ av kunskap för utveckling av ett praktiskt och låg kostnad av beprövad teknik för att producera ekologiskt...

Vrida trä nötknäppare från tomma

jag ville göra några coola nötknäppare i julklapp, men kunde inte hitta något som liknar gratis instruktioner! De flesta planer är i böcker eller planer som du köper online.Så jag gjorde en hel del gissningar och forskning, och kom med ett ganska lät...

Småskalig hem produktion

Detta instructable är mer av en guide och en inspirerande om hur man driver småskalig hem produktion av PVC pipe instrument och vad som helst i allmänhet därmed mer av en guide.Så jag inte kommer att gå in i detaljer om storlekar, täcks mått, och såd...

Kyckling ben hundmat för kräsna ätare

Desi Pomqueen som bor på Hundarnas Palace har förvärvat en pizza och öl gom, (pun intended) utmanande kökschef gå till extrema åtgärder för att lösa problemet. Drottningen hade sjuk på grund av sin diet och har gått med på att prova hans nya Pollo sv...

Hexabot: Bygga en tunga sex ben robot!

Detta Instructable kommer att visa dig hur man bygger Hexabot, en stor sex ben robot plattform som kan bära en mänsklig passagerare! Roboten kan också göras helt självständigt med tillägg av några sensorer och lite omprogrammering.Jag konstruerade de...