Sally från mardrömmen för jul makeup transformationSally!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sally från mardrömmen för jul

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jack Skellington saknades hans en sann kärlek Sally, så denna vecka att göra min make-up Jack glad igen jag möta målade Sally. Jag hoppas du njuter!Make-up användsSallys blek blå hud: FAB-dolphi...

Sally Ragdoll (mardrömmen för jul) Makeup Tutorial

Jag funderar på att starta en ny Tim Burton karaktär serie, vad tycker ni? Vilken Tim Burton karaktär skulle du vilja se? Lämna en kommentar ner nedan för att berätta!Var man kan hitta mig: hemsida: http://mytaylormadecreations.com/ Twitter: https://...

DIY mardrömmen för jul katt hus

Titta på videon för att se hur jag gjorde denna katt hus!https://www.youtube.com/watch?v=N18pEm1PV5kPrenumerera på min YouTube sida för att se mer!Steg 1: DIY mardrömmen för jul katt husFörnödenheter som behövs: kartong lådor, färg, penslar, sax, lim...

Mardrömmen för jul Cupcakes

mardrömmen för jul Cupcakes1/2 kopp kokande vatten...1/2 dl florsocker choklad...1/2 kopp yoghurt.1 1 / 2 stick smör1 kopp vitt socker2 tsk vanilj1/2 kopp farinsocker3 ägg.2 koppar unsifted mjöl1 tesked bakning1 krm saltFÖRBEREDELSER:* Värm ugnen til...

Mardrömmen för jul borgmästare Happy side ansikte måla

JAG ÄR NÄSTAN PÅ 1K SUBS PÅ YOUTUBE!!! AH TACK FÖR ALLA OCH PRENUMERERA IDAG! < 3Detta var ett samarbete jag gjorde med KatSketch på youtube! Vi gjorde borgmästare från från mardröm före jul, jag gjorde den glada sidan och hon gjorde den sorgliga sid...

Mardrömmen för jul Winter Wonderland

Hej! Idag tänker jag prova och visa dig hur man gör min version av en mardröm innan jul Winter Wonderland hus! Dess din grundläggande pepparkakshus med några roliga ändras till den. Bara det finns en hake... är hela ätbara! Observera att ens tänkt fi...

DIY mardrömmen för jul burkar

Idag ska jag visa dig hur man återskapa dessa rad Nightmare Before Christmas burkar (aka kanistrar). Dessa är kopior av de som Sally använder i soppan till gift Dr Finkelstein.Disney släppte en faktiskt flera år sedan. De är inte mycket stora, dock....

Bygga en rad mardrömmen för jul ljuslåda

I detta Instructable ska jag visa dig hur jag gjorde denna mardröm innan jul LED Light Box thingie featuring Oogie Boogie.Några av de verktyg jag använde:SawzallVinkelslipSvetsareX-rista CNC-maskinBandslipDrill PressLäder DyeNu, du behöver inte ha en...

Mardrömmen för jul frakt paketet

När jag skickar en present med posten, gillar jag verkligen rutan att titta som pretty/special som möjligt, och jag också vilja återanvända lådor även om de tenderar att se lite sorgligt.I år jag skickar en vän hennes julklapp med posten, och efterso...

NOLL - mardrömmen för jul pumpa Edition.

Ledsen jag postar detta så sent i spelet men snidade pumpor varar inte riktigt som länge i den varma kaliforniska väder (det var 90 grader häromdagen).Detta är första gången i... 9 år eftersom jag har ristade en pumpa.Man, det är en lång tid.Så kan j...

3D tryckt mardrömmen för jul kostym - Dr Finkelstein

I denna video gör vi en Dr Finkelstein kostym med 3D-scanning, digital skulptera och 3D-utskrifter....

Lätt mardrömmen för jul lip art

gav lip art ett nytt försök!Steg 1: månen Att få gula jag placerade som på ena sidan av min läpp på toppen och botten i en cirkel. tis de månen.Steg 2: natthimlen Sedan få svart jag lade det överallt annars.Steg 3: dags att glänsa Att få en guld färg...

Borgmästare från mardrömmen för jul

Hur man gör borgmästare från Nightmare Before Christmas:Detta var den perfekta kostym för min man eftersom han var faktiskt borgmästare i år!Allt han hade att bära var hans kostym för kroppen och en hatt. Detta är en mycket bekväm kostym.Steg 1: Huvu...

Flying noll från mardröm före jul

I temat Halloween skapade jag en kostym av noll från mardröm före jul för min quadcopter.Lista över materialKartong papper2 x 3v 3W blå lysdioder1 x standard röd LEDMetall klädhängare1 m x.5m bomullstygStep-Down spänningsomvandlare (kan ersättas med...

Mardrömmen för påsk

Njuta av lätt cupcake med vissa påsk dekorationSteg 1: Blanda torra ingredienser med mjölk, olja och äggSteg 2: Lägg smeten i cupcake form. Ugn - 180 * C / tid - 25 minuterSteg 3: Blanda mjukt smör med bakpulver till slät kräm. Lägg till doften som d...

Mardrömmen för juldekorationer

Vill du ha historien? Titta på videon!https://www.youtube.com/watch?v=97V-9JwryXE...

Jack och Sally - tuss

Jack och Sally från mardrömmen för jul.Mestadels gjorda av bitar av reklam tidskrifter, limmade på en canvas.Steg 1:...

Jack och Sally kostymer

Så är detta min ta på Jack och Sally från mardröm före jul. Jag ville Sallys klänning vara mer ljusare än i filmen. Jag kunde inte hitta någon jag gillade så jag gjorde dem efter att ha tittat på internet för kostymer. I verkligheten hade det varit m...

Sally Finkelstein/Skellington

i år för Halloween jag ville klä gillar Sally från mardröm före jul.Jag ville inte spendera pengar på en pre-fab kostym (student budget), så gjorde min egna från en gammal klänning som jag hade liggande.Det är inte en exakt kopia av den ursprungliga...