Reparera The ben lås på din 728B Manfrotto stativ med 3D tryckta delarnyligen fick jag ett Manfrotto 728B stativ som var i ganska grov form. Det verkar cam verkande benet lås på denna modell är benägna att knäcka. Om du tittar noga kan du se plast är mycket tunn på vissa områden och med cam lås att sätta en hög lite av stress på gemensamma dess inte undra varför alla tre lås var knäckt. Väl inte att låta en potentiellt bra typ av kamerautrustning gå till spillo jag sökte på internet efter ersättare hårdvara... Det bästa jag kunde hitta var $15 per set. Nu multiplicera det med 9 uppsättningar och föreställningen att de inte skulle pågå mycket länge leder mig till detta instructable... Jag måste tänka jag skulle kunna göra bättre ersättare själv.

Med lite bakåtkompilering köra några bör förbättra sidoväggar och ett kort på min väns 3D skrivare... Voila! Jag fick en ny och förbättrad stativ med en liten personlig touch läggas till.

Du kan hitta min 3D stl-filer på Thingiverse.com under rubriken "Stativ Cam-Lock reparera" eller under mitt användarnamn "frubino".

Särskild anmärkning: Om du gillar detta Instructable, vänligen lägga en röst för mig på UP 3D skrivare tävlingen. Jag skulle personligen älska att ha en skrivare av min egen och skona trycket på min vän som har en och har varit patient med mina behov.

Tack för ditt stöd Joe.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla din mollskinn till en haj dinosaurie monster med 3D tryckta delar

Detta projekt ingår i ett kort och roligt samarbete med kollega Pier 9 sänds konstnärer i Residence Bernie Lubell, Maddy Maxey och Andrew Thurlow. I början av vår hemvist fick vi alla dessa coola lilla bärbara datorer. För ett litet projekt beslutat...

Reparera gångjärn skalet i din Nintendo DS

Reparera gångjärn skalet i din Nintendo DSVideon visar hur att reparera en Nintendo DS Lite bruten gångjärn genom att ersätta den DS Lite skalet / case. Verktyg som krävs för inkluderar en liten phillips skruvmejsel och triwing skruvmejsel: http://ww...

Bevattning din trädgård med en opamp: krets, lista över material

I ett tidigare instructable, presentera en automatisk garden vattning projekt med en Attiny, nämnde jag det kunde också göras med en op-förstärkare. Så, låt mig sätta mina pengar där munnen är och presentera dig en. Den har en möjlighet att använda e...

Wabi-Sabi och The Art of Recycling - hur man får kreativa med det andra kasta bort. Creativite avec les dechets

försöka leva enkelt och väl, med minimal påverkan på miljön genom återvinning och återanvändning av den stora mängd "skräp" kasseras dagligen över hela vår Planet. En av mina favoriter, den allestädes närvarande träpall är en värdefull resurs, o...

BYGGA din egen INSEKT ROBOT med hjälp av ARDUINO och SERVO

Hej är, jag tillbaka med en mer instructalble. Jag kommer att lära dig att bygga en insekt roboten genom att använda Arduino och servomotorer. Låter coolt, rätt?. Vad du tycker om användningen av denna robot? På grund av sin kompakta storlek de kan a...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Skapa din egen smart ljus med hjälp av elektriska Imp

Skapa din egen smart ljus med hjälp av elektriska Imp. Lär dig att kontrollera och övervaka dina lampor från mobil, Tablet PC och skrivbordet i 15 minuter. $44 i hårdvara. Posten nivå.Steg 1: hårdvaraFör att slutföra denna tutorial behöver du följand...

Skapa din egen smart ljus med hjälp av TinyDuino

Skapa din egen smart ljus med hjälp av TinyDuino. Lär dig att kontrollera och övervaka dina lampor från mobil, Tablet PC och skrivbordet i 15 minuter. $101 i hårdvara. Posten nivå.Steg 1: hårdvaraFör att slutföra denna tutorial behöver du följande ko...

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten (med zip slips)

Fixa din trasiga Ethernet-kontakten med zip band. Vad?? Ja!Idag finns det alltid några Ethernetkablar runt med en bruten kontakt.Du kommer inte att köpa en ny kabel? Ta en zip slips och fixa det..Titta på min video tutorial här på YoutubeFixa en tras...

Hur man-anpassa dina bärbara datorer med silvertejp!

Trött på samma gamla och tråkiga normala anteckningsböckerna?? Jo jag är här för att lära dig att anpassa din bärbara datorer med lite känsla så att de passar din personlighet!LETS GO! ->Steg 1: material Material du behöver är...1. 2-3 rullar silvert...

Gör din egen mobiltelefon stativ!

Vem har tagit mer än ett par bilder från en kamera vet hur viktigt det är att hålla det fortfarande. Lite av rörelse, och din 12 megapixel Carl Zeiss-objektiv kommer att ge dig en suddig bild.Med tillkomsten av "bra nog" mobila kameror är det nö...

Snabba upp din PS3 WiFi-anslutning med DD-WRT + DLNA

detta är för dem som inte är redo att ge upp på deras PS3. Problemet med PS3 är det har 802.11b / g wifi-kort som är begränsade och långsam. Efter att ha gjort nätverkstesterna det bara gav mig på de flesta 5mbps ladda upp och ladda ner hastigheten....

Vatten din trädgård med grå tvätt vatten

en lång medan jag har velat kunna vatten vår bakgård trädgård med grå vatten. Vi har redan ett system droppbevattning och medan de är kända för att använda vatten mycket effektivt, det fortfarande använder en hel del vatten. Jag forskat grå vattensys...

Halloween anvisningar: skapa din egen godis Ögonlapp med en kant: 3

kan du hitta alla steg på en sida på min blogg här ^ ___ ^Du kommer att behöva:-En liten bit av skrot läder; ca 6 x 6 cm (jag använde en glänsande patent lavendel bit kvar från att göra våra chokers)-Några elektriska / silvertejp-Läder lösningsmedel...

Med Repetier värd att ställa upp din Automatisk horisontering sond och skapa din första Print med Delta rostock mini

Idag kommer vi att dela hur Repetier värd att ställa upp din AutoLeveling sond och skapa din första Print med Delta rostock miniSteg 1: Anslut USB till din Rostock mini G2 eller G2s och driva upp. Du kan se LED-lampor och fläkt kommer till liv, du ka...

Din egen färgsensor med hjälp av lysdioder

Visste du att du kan göra en "billig" men effektiv färgsensor med några grundläggande komponenter?Denna superenkla instructable kommer guide du gör din egen färg med hjälp av sensor en massa lysdioder och en LDR.Jag har lyckats göra ett väl ordn...

Gör din egen skiss journal med innehavare

när jag går till fältet skiss, jag vill ha min akvarellpapper, pennor och bläck pennor, suddgummi och leder allt i ett paket... men jag gillar också att resa lätt: ta och gå. Så kom jag med detta lite doo-hicky som är en akvarellpapper skissbok som i...

Lägga till knappar i din X52-Pro Joystick med en Arduino mikro

Jag har en Saitek X52-Pro HOTAS setup som jag använder för Elite: farligt. Det är en fantastisk joystick men det kan göra med bara några fler knappar. Med en Arduino Micro kan du utöka detta (eller någon annan) joystick för alla spel som kommer att s...

Reparera din trasiga hörlurar med Meccano

du bröt bara din favorit par hörlurar och du inte känner för att köpa ett nytt par allready? Jo är det precis vad som hände med mig. För några dagar sedan fick jag veta att någon av misstag bröt min Sennheiser hd201. Där jag bor (Belgien) dessa hörlu...