"Purple Turtle" Silk målningOm du alltid velat prova silkesmålning och kärlek sköldpaddor i olika nyanser av purpur och blues, då detta lätt kan vara instructable för dig.

Jag har undervisat silkesmålning 25 år + och fortfarande bli upphetsad av resultaten. Det är en stor anti-avspänning och främjar en lugn och fridfull tid av koncentration, så värt att ge det en chans!

Jag kommer att presentera dig för all utrustning du behöver, med tips och råd på disposition och få ut mesta möjliga av de lila färger och kul med salt tekniker. Jag ska också visa dig hur man järn fixa din målning och göra det till en fantastisk väggbonad.

Låt oss börja...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Silk målning Pansy halsduk

Penséer har mycket utrymme för silkpainting, så jag köpte några nyligen och att skissa sina former och inspelning färger. Jag har en kärlek till mesta blå och lila så beslutat att göra en halsduk design med dessa färger.Jag gjorde en halsduk till min...

Silk målning solros kuddar

Solros silkpainted kuddar jag målade och njöt quiltning för att ge extra textur till blommorna. Dessa gjordes för min syster som älskar solrosor och jag trodde det skulle vara intressant att dela processen att göra dem.Steg 1: Skapa en papper mallFör...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Galleri kvalitet silkesmålning Made Easy!

Om du älskar silkesmålning och du lär dig hur du visar din siden målning professionellt, Läs på! Jag är Sheranda Ann Kumara och jag har målat på siden i 27 år. Jag undervisar silkesmålning och jag skulle älska att dela med dig idag, med bara instrukt...

"Den lilla prinsen" Silk målade halsduk

Antoine Saint-Exupery "The Little Prince" har berört och undervisat både under många år unga och gamla. Det är en vacker berättelse prytt med insiktsfullt enkla teckningar.Jag kom in i en tom sidenscarf serendipitously, och inspiration slog unge...

"Rainbow Lily" silkesmålning

Silkes målning är en underbar konst som gör att du kan spela med starka färger och uppnå fantastiska resultat på kort tid med liten eller ingen erfarenhet. Jag undervisar silkesmålning regelbundet till vuxna och barn och älskar att se rädslan för mål...

Rainbow Batik Silk Scarf med en teazle!

Jag är inte säker på hur jag först fick veta om hur bra teazle huvuden var att använda med vax, men de är verkligen en perfekt shaker för små vax ställen och jag trodde det skulle vara bra att visa hur lätt det kan vara att göra en rolig halsduk.Steg...

Arduino Teenage Mutant Ninja Turtles pumpa

Denna tutorial ska show dig hur man skapar en färgglad TMNT pumpa! Det kommer att fokusera på design och programmering av LED som lyser upp pumpan.Material:1 Arduino Uno med USB-kabel och 9 V smet Energialternativ3 150 ohm motstånd1 RGB LED4 jumper t...

PURPLE RAIN paraply

Idag på min väg till jobbet jag tittade på den molnig himmel och bestämde mig för att måla en "Purple Rain paraply"Steg 1: leveranser Jag behövde en paraply-banknyanser av lila tyg färgborstar och strykjärnSteg 2: målning Jag öppnade paraply och...

Silk färg med en Stencil

Silk är en av mina favorit medier att arbeta med. Det fungerar annorlunda än andra fibrer, och resultaten kan vara oförutsägbar, men de är alltid vacker. Den slutliga produkten gör en unik och lyxig present.Med en stencil i din silkesmålning kan vara...

Teenage Mutant Ninja Turtles

förra året avslutade jag min personliga favorit sköldpadda, Mikey. Det tog mig 1 år att slutföra kostym, men det kunde inte vara bara en sköldpadda. SÅ var det ett måste att jag slutföra sina tre kolleger. Efter 2 år från födelsen av idén att skapa n...

Vax på Silk

Dags att ha lite kreativa kul med vax!I detta projekt ska jag visa hur vax kan tillämpas på sidentyg med traditionella metoder och mer samtida tekniker för att uppnå livlig, spontana markerar, tillämpas på ett abstrakt arty sätt. Detta är typ av proj...

Sön utskrift silke eller bambu halsdukar eller tyg

Dharma Trading Company har Pebeo Setacolor färgen, sjalar och mycket mer. Du behöver en solig, molnfri, lugn dag att skriva ut fint. Förmiddagen verkar fungera bäst. Kalla dagar fungerar inte väl antingen eftersom det tar för lång tid för tyget torka...

Batik Silk Scarves

Batik är en metod för att producera färgade mönster på textil genom att färga dem, som först sökt vax till delarna lämnas ofärgade. Detta är en steg för steg guide för hur jag göra Batik sidenscarfar.Steg 1: Rita din design på silke Eftersom denna sp...

Silk Rainbow band

Dansande Rainbow band. Här är hur man gör dem och ha lite kul med i din trädgård.Steg 1: Vad du behöver...För att göra dessa färgglada band jag använde en lång ram bredden på min habotai silk, approx.56 "(144cm). Jag använder steam fix silk färger av...

Älskar Symbol ansiktsmålning (inspirerad av Prince)

Hylla den legendariska Prince Rogers Nelson med denna lila inspirerad ansikte måla!Steg 1: Titta på Video Denna video visar hur jag målade den kind konst versionen av design! Du kan titta på videon här eller på YouTube med hjälp av denna länk: https:...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym

Det senaste året, gick min son till en födelsedagsfest där födelsedagsbarnet fick en Ninja Turtle skal som en gåva. Min son älskade det, och ville ha en! Jag visste att jag hade material hemma, och förmågan att göra ett skal till min son som såg lika...

Ommålning Rusty sköldpadda uteplats dekoration

Någonsin haft en rostig sköldpadda uteplats dekoration som ser extremt gamla som du önskar dig kan slänga ut? Spara den! Eftersom jag har den perfekta lösningen för dig! Försök ommålning din sköldpadda! Det kommer inte bara hjälpa för att göra det et...

Turtle Beach anpassning och modifiering

okej som ni kan se ive tas isär ett par sköldpadda stränder och anpassat dem. Jag ändrade också dem för vanliga hörlurar användning snarare än gaming användning. dessa fungerar stor som vardagliga hörlurar och detta mod är lätt överförbara bland mode...