Serietidning tema sidobord (som lyser upp!)Hej! Kvinnan behövs ett sidobord för hennes nya lägenhet så jag gjorde henne till en av vissa bärgade trä, LED strip ljus, och ett par andra saker. Detta projekt är också detaljerad på min egen hemsida, CreationsOfMyMind.com, men jag skriver en separat Instructable för alla er underbara människor.

Eftersom jag är en i hög grad visuell person, försöker jag att ta tillräckligt med bilder så att de kan illustrera min byggprocessen helt på egen hand. Du kan eventuellt ignorera alla mina ord och får idén. Nu, nog införandet av fraser. Här är uppskrivning för dig, Instructables!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Companion cube lampa som lyser upp när du sätter på knappen

jag är ledsen, jag planerade att skapa en steg för steg instructable, men sedan tävling slutet, papper tävlingen stängs så jag måste göra en snabb post. I grund och botten är det en kamrat kuben som lyser upp när du sätter det på knappen. Huvudsaklig...

Hur man gör en ledande kardborrband LED armband som lyser upp när du lägga det på

denna video visar hur man gör en LED armband som lyser upp när du sätter det. Gjorde på MakerKids (en av de enda makerspaces för barn i världen) av co verkställande direktör Jennifer Turliuk. www.makerkids.ca...

Att göra en styrelse som lyser upp (EL WIRE)

Alla kan göra denna underbara styrelse lyser upp.Steg 1: Saker du behöver 1. någon typ av bräda som är ca 24 X 48 inches2. el Wire3. lödkolv4. wire strippor, sax, aluminiumfolie, lödning trådSteg 2: Få redo att byggaInnan detta projekt, jag var tvung...

Julklapp som lyser upp när du sätter det Under the Tree

Vid jul sätta vi ljus på allt. Vi lyser upp våra träd, våra hus och även våra gräsmattan prydnadsföremål. Så varför inte sätta ljus på presenter också.De flesta människor vill inte nätsladdar kör till sina julklappar. Så i detta projekt ska jag visa...

Hur man gör en Deadmau5 Christmas ornament som lyser upp!

Egentligen, vad kan vara coolare än en bedårande lilla Deadmau5 huvud ler på dig från din julgran här julen!?!? Hej, kan inte jag låta bli att knäcka ett cheezer flin när jag ser min strålande på mig - definitivt min favorit Christmau5 prydnad någons...

Retro upcycle stereo till en bar som lyser upp

Jag gillar att ta gamla möbler och återanvända det in nya saker. I detta instructable ill Visa dig hur jag gjorde en gammal stereo i en funky retro bar området.Saker du behöverStereo-konsolen4 x träben4 x ben parentesfärgad akryl lakankändelim2 x lit...

Gummiband mål som lyser upp vid en Bullseye!

Efter att ha sett gummiband tävlingen undrade jag vad kan vara bättre än ett mål att snärta saker på?Jag har designat detta mål så att endast en bullseye tänds det vilket ger hela upplevelsen av att slå en reaktiv mål.Utrustningen är enkelt, allt du...

Lätt ånga Punk Laser Pistol som lyser upp

Denna Ånga Punk Laser Pistol görs enkelt från kartong, filt, papper fästanordningar, en lysdiod och en plast halm. Vi gjorde dessa för Ånga Punk världen Faire. De ser fantastisk och är lätt att bygga. Du kan bygga detta i en kort kväll och ha det red...

Magiska trollspö som lyser upp!

Detta är en (Harry Potteresque) trollstav som kan kasta 4 olika färgade trollformler. Jag valde rött (Stupify ), vit (Lumos ), blå (Expecto Patronum ) och grönt (Avada Kedavra ).Varje spell är under befäl av en takt koppla på basen av staven. Staven...

Motion känsliga glödande ögon som lyser upp slumpmässigt och blinkning långsamt

Letar du efter en hel armé av glödande ögon som blinkning på och sedan långsamt wink som dina gäster gå upp din uppfart? Eller kanske din armé av onda minions vaknar när dina gäster når en behandling? Jag ska lära dig hur man gör båda!Artikellista--S...

Lyser upp Espeon kudde

Någon gillar Pokemon? Jag visst göra! Min favorit Pokemon är Espeon, därmed tyngdpunkten i detta projekt. Detta är faktiskt väldigt lätt att göra. Svåraste är ledningarna. Mest för att lyssna på runt en timme av "Happy Birthday to You" är mördar...

Lyser upp din flygande skiva

Sommaren är snart här och medan du förbereda en lista över sak du vill göra. Här är en DIY elektroniska idé som du kan komma igång med innan sommaren är här, att lägga till wow faktor till din flygande skiva aka "frisbee", för lite kul kväll på...

Anpassade lyser upp spelplanen för BattleCON

Detta är ett projekt jag gjorde som en final för en av mina klasser denna termin. Det är en spelplanen som lyser upp när du sätter lappar på det, och ljuset är olika beroende på vilken färg är på den. Denna styrelse är speciellt byggd för ett brädspe...

Lyser upp en Xbox-handkontroll med lysdioder

detta instructable fastställs att lysa upp de fyra A, B, X, Y knappar och juvel av en ursprungliga Xbox Controller-S.För att slutföra detta projekt, rekommenderas att vara bekväm med en lödkolv. Även om du inte har erfarenhet av lödning men vill lära...

Lyser upp: Låter lyhörd enhet

Jag har experimenterat med textilier projekt som involverar elektroniska beståndsdelar. Att ha funnit ett stort urval av produkter tillgängliga från Kitronik (en Nottingham baserat företag: kitronik.co.uk) jag bestämde mig att anpassa en av deras "lj...

Super effektiv Joule tjuv - att lysa upp 24 lysdioder

Enkel och mycket effektiv Joule tjuv som lyser upp 24 lysdioder - komponenten krävs4 x induktorer 82uH2 x 1N4007 dioder1 x 5.6KOhm resistor2 x 10nF kondensatorOch ett set av brödunderläggen styrelsen eller PCB ombord eller kretskort.Följ denna schema...

Lyser upp Paracord hund krage

Hej, i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en paracord hund krage som lyser upp med hjälp av lysdioder.Jag gjorde denna krage för ibland måste jag ta min hund ut på en promenad när det är mörkt och jag är rädd att en dag en bil eller en c...

Bakgrundsbelyst spegel att lysa upp din lägenhet

Min flickvän och jag har precis flyttat in i hennes mormors hus. Det fanns ett extra rum som hade varit ett kontor, men var inte används längre. Vi beslutade att göra om hela rummet och ge det en ung, hip vibe. Jag arbetar för ett inredningsföretag s...

Lyser upp skidor

Lys upp i backen med anpassade flerfärgade flyttbara LED lampor för skidorna.LED-strips är en självhäftande, vattentät produkt från Glowhut.com som körs av en 9-volts, kommer med en IR-fjärr för att ändra ljuset från röd/blå/grön/vit/gul/lila/rosa. O...