Reparera trasiga degen maskin redskap med en 3D-skrivare!



Så din fru bröt din nya degen maskin? inga problem om du har en 3D-skrivare!

Titta på videon för att se processen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att reparera trasiga glasögon Sidepieces med 3d utskrift

Hej människor!En vän till mig bad mig om det var möjligt att reparera glasögonen segling. Han verkligen gillar denna modell och har inte kunnat hitta några nya glasögon som dessa böcker. Jag har aldrig provat så detaljerad / komplicerade 3D utskrift...

Reparera trasiga hörlurar

lätt reparation för trasiga hörlurar ben. Jag hade ett par hörlurar och ett av benen bröt som ansluten till högtalaren.ReservdelslistaSvart Buntband (en metall buntband kan fungera bättre) du kan hitta detta i maskinvaruavsnittet på Wal-mart.J B Weld...

Hur man reparera trasiga Makeup

för många år när min makeup komprimerar sönder, jag trodde jag var tvungen att kasta bort dem och spendera orimligt mycket pengar på en ny. Slutligen förra veckan jag kom till slutet av raden, och tänkte att det måste finnas något sätt att reparera t...

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Hur att reparera en läckande slang med Sugru

har du en läckande slang? Har du någon Sugru? Om du svarat ja på båda frågorna, ska jag lära dig hur man reparera din läckande slang med en förpackning med Sugru!Steg 1: material Du behöver:En 5g påse av SugruEtt par saxTrasa (eller T-shirt)24 timmar...

Gör ljus med en 3D-skrivare och återvunnet kritor

Möjligheterna för vad du kan göra med en 3D-skrivare är obegränsade, och i detta projekt du lär vidare att himlen är gränsen genom att göra återvunnet crayon ljus med en 3D-skrivare. Dessa är bra för akuta situationer, eftersom de inte kräver några s...

Göra metalldelar med en 3D-skrivare (förlorade polymer gjutning tutorial)

Är du kär med 3D utskrift, men trött på tunn plast delar? Är du redo att ta ditt arbete till den nästa nivå?! Så var jag.Medan du studerar el och sprängämnen Engineering vid New Mexico Tech, lärde jag mig en teknik som kallas förlorat vax gjutning, s...

Ersätta små plast delar med en 3D-skrivare.

Detta instructable visar huvuddragen för att ersätta en del med en 3D-skrivare. Techshop's Harbor Freight spot svetsare switch är benägna att bryta. Detta är en ny strömbrytare som jag gjorde för att ersätta ursprungliga....

Göra flexibla kretskort med en 3D-skrivare

Du kan etch flexibla kretskort med en 3d-skrivare. De kan göras mycket tunna koppar pläterad styrelsen material eller ens ledande tyg.Standard koppar klädda kretskort material (FR4) av någon tjocklek, kan också vara etsad med denna metod.Steg 1: Hur...

Hur man skapar ett däck med en 3d skrivare

jag beslutat att skicka en produkt som jag har velat producera ett tag nu men avsaknaden av en 3D-skrivare som jag kunde använda måste jag ännu att göra. Som med alla prototyper projekt jag är säker under beslutsprocessen kommer jag hitta förbättring...

Fixa din VW Passat HID lampor med en 3D-skrivare

inte säker på om any1 annars någonsin skulle behöva dem men här är en låg kostnad 3D utskrivbara system för ersätter OEM täcker för HID automatisk utjämning strålkastare på en VW Passat. Jag hade en vän som hade saknade mössor på hans OEM strålkastar...

Älskar lås med en 3D-skrivare

här i Köln har vi en ny tradition, älskare hänga ett hänglås på bron Hohenzollern. Låst den och kasta nyckeln till floden Rhen.Detta är en symbol, som älskare hör hemma alltid tillsammans och kan inte separeras.Så vi tänkte, kan sådana Lovelock göras...

Reparera trasiga glasögon med 3D-skrivare - HowTo

Hej!Jag har inte stor kunskap eller stora maskiner, men jag har problem. Ja.Så, denna gång min lillebror bröt glasögonen, igen. Eftersom detta är tredje gången på ett år, beslöt jag att försöka reparera dem, så ska jag visa dig hur jag gjorde.Som ni...

Reparera trasiga bagage hjul med silvertejp

Uppdatering: Detta Instructable var med på lifehacker.com! Artikel här.Hjulet på min favorit kabinväska hade en del komma bort från det en en resa och det var inte alltför många resor senare som den plast delen av hjulet lossnade helt, lämnar bakom d...

Old Navy/Air Jordans! Reparera din trasig gammal luft smyger med flipflops!

Göra din sparkar saknar studsa och hoppa? Är ditt spel inte som heeltastic längre? Följ mig på denna mycket enkelt, mycket billigt sätt att sätta fötterna tillbaka i molnen.OBSERVERA! Jag är i någon form eller funktion, en fot läkare av något slag el...

Reparera trasiga Pry-bar

För en tid sedan minst två år, bröt de bända-barerna jag gilla, förmodligen från missbruk. Så nyligen tog jag slutligen tid att ta itu med projektet för att reparera den. För varför skulle jag kasta bort någonting som jag kan fixa? Det enda problemet...

Reparera trasiga Bogen stativ benen (P/N 3021)

hur till sätta fast aluminium gjutning som håller benen på en Bogen stativ. Det är grönt att reparera saker!I grund och botten borra och knacka ett hål för en maskin skruv. Limma och skruva fast delarna tillsammans. Gjort. Du behöver inte använda en...

Reparera trasiga hörlurar Sennheiser

Efter att ha gått igenom många par av i-öra/öra knoppen hörlurar, som är notoriskt bräckliga och alltid verkar kort ut på vänster sida, bestämde jag mig att byta till några full storlek, över-ear hörlurar. Efter mycket forskning, fast jag på Sennheis...

Reparera en cykel-ljus montera med 3D utskrift

3D-skrivare har fantastiska möjligheter för att göra vår värld bättre, men tyvärr massor av saker som människor ut på dem har liten eller ingen användbart värde. Från en environmental outlook är 3D-utskrifter långt ifrån perfekt. Världen verkligen be...