Säkerhet glasögon modifiering (SGM)detta instructable kommer att visa dig hur man placera en ficklampa på skyddsglasögon så du slipper hålla en ficklampa när du behöver göra något med händerna. Detta är tänkt att vara en på-the-fältet ändring, som med namnet.

Detta är också känt som SGI (säkerhet glasögon Illuminator).

Glöm inte att betygsätta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Löjliga glasögon

du kan också göra riktigt tunga glasögon som sudda din vision med undantag för vad som är två inches framför ansiktet.Jag tittade på några "ibles som brukade kikare får makro bilder och jag dock"Hej, varför inte jag bandet något liknande till mi...

Löstagbar 360deg "Mag-ljus" för Workshop glasögon

Har du någonsin ville ljus medan du arbetar, men ville ha båda händerna fria?Dessa Mag-lampor hålla på sidorna av dina skyddsglasögon - men också läggas till hjälmar, örat-försvarare, cyklar, borrar, Rave, du namn den. Jag tror att vad är bra med dem...

Torkställ för glasögon och silver

när jag diska, jag hänga dem upp till torr där de lagras--vid torkning rack. Som minimerar röran på disken, och sparar mig tid att sätta saker bort när de är torra.Denna rack är tillverkad av PVC-rör och rostfritt stål smälttråd. Hål som är lite tigh...

Trä glasögon ramar hacka

Trä är ett bra material - det är billigt, lätt att arbeta och ser ut visuellt tilltalande. Människor har gjort trä tabeller, trä stolar, trä hus och även trä bilar!Men när jag ville några fancy trä glasögon ramar, fick jag veta att det finns ingen ch...

Steampunk justerbar nyans glasögon

Detta projekt gör en gadget för ett par skyddsglasögon. Den främre halvan av gadgeten kan roteras, tillåter ljuset att passera ett par polariserade linser. Genom att vrida linser mot varandra, kan du justera mängden mörker glasögon ger.Efter barnen o...

Mad Science glas glasögon

älskar vetenskap? Älskar glas? Älskar radioaktiva letar drycker? Detta kan bara vara den instructable för dig!Jag är en galen vetenskapsman, och älskar tanken på att dricka av lab utrustning. Men jag är också en galen vetenskapsman, och vet att detta...

Hur man gör Custom etsad glasögon

häromdagen lärde jag mig hur man använder en sand blaster och du vet hur när du lär dig en ny färdighet exploderar ditt sinne med möjliga användningsområden. Det händer mig och ibland får jag så många slumpmässiga idéer studsar runt i mitt huvud jag...

Glöd pinnar | Glöd Hårspänne, glasögon, Sneakers

https://youtu.be/ecTM8Lx7lo0Steg 1: Glöd hårspänne! Glow sticks är roliga att spela, för kul & säkerhet, men vet du hur man gör dem aktivera?Det är mycket enkelt! -Glöd hårspänne:Ta bort glow stick från påse. Böj och fäst det längs hela längden, seda...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

Modifierad Quanum FPV glasögon

Hej alla, först för Instructables... Jag är i UAV: s, har en licens att flyga kommersiellt så en annan sträng i fören för verksamheten. Behövs för att flyga första Person vy (FPV) för använder jag UAV för. Företag du säger, varför är du att göra upp...

Glasögon-monterad cykel mirror

bygga denna enkla, lätt, billig och praktisk backspegel för rida din cykel. Det varnar för trafik som närmar sig bakifrån, och minskar antalet gånger du måste slå huvudet att titta.Säkerhet varning: lita inte på någon spegel när du drar in i körfält....

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

3D-glasögon för mobile när du bär redan glasögon

Jag köpte denna billiga 3d-glasögon för mobiltelefon, men jag kan inte använda dem eftersom jag har allready glasögon.Min lins styrka är + 1,5 dioptri.Utan mina egna glasögon är bilden helt oskarp :(Modellen är från Ritech 3d och priset är 18$Steg 1:...

Bekväma näsa Pads för glasögon

med hjälp av luddiga sidan av självhäftande kardborrband, kan du bekvämt ersättning näsa kuddar för dina glasögon.Steg 1: Komma igång... Behöver du:självhäftande kardborrband, bara fuzzy sidaalkohol för att rengöra näsan pad basersax för att klippa k...

Blå glasögon

blå steampunk glasögon jag gjort från några skrot koppar tråd och linserna är från en påse klipp de var redan räfflad så jag lindade kabeln runt dem och gjort ramen den svarta tråden finns för komfort och grepp...

Lady Gaga cigarett glasögon

vill vara lady gaga denna Halloween? En av de mest intressanta kostym rekvisita i lady gaga universum är cigarett glasen med i hennes "Telefon" video. Glasögonen hon använde är faktiskt i brand, som inte är bra för hela natten Halloween romps.Ja...

Läder-inramade glasögon

En storm i 1583 sjönk den venetianska handelsfartyg Gagiana 20 små trälådor återfanns i1968, är var och en innehåller ett dussin läder-inramade glasögon sannolikt gjort i Nürnberg, Tyskland bilder till höger tidstypiska exempel. En från en målning, e...

Mad Scientist Steampunk glasögon

Mad Scientist glasögon. Precis vad jag behövde att slutföra min galen vetenskapsman kostym.Steg 1: Samla leveranser Din användning varierar. Trots allt, gör varje galen vetenskapsman det sin egen väg.Jag använder:2 matcher från 1 liter pop flaskor1 2...