Puls - hur man gör en snabb brand controller mod
Denna Xbox 360 controller mod gör att du kan eld enda eld/semi-automatic pistol i Call of Duty som om de vore helt automatiskt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en snabb brand Mod för gratis (allt du behöver är en skruvmejsel)

dag jag kommer att lära dig hur man gör en snabb brand mod på en xboxLeveranser:En torx T8 skruvmejsel med ett säkerhetshålELLER du kan använda en liten platt huvud.Den här gången jag använder en Titan Torx t8 med en säkerhet hål som kan varaköpt på...

Hur man gör en snabb, kraftfull och billigt båge från ett plast hängare

detta Instructable visar dig hur man gör en snabb, enkel båge, med pennor för ammo.Du behöver:-A plast hängare som den i bilden-Ett gummiband-Pennor för ammunitionSteg 1: "sätta" fören Dra gummibandet över galgen och lägga den i 2 inne i skårorn...

Hur man gör vattentät brand förrätter för Camping - Intro

mitt namn är Jp och jag gjorde några vattentät brand förrätter idag för en kommande camping resa som jag kommer på. Dessa brand förrätter är bra att använda i både torra och våta camping. Om du blir blöt, eller du måste använda trä som är fuktig för...

Hur man gör en snabb knapp klick

Vänligen prenumerera på min kanal! https://youtu.be/wresWTrk9P4Steg 1: I dagens video jag ska visa dig en bra uppfattning om hur man gör en snabb knapp för en mobiltelefon eller en tablett hemma. Steg 2: Klicka på knappen nyligen har blivit mycket po...

Hur man gör en snabb släde av husgeråd

detta instructable handlar om hur man gör en snabb släde med enkla objekt och i endast 10 steg. Detta är bra om du bröt din och alla butiker är ute. Jag gjorde detta efter min slädar kunde inte hantera min ramp efter ca 100 gånger och bröt.Steg 1: ma...

Hur man väder trä snabb (Barnwood effekt)

Detta Instructable och video visar dig hur man kan uppnå en snabb väderbitna trä effekt för att simulera vad skulle annars ta månader och år av vatten och solsken att utföra.Steg 1: Hur man väder trä (Barnwood effekt)Detta är en gammal metod som jag...

Hur man torkar du skor snabb

Hej mitt namn är Anthony och jag lär dig hur man torkar du skor snabbt. Låt mig berätta hur jag går tanken. Jag tvätta tvätt kläder en dag och jag behöver torka mina skor riktigt snabb så jag kan ha dem nästa dag. Jag satte dem i brickan och tvättade...

Hur man gör en snabb skräck mask

Denna instructabble är att de ovanliga använder: kök utmaning och jag tänka jag skulle vinna eftersom det egentligen är en ovanlig använda för ett objekt som är i köket.Jag gjorde detta instructable efter återkomsten från stormarknaden, jag hålla en...

Hur man kan utveckla otroligt snabb Tremolo plockande gitarr teknik

Önskar du kunde tremolo plocka med otrolig fart, men inte kan göra det oavsett hur hårt du försöker? Chansen finns, du tror på myten om samma som de flesta gitarrister - myten att bara flytta händerna snabbt ger dig kraften att spela snabbare. Detta...

Hur man gör en snabb billiga LED ficklampa med en pinne av deodorant!

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en coll snabbt och billigt LED ficklampa ur en pinne deodorant! (och några andra delar)Steg 1: Samla delarna! Behöver du:Delar:1: 5mm lysdioder (1-6)2: 330 Ohm motstånd (en för varje LED)3: 9 volts...

Hur man gör en snabb blinkande LED cykel ljus

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel snabbt blinkande LED-ljus som du kan bifoga till din cykel eller något där du vill. Det blinkar mer än 3 gånger på en sekund.Det är billigare att göra än att köpa en.Du kan göra det med di...

Hur man gör RAM med en controller

Hej där och Välkommen till min första instructable :DJag ska visa dig hur man gör vissa 4-bitars RAM-minne tillsammans med en controller, så att du kan spara flera olika tilltugg av information i samma system.Jag kommer att varna dig nu, jag bor i St...

Hur man gör egna Scuf Gaming Controller (Xbox 360)

jag är ledsen för svarta kanter, jag försökte YouTubes "Skakig Cam" fix. Det var ett misstag. :/Välkommen till DIY gamer. De visar att jag lära dig hur man gör egen professionell nivå gaming utrustning. Dagens videoklipp är om instegsskydd gamin...

Snabb brand musen mod utan att lägga till en extra knapp

jag gjorde en snabb brand mod till min misshandlade Logitech MX500 mus. Det finns många guider runt, jag använde den här:Skillnaden i min strategi är: Jag gjorde det utan en extra växel. Så musen är inte kapade och mod kan inte märkas från utsidan. D...

Hur man gör en egen game controller

jag har gjort en dancemat en gång innan för PC - som ska användas med Stepmania. Den här gången även om jag ville göra en controller för Frets on Fire eller Freetar (Guitar Hero simulator) och tänkte på hur det faktiskt fungerar och hur du gör den fa...

Hur man tända eld - snabb metod hur till starta en brand vedeldad ugn spis och skorsten

Vedeldad pizzaugn Pizza parti gjort i FlorensVedeldad ugn PizzoneForni Pizza PartyForni en legna da 4 pizzer PIZZONE...

Hur man gör en överlevnad brand Putty

* Denna text är ett utdrag från video, bör du titta på videon för att veta vad som händer! *Nu den hopkok som vi kommer att göra, har faktiskt en hel historia, samma process användes under de senare åren i Vietnamkriget, att producera en suppleant Na...

Hur man gör en kaffe brand logg

i detta instructable, ska jag visa dig det grundläggande receptet för att göra en kaffe brand logg. Receptet kan fortfarande använda några justeringar, men det är en bra start och ett roligt och enkelt projekt.Steg 1: Samla ingredienser Från mina sök...

Hur man gör en snabb järn vax på skidor

detta är en steg för steg för en snabb vax att få skidorna redo för den stora stormen. Jag vet att detta kan verka som en enkel uppgift, men det finns många saker som kan gå fel mycket lätt. Deras är många sätt att vax skidor och detta är ett bra stä...