S.H.I.E.L.D/HYDRA T-ShirtSom ett fan av grafiska romaner/comic book filmer jag var ute efter en rolig comics-tema projekt för att skapa en e-textil för en ungdom och teknik klass. Och ja, HYDRA är skurkarna... men detta var ett riktigt roligt projekt. Min sömnad, som ni kan se på bilderna, är ganska avgrundsdjup så om när som helst i detta Instructable (även inom parentes, det är löjligt att spellcheck på denna webbplats inte känner igen "Instructable") har du ett bättre sätt än vad passar dig. Alla bilder i detta Instructable är för min ursprungliga design och använder en ljussensor. Jag har sedan lagt till en alternativ plan som använder en switch i stället.

O.K förrädare, låt oss få traitoring!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Giant Hydra Pinata

Inspire skräck, glädje, den högfrekventa keening för små barn som de rassle för godis. Jag talar om familjen pinata: hotade, jagade både näring och för sporten. Nu skall du ta det på gatorna och skapa en pinata din alldeles egna.Förra veckan för Inst...

Hur man gör mer spel minne / kort för spelkonsolen Hydra

jag började göra detta eftersom jag ville visa upp flera programpå Hydra, och det är i några sätt lättare än jag trodde. Boken somlevereras med Hydra nästan förklarar detta men lämnar ut några Detaljeratt jag kommer att fylla. Det är mycket enklare ä...

Hydra klar!

ja jag äntligen avslutat mitt största projekt ännu jag havea massa bilder och en video kommer snart! så håll ögonen öppna.Hydra's video!Glöm inte att betygsätta!...

Nätsladden HYDRA

Jag bestämde mig att ersätta 5 elkablar och en remsa med en enda strömsladd som kan föda 5 olika nätaggregat på min lab bänk (en hög spänning, en DC variabel, en DC-fast (från en dator ATX nätaggregat), en programmerbar konstant strömkälla och en var...

#ActiveSemi--Hydra-X bygga konkurrens: Quadcopter

Välkommen till kanel bullar DIY quadcopter tutorial! Nej, detta Instructable handlar inte om att besegra ett fabeldjur eller göra mytiskt läckra bakverk. Jag kommer att detalj mina team erfarenhet arbetar med aktiv-Semi PAC5210 på deras HydraX10 utve...

Hur till hacka FTP-server med hjälp av hydra

denna tutorial kommer tech du hur du kan hacka via FTPTHC-Hydra - snabba och flexibla nätverk inloggning hacka redskapSteg 1: hur man startar Nummer ett av de största säkerhetshål är lösenord, som varje lösenordssäkerhet studie visar. Hydra är en par...

Lathean Hydra: En multi-headed roterande verktyg från Repurposed bitar

Enligt den grekiska mytologin, varje gång du klipper bort en av Lernaean Hydra flera huvuden växa två tillbaka att ersätta den. Nu, med några extra bitar och vissa kreativa slipning, din svarv verktyg kan göra samma sak! I det här fallet kommer inte...

Shield Tygkasse (med dolda Hydra logotypen)

Om du är bekant med Marvel, då är du troligen vet att Hydra, en skurkaktig organisation av makthungriga bad guys, har infiltrerat Shield (goda!). Det kom som en stor chock för de Shield ombud när Hydra avslöjade sin sanna identitet till Shield efters...

Sköld eller Hydra?

Sköld (eller snarare Shield) och Hydra är två huvudsakliga fraktioner i Marvels aktuella filmen (och TV) universum. För att bli av med något biten, gjorde jag denna roterande plakett som möjliggör snabba ändringar av anpassning vid behov. Om du inte...

Hur man gör en Hydra ROV av Interspec

havet är verkligen ett mystiskt och fascinerande forskningsområde och tills nyligen har havsdjupåterstod till stora delar outforskat. Extrema nivåer av tryck, försumbar ljusnivåer och iskalla temperaturer ärvillkor som omöjliggör blotta utforskning....

Silikon sjöjungfru svans

Svans och handledning: Rogue SirenModeling svansen: Lopti av något som det blåDetta är inte en billig projekt, och det är mycket tidskrävande. Anpassade silikon svansar börjar på runt $2000, efter denna tutorial, du kommer att förstå varför. Material...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

3 skottsäkra™ kaffe recept med kostnad jämförelse

Kaffe. Smör. Olja. Inte precis första som kommer att tänka på för en balanserad och näringsrik frukost. Ännu, som en fett hydra som vägrar att dö, detta kalori-lastad kaffe fortsätter att regelbundet förstasidesstoff. Skottsäker™ kaffe infördes nylig...

Captain America sköld

Hej. Idag vill jag dela projektet jag gjorde ganska länge sedan (hälften ett år eller så). Det är mitt sätt att göra Captain America sköld med bara ett fåtal material, som jag kör av tristess, när jag hade ledig dag med inget att göra.Steg 1: materia...

Svalare Stereo

En gång såg jag en Karl tailgater med en radio i en kylare. Jag trodde det var geni. Det är högt, Billigt och extremt bärbar. Min egen bygga skapades baserat på otaliga tutorials som jag tittat på nätet, i tillägg med mina egna idéer. (Jag ber om urs...

Klassiska Captain America sköld

Jag gjorde min egen klassiska WWII Captain America outfit för den nya filmen, en del av detta var att göra sin kite sköld. Jag gjorde är en nära den äkta varan som möjligt, med stål plåt för den.så ill Visa dig hur man gör en klassisk captain America...

Enkla RC kil Robot

Jag har älskat avlägsen kontrollerade robotar i år och mina barn växte upp att utsättas för dem. Min son är slutligen gammal nog där han kan ha sin egen robot att börja få kläm på körning med en joystick. Jag gick med en riktigt enkel wedge design oc...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Anpassningsbara Messenger Bag Hack

Jag har alltid velat lägga till en lapp i min väska, men kunde inte besluta om vilka en att plocka. Det ledde till denna enkla, effektiva hacka med magiskt av kardborreband.Kardborrband-backed patchar har funnits länge. Amerikanska militären ursprung...