Railgun Pistol (instruktioner)detta är den instructable för min Railgun Pistol. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.

Här är listan del. Tack till headlessknight för att göra det.
RAILGUN PISTOL DEL FÖRTECKNING

CON

GUL - 13
VIT - 14
GRÖN - 2
RÖD - 11
ORANGE - 21
MÖRKGRÅ - 9

STAVAR

GRÖN - 77
VIT - 11
BLÅ - 17

MISC

BLÅ CLIPS - 2
TAN KLIPP - 1
BLÅ DISTANSER - 8
KVINNLIGA KULLEDER - 1

Se Steg
Relaterade Ämnen

KNEX fem runda Hand-pistol instruktioner - FRH16

här är jag instruktionerna för min fem runda pistol eller FRH16. Cjester2 begärt instruktioner om min recension i kommentarerna. Jag vet i den översyn som sagt om jag fick fem instruktioner förfrågningar jag skulle lägga upp instruktioner, men jag sa...

Knex Vice CKG Bolt Action pistol instruktioner

Hej, dessa är instruktionerna till Kinetics Vice CKG och jag ge honom full kredit för detta awesome pistol. Jag hoppas att de instruktioner och bilder är tillräckligt tydlig eftersom detta är min första instructable problem bara meddelande mig. Vänli...

Min K'NEX tio runda överfall Pistol instruktioner!

Här är det... INSTRUKTIONER för min K'NEX tio runda överfall Pistol eller T.R.A.P.! Här är en steg för steg instruktioner leda att göra det! Njut!Steg 1: Fat/kroppen Steg 2: AvtryckarenKontrollera att du har den lila kontaktdon på rätt sättSteg 3: ha...

RADIOAKTIVA Knex Pistol instruktioner

ett fåtal personer har ställt instruktioner på det radioaktiva. IDK varför men det verkar som en populär pistol.Först bort bulten hanteras endast ett par band och band måste placeras i mittenReservdelslistaSteg 1: Yttre paneler Bygga två av dessaSteg...

Railgun Pistol

Tja, för en tid sedan mig och The Dunkis talade, och han sa att han skulle hellre ha skenorna på sidan av en railgun, och inte på toppen. Jag försökte något med skenor på sidorna, men det var för tunn. Sedan gjorde jag detta. Det finns inga irriteran...

Raptor A Knex kriget Pistol + instruktioner!

jag jobbade på en pistol en dag när det slog mig ingen har gjort ett bra inomhus krig pistolEn inomhus kriget pistol måste:Skjuta runt 30-40 ftSkjuta blå eller gul ammoBra mag storlekStora, bekväma och stadigaTålig korrekt knäppa upp sevärdheterSer b...

Knex Pistol instruktioner

Hej killar är min M1911 pitol, dess samma som min andra men med instruktioner. Denna Pistol är ning för makt och lite ser ut. Hoppas du njuterSteg 1: Kroppen på den andra bilden finns fyra vita stavar på full cirklar. Jag missade en ut kan du lägga d...

K'nex bullpup bult åtgärd pistol instruktioner

här är instruktionerna för att min senaste pistol. Bildspelet innehåller mer information om den.Steg 1: Viktigt Se till att din kula ramp är så här:Steg 2: hantera Mycket enkelSteg 3: Framsidan fat Att få lite svårare, fortfarande lättBruten vit stav...

K'NEX liten liten Pistol instruktioner (SMSP)

Här är en liten KNEX starter pistol jag gjort. Det är ganska enkelt, sorta kompakt och har 5 lila/grå kontakter i tidningen. Här är några fördelar och nackdelar innan vi kommer till instruktionerna.FÖRDELAR:-Fem runda kapacitet-Kompakt-Sant Trigger-L...

K'nex sant bolt action pistol (instruktioner)

Hej! Dessa är instruktionerna som kan göra min bult pistol. Det är jag tror den första '' true bolt action'' pistolen på denna webbplats. Med det menar jag, du dra bulten och sedan driva det tillbaka för att ladda en runda.Krediten går till Kinetic f...

Knex kraftfull Pistol (instruktioner)

Hej alla,Detta är mina instruktioner av min KPPhoppas ni gillar det ;DSteg 1: Kroppen Kroppen, mest lätt steg, bara göra det.Steg 2: fat Detta är den huvudsakliga barel där slagstiftet går i etc...Steg 3: Tidningen Tidningen sin fasta och svårt att s...

Knex bultad pistol instruktioner

Hej, dessa är instruktionerna för min bultad pistol.Hoppas ni gillar den XDOm du bygger det pos en pic ad jag kommer att sätta detta instructable! =)Steg 1: Lager och ram FollowSteg 2: Handtaget och tidskrifter FollowSteg 3: Main kropp Follow,Ledsen...

Knex gummiband pistol instruktioner

det här är instruktionerna för gummiband pistolSteg 1: Del förteckning Stavar:4 grön6 vita1 gråAnslutningar:1 grå1 vit2 grön2 gul3 orange1 y klipp1 blå klipp2 gummibandSteg 2: Trigger Detta är utlösaren från gun grå staven kan du göra skarp med en pe...

S-GDSP: K'nex Mag fed Disk Shooter pistol instruktioner

här är det, och förhoppningsvis en comeback från min första * ahem * skit * ahem * pistol (vilket var bort - det var pinsamt.). Den skjuter små hjul med mycket god effekt och kan ändras för att ta medlet hjul. Mag har 8 hjul, men om du inte vill klip...

Den semi-auto, Blowback Pistol instruktioner!

Här är den långa väntade semi automatisk blowback pistol av blå mulle, äntligen göra en fullständig utseende. Att föra en verkligen semi automatisk bakåtblåsning mekanism som enkelt kan sättas in i ett gevär plattform. Den dominerar lätt någon inomhu...

K'nex pistol instruktioner (videoinstruktioner)

Jag hoppas att du njuta av detta instructable. Denna pistol är variera enkel bra för någon som inte är erfarna med byggnaden av k'nex kanoner. Jag hoppas du gillar det rösta upp i k'nex contest....

Mina Knex M19A4 Pistol instruktioner

detta är min första ordentlig instructable så jag hoppas ni gillar den.Steg 1: hantera Göra detta.Steg 2: fat Make this.Steg 3: övre delen. Göra detta.Steg 4: Trigger. Göra detta.Steg 5: Ram göra detta.Steg 6: gummiband. sätta in dessa.Steg 7: propp....

Solros pistol (instruktioner)

min bössa är liten och transportabel. Den har en medlet-spänna och handelsvikter. Jag heter Sunflower pistolen eftersom det sorta ser ut som en solros.Vänligen ränta, prenumerera, eller kommentera.Steg 1: bitarSteg 2: fat Följa bildernaSteg 3: Ram Ro...

Knex Megatrons Arm pistol (instruktioner)

Steg 1: Shield lite Steg 2: Rpg Steg 3: bifoga Ja detta inkluderar en personer sköld och en annan personer RPG...