Quick Release Triggerdetta är bara en enkel, men ändå mycket effektiv snabbkoppling trigger församling som kan byggas av vem som helst med några mycket grundläggande verktyg och förnödenheter. Jag ingår också några CAD bilder för en mer tydlig bild.

Innan vi lyckas måste vi åtminstone inte en gång. Denna video visar utlösaren i drift med för låg spänning appliceras. Som ni kan se, plast-på-metall kombinationen har för mycket friktion, jag skulle snarare föreslå att använda metall eller annat material som hård yta.

Denna video visar den enkla vägen i häxan utlösaren fungerar, men som sett i den andra videon, det finns en min spänning krävs för att övervinna vissa friktion.

SE PDF FÖR MER INFORMATION.

Relaterade Ämnen

Quick-Release Handyxa hölster

FÖRORD:Gillar du den stora utomhus; tror ni en yxa är ett nödvändigt redskap när bege sig in i dem? Väl min vän (s), om ja är ditt svar gör jag har en annan Instructable för dig!Detta Instructable är svaret på ett problem jag återkommande märkte efte...

Quick-Release Axe hölster

FÖRORD:Gillar du den stora utomhus; tror ni en yxa är ett nödvändigt redskap när bege sig in i dem? Väl min vän (s), om ja är ditt svar gör jag har en Instructable för dig!Detta Instructable är svaret på ett problem jag märkt återkommande när jag bör...

Quick-Release-System för en Paracord hagelgevär sele

Har du någonsin önskat, medan antingen jakt, promenader i skogen, eller helt enkelt skjuta som du kunde snabbt koppla bort din lyftsele, utan Messina med att skruva loss dina fästen eller un-klämma fast dem? Bra om du är någonting som jag, hatar du a...

Quick Release överlevnad armband/Quick Release Paracord armband

Vänligen titta på videon nedan för att förstå hur detta armband fungerar. Det är väldigt cool!.Under hela denna tutorial kommer jag visa hur man gör en "Quick Release överlevnads armband". ParaVival är min nya redskap företag, och det är också k...

Installera en NRG Quick Release System

Detta är en steg för steg instruktion guide till installera en NRG quick release system i någon BMW E30 serie bil med en eftermarknad rullar redan installerat.Snabbfäste ratt system har blivit mycket populära. Historien bakom dem är att de användes f...

Installera stötfångare Quick Release fästen

Quick Release fästen är bra för människor som måste ta bort och installera om deras stötfångare snabbt och effektivt. De är bra för främre och bakre stötfångare att ge det det JDM look också. Du kan hitta en uppsättning Quick Release fästen på Amazon...

Quick-Release Paracord kamera handledsrem w / GIF

Att ha använt en vanlig halsrem på min DSLR för fotografering för de senaste sex åren, hade jag funnit att det var mycket skönare att ha bältet kopplade till din handled, istället för att gräva i din hals, särskilt i varma klimat. Så om reaserching o...

Bilen stötfångare Quick Release fästen Installation

Behöver du koppla och koppla från din stötfångare snabbt? Snabbkoppling fästelement är bra för främre stötfångare, bakre stötfångare och kläcka lock som måste tas ofta bort. De är perfekta för personer som ofta besöker gropar och är inte svårt att in...

Drill Press Quick Release klämmor

Ett snabbt och bekvämt sätt att säkra din vice till en drill press tabell.Steg 1: delar2 cykel sits inlägg snabbt utgåvor4 brickor2 distanser eller nötterSteg 2: Installation Trä snabbkoppling genom brickan, vice och tabell. Placera en annan bricka p...

Quick Release anti härva Örontoppar lagring.

jag gör detta som en snabb och enkel post för Pocket tävling. Jag valde snabbt och enkelt eftersom jag tror att förkroppsligar syftet med denna tävling. Istället för att skapa fastnat en ny enhet till shove i redan fickor jag beslutat att gå vägen fö...

Quick Release Paracord innehavaren

jag har gjort en hel del arbete med paracord nyligen och kom upp med detta snygga sätt att hålla den organiserade. Det håller den tidy och untangled och är verkligen lätt att riva upp när det behövs. Skulle jag brukar göra det med om en mätare av lös...

GoPro Magnet Mount - mycket kraftfull, säker färg med Quick Release!

I denna tutorial jag ska visa dig hur man gör en färg vänliga (kommer inte att repa), lätt att ta bort, mycket kraftfull GoPro magnet fäste.Om du använder 80lbs magneten som anges nedan kan du bifoga fästet till tät järnmetaller (som stål balkar jag)...

Tripod Quick Release fot omvänd ingenjör instruera

hur du återför ingenjör en stativ snabbkoppling platta (fot) och tillverka i hem workshop....

Tripod Quick Release plate (QRP)

Jag förlorade nyligen snabbkoppling platta för min Manfrotto 785B (modo) stativ. Jag kunde inte hitta det i min lokala Manfrotto Service Center. Så jag bestämde mig att göra en tillfällig - tills jag får en ersättning. Detta är en liten guide om hur...

Hur man använder en quick release/metall bygel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en snabbkoppling.Steg 1: material -metall bygel-snöre/rep beroende på hur mycket vikt du har på den.-kedja-saxSteg 2: boja Knyta snöre/rep runt den sak du vill släppa. Ta sedan stiftet ur b...

Quick Release träplatta - DIY kamera stativ montera

0:11 jag använde lite av tjockt papper för att arbeta ut inre formen på saknade snabbkopplingen plattan.0:42 jag hyvlat kanten av en träbit att börja överföra mätningarna.1:27 skära den första del ut och sand till formen.1:51 testning som pjäsen pass...

GoPro Quick Release spänne [3D tryckta reservdelar]

Om du inte vill köpa denna reservdel för $20, kommer du att som min själv utformat modell!Steg 1: Skriva ut den.Skriva ut den med ABS och 100% utfyllnad. Jag har aldrig provat med PLA och jag tror inte det skulle fungera.Steg 2: Infoga mutternDu behö...

DIY $0. 50c Quick Release rem för din kamera/DSLR - ThoughtGrenades.com

mycket billiga och snabb mod för din kamera. Ger ett riktigt snabbt och enkelt sätt om du vill få kameran utanför din rem.Jag köpte 5 Carabiners för $1 = $0.20/ea och hittade keyring öglor runt huset. Gratis men jag ska värdera dem på $0.10 för båda....

KRTG - första Knex Release spolhandtaget

Wow min 3: e instructables och tis är min första månad. Bara tidigare, hade jag snubblande längs innovativa knex vapen och vikbar knex knivar när jag såg jag att min egen! Jag misslyckades helt!Så att skapa ledde till detta awesome release trigger kn...