"Recession" Poncho: hur man virka ett barns Poncho - 8 steg för snabb och enkel8 snabba och enkla steg
Att virka perfekt
Barns Poncho

** Utkast till **

Handgjorda av Annabelle
Blogg: http://www.handmadebyannabelle.blogspot.com/ ETSY Shop: www.etsy.com/shop/HandmadeByAnnabelle Pinterest: http://pinterest.com/annabellebasket/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man virka ett armband

Hej! Jag är MaryJ handgjorda :)I denna tutorial ska jag visa dig hur man virka dessa fina armband och 3 ändelser. Den maskan som jag använder kallas 3d rumänsk point lace.Jag är italienska, så förlåt mig om jag gör misstag. Jag hoppas att min engelsk...

Hur man har ett barn på Pi-dagen

Som jag är säker du är antagligen medveten, pi-dagen kommer varje år, men denna pi-dagen var särskilt speciell. Pi-dagen firas på 3/14 varje år, men i år bara, datum approximerar dag lite närmare.Detta händer endast två gånger ett århundrade. Datumet...

Hur man virka ett hjärta

en natt jag var ombord och vill göra något att dekorera. Jag bestämde mig på hjärtan eftersom hjärtan är så enkel och trevlig.Allt du behöver är en virkad nål av valfri storlek och lite garnKom ihåg att börja med en slip KnutSteg 1: Först virka en ke...

Hur man skriver ett blogginlägg som kommer att läsa och delad

alla dessa dagar har en blogg, från stay-at-home mammor dela tips om att höja trillingar till författare som bestämmer sig för att baka på recept varje dag från Julia Childs kokbok. Men de bästa bloggarna har inlägg som läsarna gillar och delar. För...

Hur man virka ett pannband / hår-tie

Jag får en massa garn secondhand och avsluta med en massa udda bollar som inte riktigt passar in i min andra projekt. Jag har också en massa hår som faller i mitt ansikte när jag inte vill. Detta är min gå-till mönster för att använda upp intressanta...

Hur man skalar ett granatäpple på mindre än 5 minuter (och göra Pink Lemonade)

Nyckeln till peeling ett granatäpple effektivt är att göra det under vattnet, där fröna kommer splatter i vattnet och inte på kläderna.Steg 1: Få en skål med vatten och skala ett halvt granatäpple under vattnet1. få en skål med vatten.2. skär granatä...

Hur man multiplicera som kinesiska, det enkla sättet! (Snabb och kul)

Antika kinesiska var en av de största uppfinnarna, vi alla vet om svartkrut, papper, etc. alla kineser. Men visste du om kinesiska sättet att multiplicera?Här är hur, dess snabba "n" enkelt och det fungerar med ekvationer från 1 x 1 till 3856 x...

Hur man virka en urringning

för din nästa t-shirt återuppbyggnad, skaka saker lite med en 70-talet-inspirerade virkade urringning! Ta en tur med Threadbanger att besöka Cal av Hodge Podge och veta hur man gör detta unika hantverk! För mer information, titta på video, och för me...

Hur man installerar ett moderkort

installera ett moderkort är så lätt, men du bör vara försiktig. ModerkortetÄr viktigaste i datorn. Utan ett moderkort iDatorn fungerar inte. Så lär jag dig hur man installerar ett moderkort.Steg 1: Öppna fallet. det första steget måste du öppna skruv...

Hur man bygger ett växthus - steg för steg Guide

HejJag byggde denna trädgård växthus med gamla fönster och återvunnet dörr.Täcka med poly. Storlek 15 ft x 25 ftByggnaden så här:Steg 1: hur att förankra ett växthus till markenSteg 2: Secure växthusgaser basen till ankareSteg 3: hur man bygger sidan...

Hur man bygger ett Cafe-Wall Illusion soffbord

jag ville se vad jag kan dra av i vägen för illusioner, med ganska enkla Snickeri tekniker. Efter lite forskning fast jag på en café-wall illusion. Med ett upprepande mönster av ljusa och mörka rutor (Ja, de är rutor-all vinklarna är 90 grader), en i...

Hur man virka en Super Mini versionen av Batman symbolen med ovalen

För några år sedan, bestämde jag mig att försöka göra min egen virka mönster för en Batman filt. Efter att slutligen räkna ut och bokföra en tutorial för det online, ombads jag av många att skapa en mindre version av symbolen så att det kunde läggas...

Hur man sparar ett stycke historia

detta är en kort photo-essay & Instructable insvept i en. Du kan berätta från min andra I'bles jag in allt mekaniska och (som de flesta ingenjörer) tror jag att alla broar är cool. Detta är en berättelse om en artikel min fru kom över på en snart-til...

Hur man virka en fluga

Hej där alla! Usch... var ett tag sedan jag gjorde en instructable! I detta instructable jag ska visa dig hur man virka en fluga! Varför? Eftersom flugor är cool, naturligtvis! Vet inte hur man virka? Det är okej, jag ska lära dig de grundläggande st...

Virka grunderna - hur man virka vanliga sömmar och tekniker

I detta Instructable lär du dig att skapa några vanliga och mindre vanliga virkade stygn och tekniker. Medan vissa många inte är så vanliga som andra, det är bra att veta hur du skapar dem, eftersom de kan dyka upp i ett mönster som du vill följa, el...

Hur man bygger ett hem bibliotek i källaren med hjälp av bokhyllor och tusentals böcker

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man bygger ett hem bibliotek i källaren. Du behöver bara minst 5 till 7 bokhyllor (beroende på hur stor din källaren vägg...

Hur man virka en väska

Här är vårt förslag på berömda Hudson Bay filt, som vi gjorde för Kanada dag 2015. Det är en av dessa enkla design att oavsett vad du gör-rendering, det alltid ser bra ut.MATERIAL DU BEHÖVER:5 dockor med DK vikt garn av bomull (1 blå, 1 gul, 1 röd, 1...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...