"Sam" från Trick ' r TreatTrick r Treat är en awesome Halloween film och jag ville göra en Sam docka för min Halloween haunt. Börjar med bara en idé, här är vad jag kom med.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en tömning trick-or-treat väska klä

Oh, hur jag älskade vända en robust trick or treat väska upp och ned till storlek upp min belöning när jag kommit hem från en lång natt av dörren knackar. Denna klänning fångar den ungdomliga spänningen.Steg 1: material För kjol:En stor bullig affär...

Lätt peasy trick or treat väska, tillverkad av en bin liner

da daSteg 1: Lätt peasy knep eller behandla väska (tillverkad av en binliner) Ta en kvadrat formade och en rektangel formad bit av svarta bin liner.Steg 2: lätt peasy trick or treat väska, tillverkad av en bin liner Vik torget, hörnet, till hörnSteg...

Hur ska ett trick or Treat stopp för lägenhet dväljas

detta är en enkel guide till att vara ett trick or Treat stopp på Halloween för människor som bor i små och medelstora byggnader.Bara för att du bor i ett hyreshus betyder inte att du inte kan vara del av Halloween roligt. Att vara ett trick or Treat...

Trick or Treat Sign

Bor i en lägenhet har ett klart ofördelaktigt läge på Halloween. Allas verandan ljus är på 24/7 så kan du inte berätta vem som har godis.Om du vill flagga ner passerar trick-or-treaters, gjorde jag detta tecken att hänga på vår dörr. Storlek bestämde...

Trick or Treat Stones

Trick or Treat stenar recept:1 kopp mjöl1 kopp torkade kaffesump (jag torkade mig i ugnen)1/2 dl salt1/4 kopp sand3/4 kopp vattenSkrämmande spindlar, slemmiga maskar och sötsaker (valfritt)GlitterLim (jag använde mod podge)1 Styrofoam borste1 kan akr...

Trick or Treat karamell äpple biter med kanderad Bacon och Mealworms

Jag fick inspiration för dessa små godbitar från S_Alex77 , och hennes choklad omfattas Apple biter:Jag älskar kanderade äpplen; men det finns alltid för mycket apple, och aldrig nog karamell. Ange karamell äpple bettet! Lagom stora äpple bitar doppa...

Super sista minuten Trick-or-Treat House

runt 11:30 AM på Halloween, jag bestämde mig att dekorera och dela ut godis. Kl 19.00, hade jag avslutat med att bara köpa elektriska värmeljus och godis. Det var ganska brådskan att samla material, färg, hänga, klipp, klipp, stretch, etc., men det f...

Trick-O-Treat EL väska

material:-Sax-10 FT grön EL Wire + 3V Inverter Kit-Trick-O-behandla Frankenstein väska-Tydlig tråd-Nål-2 x AA batterierSteg 1: Steg 1 Testa EL kabeln för att se till att det fungerar. Sätt 2 x AA-batterier i och tryck på knappen.Steg 2: Steg 2 Placer...

MS Word Trick or Treat

jag vet inte om detta har någonsin prövats innan än mig. Det syns i MS Word (2003, 2007 och 2010). Om detta är en bugg eller något annat läsaren har att avgöra. Men det är kul att göra.Här är en tutorial om ett word-dokument där texten kan vara dold...

Noll Candy Bag för din Jack Skellington Trick-or-Treater

vår fem år gamla dotter ville vara Jack Skellington för Halloween. Jag gjort kostym, och planerar att göra ett papper maché huvud, men sedan vi råkade på en stor färdiga huvud. Min dotter sa då hon ville ha en noll hund att gå med hennes dräkt. Tja,...

Kretsarna är kul projekt (sak du fick Arsenal projektet Trick or Treat)

Detta projekt syftar till att illustrera grunderna i att skapa en elektrisk krets.Material:Stjärna eller blad2 bitar av koppar tejp1 LYSDIOD1 mynt cellsbatteriSaxInnan du börjar, titta på LED och märker att det finns en kort ben och en lång ben.Steg...

Hur man gör en enkel Trick-or-Treat Goodie Bag

du kan sy en av dessa upp snabbt. Och det är sy söt!http://www.lovetosew.com/halloweengoodiebag.htmSteg 1: För detta projekt behöver du: svart filt, orange Halloween tyg mäta 11 "X 9", och band.Hitta ett mönster av en katt eller ghost eller vad...

Säkerställa Trick-or-Treaters endast ta en från snälla-ta-en skål

jag har en dotter. Hon är nästan 3. En Halloween dilemma som jag har i mitt hus i år är att gå Bus eller godis med henne och min fru eller att stanna hemma och ge ut godis. Om jag går med min dotter och hustru då jag skulle behöva lämna en "bara ta e...

Familjen vänliga Halloween Display

mig själv, jag älskar Halloween. Från när jag var 12 och rädd en grupp college kids av min far-och morföräldrar veranda, jag har älskat säsongen. Jag arbetade i en professionell Haunted House i 4 år och skapat varje rum på slaktare rummen, till Jeepe...

Lätt sista minuten knep eller behandla godispåse med mönster

göra denna lätt sista-minuten trick or Treat godispåse i ingen tid alls! Använd denna super enkelt mönster, filt, lim och lite av sömnad för att piska upp en treat väska för din trick-or-treater. Om du inte har en symaskin (eller kompetens), oroa dig...

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Halloween Baby!

Denna baby ville fira Halloween semester innan hon föddes!Steg 1: leveranser5'x 8' filt2 - 6 tum docka vapen24 inches bild inramning trådLjusa röda nageln polska1 - vit T-Shirt (2: a T-shirt tillval)1 litet trick or Treat hink med handtagSax (att skä...

Nr-sy att hitta Nemo clownfisk kostym

min dotter älskar Hitta Nemo, så när hon bad att gå Bus eller godis som Nemo, med sin pappa klädd som Marlin, jag piskade upp dessa super enkla nr-sy clownfisk dräkter från orange tröjor, vissa ansåg att billiga och Varmlimma!De är riktigt lätta, jag...

Rosa Converse hög topp kostym

Följ tillsammans för att skapa dina Converse hög topp kostymSteg 1: Köp ditt material Köpa ditt material och få din sådd maskin.Steg 2: Skapa ditt mönster Skapa ditt mönster, fäster den till material och skär.Du kommer att behöva svepa materialet run...