Robot Heartbeat Valentine kortDetta roliga alla hjärtans-kort använder Chibitronics krets klistermärken för att levandegöra en bedårande robot.

För detta kort behöver du:

Detta kort var avsedd för våra kort att göra workshop med Yukon brev skriver klubben. Krets klistermärken har generöst tillhandahållits av Chibitronics.

YuKonstruct är den första makerspace i Kanadas norra. Vårt uppdrag är att ge tillgång till delade utrymme, kvalitetsverktyg, tillgänglig expertis och en kollaborativ miljö att hjälpa beslutsfattare bygga vad som helst!

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED Valentines kort!

Lyser upp din älskade ett liv, med en ljus upp Valentines kort!Jag sätter detta tillsammans i lite bråttom, men jag är säker på att någon annan kan göra ett trevligare jobb.Och det är min första instructable!Steg 1: Material och verktyg Följande:Färg...

Valentine kort i akvarell!

Har du någon speciell du vill ge en alla hjärtans-kort till? Jag gör en varje år och idag jag inbjuder dig att göra en med mig. Först och främst få sköna, sätta lite fin musik på, gör en kopp din favorit te... och kan börja!Jag undervisar akvarell på...

Nyckeln till att göra en stor Valentines kort

Att göra en "lätt Valentines kort", måste du ha följande material och de flesta hus bör ha dessa jag menar de flesta (99,99%). De är-1-3 ark papper-en penna-En dator-En fantasi-Ett postkontor-en ValentineSteg 1: Obs att göra del ettFå observera...

Popup-Valentine kort

bestämde jag mig för jag skulle göra ett kort till personen jag gillar och jag ville vara speciell, se om vi hade varit vänner i 11 år. Min vän berättade för mig att jag bör göra en pop up-kort.Steg 1: verktyg Vad du behöver:PapperKortFärga pennorTej...

Göra ett Cut-Out Valentine kort

att få det rätta budskapet i din alla hjärtans dag är för viktig att lita till ett företag. Om du vill visa din kärlek din väg, se du bättre det själv.Detta är en guide för att designa din egen utstansade kort som har en bra titt på den och du kan an...

Quilling Valentine kort

post äktenskap flyttade jag till Hyderabad med min man, jag missade en chans att göra en handgjord presentkort för honom på alla hjärtans dag. Slutligen jag hittade hantverk butik och gjorde detta kort till vår en månad årsjubileum. (Jag hoppas han k...

Handgjorda Valentines kort med en gammal 45 post

jag är lycklig... Jag har en pojkvän med en födelsedag samma dag som alla hjärtans dag. Jag kan komma undan med en gåva..! Han tycker att spendera pengar på gratulationskort är ett slöseri, så varje år jag har att komma med något kreativt att säga "J...

DIY popup-handgjorda kort: Valentine kort för din kärlek

Kärlek är i luften som alla hjärtans dag är snabbt närmar sig. Funderar på en DIY idé för din speciella någon? Titta vad jag får för dig! Göra denna fantastiska DIY handgjorda popup-Design gratulationskort som skickar meddelandet av särskild vård och...

Papper påse Valentine kort

detta instructable täcker av en grungy papper påse alla hjärtans dag-kort. Det skulle göra en söt present till din andra större eller vän. Den har en plats att stoppa ett brev i kortet, vilket möjliggör mer anpassning än bara de cutesy känslor du får...

Hur man gör en LED Valentine kort -

Gör detta kort för alla hjärtans dag eller någon dag! Du behöver några enkla verktyg som tång, hårklippningsmaskiner, sax och en limpistol. Behöver du även:Kala Konduktiv bläckpennaCoin batteriSmå papper clampPapper Tillval-bling och fluffSteg 1: För...

Hur man gör en Victorian Vintage Cherub Valentine kort

Jag har gjort denna alla hjärtans dagskort i klassisk vintage viktoriansk stil och jag tycker det ser fantastiskt med så mycket detaljer som alla koordinater tillsammans. När du ser hur jag har gjort det kommer du att se hur lätt det var och snabb......

Hur man gör en valentines kort

alla hjärtans är en underbar sak med kärlek och godis... så jag kommer att visa dig hur man gör ditt eget valeintines kort.Steg 1: Ja, nej, ja, nej! nu vad man ska designa ditt kort som... Jag kommer bara att använda ett hjärta. mycket tråkigt. Men ä...

DIY / Valentine kort - Craft

Och de kan inte missa alla hjärtans-kort, idag har jag dela detta söta och enkla kort med hjärta gjort av kartong dragspel, där jag också göra en teknik av falska mönstrat papperSteg 1: Steg för steg videomaterial:Hud och kartong röd färgLim av ditt...

Mint choklad Chip Valentine kort

okej, så jag ska erkänna att detta är bara ett kort och verkligen inte bidra till den Instructables uppdrag "ta tillbaka alla hjärtans dag från American gratulationskort Association," men det är åtminstone handgjorda, rätt? Och vem skulle inte s...

Lätta upp Valentine kort

Svårighetsgrad: LättIngen lödning krävs för att göra den enkel krets vi skapar idag.Material och verktygHär är en lista över alla material och verktyg du behöver:LEDCoin cellsbatteri - 12mm (CR1225)LimSaxFasadmaterial - markörer, färger, glitter, kon...

Valentines knäppa kort

detta är våra Instructables klubbens andra "vänners kompatibla. Njuta av.Vi kom upp med detta projekt för att hedra alla hjärtans dag och att delta i alla hjärtans tävlingen. Barnen är verkligen glada och vi ser fram emot att komma med en idé för Gam...

Lätt DIY Robot alla hjärtans

I år göra något annorlunda för din valentine. Lys upp dagen med en lätt DIY LED Robot hjärtans-kort.Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:Gratis Robot Valentine utskrivbaraPapper eller kartongKoppar tejp1 röd lysdiod1 3V klocka batteri (som CR2302)El...

Handledning: En Charlie Brown (Mailbox) alla hjärtans kort

alla hjärtans dag är nästa vecka och jag begått för att göra några dekorationer för min sons klassfest. Eftersom jag planerar att dra ut min crafting leveranser, tänkte jag kan lika gärna göra några handgjorda alla hjärtans dag kort. Jag vet inte vad...

Alla hjärtans-kort 2011

Här är några bilder av några Valentine kort jag gjort. Min leveranser var kortpapp, glitterlim, varmt lim, silke blommor, band, stämplar och markörer. Hoppas dessa älskling kort inspirera dig....