Programmera Arduino Pro Mini använder Arduino UnoHej alla. Idag ska jag visa hur man programmerar arduino pro mini använder arduino uno.

Om du redan hade en arduino uno och du nyligen köp arduino pro behöver mini då du inte köpa USB till seriell omvandlare för att programmera arduino pro mini eftersom du kan programmera pro mini med din arduino uno ombord. Vi kan göra pro mini att fungera som en central ic för arduino uno ombord. Först av allt du måste veta vilken arduino pro mini du använder antingen är 5v 16mhz eller 3.3V 8 mhz. Använd endast 5 Volt och 16 MHZ pro mini med arduino uno. vi kan inte programmet 3.3V 8 mhz pro mini med arduino uno. Här använder jag 5v 16mhz pro mini. Låt oss se krets anslutningen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man programmerar Arduino Pro Mini använder Arduino Uno och ArduShield - utan kablar

Huvudsyftet med denna anvisning är att visa dig hur man programmerar i mest lätt sätt Arduino Mini eller Arduino Pro Mini med Arduino UNO och ArduShield – utan kablar.Steg för steg handledning, med några åtgärder för att hoppa av Awesome PCB.Steg 1 -...

Belastande upp skiss till Arduino Pro Mini använder Arduino UNO

Jag har börjat min väg med arduino UNO, flyttar till pro mini jag inte köpa USB-adapter men används UNO styrelsen att ladda upp mina skisser.Steg 1: Ta bort Atmel ICMycket cerfuly ta bort Atmel IC från Arduino UNO, stiften är mycket mild så vara myck...

Lägga upp skisser till Arduino Pro Mini använder Arduino UNO styrelsen (utan att ta bort Atmel Chip)

Detta beskriver en procedur för att använda Arduino UNOS inbyggda USB till Serial(TTL) converter ladda upp skisser till Arduino Pro Mini styrelsen utan att behöva ta bort UNO'S Atmel mikro-controller chip. Detta är användbart för dem har börjat med A...

Programmera Arduino Uno i C-språket

Hej vänner,I detta instructable, har jag visat hur man programmerar Arduino Uno i C-språket.Arduino använder sitt eget språk till programmet Arduino styrelser, eftersom dess programmeringsspråk som är lätt att förstå.Men den kan också programmeras i...

Programmering i ESP8266-12naE använder Arduino programvara/IDE

ESP8266 är som en Arduino med ett inbyggt WiFi, MCU och WiFi kretsar är samma chip. Överväga Arduino + WiFi Shield = ESP8266. I detta instructable jag ger en steg för steg guide att upphandla och programmering en ESP8266-12naE WIFI Development Board....

Programmera din chipkit dp32 använder Arduino IDE

chipKIT styrelser har oftast mycket mer minne och datorkraft än många Arduino styrelser, och som ett resultat, de är så mycket bättre på att manipulera data.På andra sidan, Arduino IDE är lätt att använda och förstå.Så tänk om vi kunde interchange Ar...

Programmera Arduino Uno

Jag har varit programmering min Arduino att skapa projekt i nästan 2 år nu. Först skulle jag bara använda kod skriven av andra människor till kompletta projekt, men efter att jag började förstå hur koden är inställd ville jag skriva min egen enkla ko...

Setup AVR programmering på OS X använder Eclipse

En tid lyckades tillbaka jag setup Eclipse för AVR programmering på både Windows 8 och Ubuntu. Att inte vara en expert i programmering eller i elektronik, måste jag erkänna jag fann det utmanande.Nu ville jag setup Eclipse för AVR återigen på OS X Yo...

TinyISP-Attiny25/45/85 programmering Arduino UNO R3 kompatibel sköld

Trött på att alltid koppla upp bygeln trådarna att programmera din Attiny?Vad sägs om att göra en lätt Program Shield för Arduino att programmet din på liten!Av detta kommer vi att kunna Program våra tiny25/45/85 lätt genom att bara koppla upp din sk...

Enkel seriell omvandlare gör Pro Mini programmering lätt

Låt mig börja med en kort genomgång av vad vi upp till när vi sätter en adapter/omvandlare spelar in. Konverterarna finns eftersom datorer har utvecklats så har de språk de använder för att kommunicera med andra enheter. Konceptet är ganska lätt att...

Dataintrång min RC bil använder Arduino och Android Smart Phone

Har en gammal leksaksbil? Jag hackade min använder Arduino och en H bro krets för att kontrollera motorerna, brukade min Sony Z1 Android telefon styra med de senaste 1Sheeld jag fick från kicken.Jag tänkte att använda gyroskop sensorn i att driva det...

En fallskärm release mekanism med en Arduino Pro Mini

detta är en fallskärm release mekanism för en Modellera raket, jag byggde det för en vatten raket men andra typer skulle fungera. Det använder en Arduino pro mini (http://www.sparkfun.com/products/9218) som är riktigt bra för detta eftersom det väger...

Programming ESP8266 ESP-12naE NodeMCU använder Arduino IDE - en handledning

NodeMCU Dev styrelsen är baserad på allmänt utforskade esp8266 System på Chip från Expressif. Den kombinerade funktionerna i WIFI kopplingspunkt och station + microcontroller och använder enkelt LUA baserat programmeringsspråk. ESP8266 NodeMCU erbjud...

Hur till restaurera den Arduino UNO R3 ATmega16U2 Firmware med Arduino IDE

Om du har en behov till Re-blixt ATmega16U2 chip med stock firmware återställa Arduino UNO tillbaka till det normala, detta sker ofta på kommandoraden med hjälp av avrdude eller dfu-programmer, eller med programmet Windows Flip. Den lättare väg för m...

Osu! Tangentbord med Arduino Uno

Hej. Jag ville få ett Osu! Tangentbord för spelet Osu! ganska länge nu. Det finns redan tangentbord för Osu! som thnikk Osu! Knappsatser eller Noodlefighter's nono tangentbord.Jag har slutligen beslutat att få ett tangentbord men thnikk avgifter mell...

Med tft itead 2.8 arduino UNO sheild på MEGA

TFT pekskärmar är fantastiska grafiskt gränssnitt som kan användas med MCUS speciellt arduino.Den har brett färgintervall, och god grafisk förmåga och bra karta över pixlar, kan användas i tillämpningar som behöver diagram plottning, bilder visar, mo...

Hur man använder en Potentiometer för att skapa en variabel hastighet "Knight Rider" med LED

för min första Instructable jag ville dela den idé som fick mig till Arduino i första hand. Jag ville skapa en Knight Rider effekt för min Jeep. Efter gående igenom turorials och skur forum lyckades jag få hjälp från en kollega Redditor (u/ripred3) ä...

Solar powered spis använder 100% återvunnet material

detta är en övning i återvinning och alternativa energianvändning. Jag använde en kasserad 62 tum parabolantenn och används CD-skivor för att skapa detta tillsammans med material som jag hade liggandes. Ingenting var köpt för detta projekt.Steg 1: At...

Hur du använder Adafruit Pro prydnadssak styrelsen - Arduino handledning

I den här guiden lär du dig hur du använder Adafruit Pro prydnadssak styrelsen och hur du enkelt kan programmera det med Codebender!Denna lilla styrelse använder ATmega328p mikrokontroller, det är som en Arduino Pro Mini men med fler pins och micro i...