Silver Smokey ögon Makeup Tutorial

Hej alla! (Titta i HD!)

Tack så mycket för att prenumerera på min kanal! Det verkligen innebär så mycket! Tack!!!

Hitta Girlyobservers kanal här - https://www.youtube.com/user/Vivstaar och en länk till hennes video är - https://www.youtube.com/watch?v=iqpVvIfI9MU

Jag har en blogg?: http://www.kezziescorner.wordpress.com

Glöm inte att kolla in min kanal varje onsdag för nya videor!

Dagens video kommer att bli en annan COLLAB! Ahhh så spännande! Denna gång är det med Vivienne från GirlyObserver! Vi bestämde oss för att skapa olika makeup ser baserat kring begreppet en silvrig ögonskugga smokey look!

Produkter som nämns-

MAC Prep + Prime Fix + MUA Pro Base Prime och dölja - grön Max Factor ansikte Finity alla dagen felfritt 3 i 1 foundation i sand NYX HD fotogenisk Concealer - rättvis ELF mineral Booster i ren BH kosmetika HD Brow Pencil i blond BH kosmetika felfri Brow Gel Lorac Pro ögonskugga palett - skiffer MUA Glamour nätter ögonskugga palett NYX Jumbo Eye Pencil i mjölk EBay falska ögon fransarna väsen lash princess false lash effect mascara Colourpop ultra Matt läppfärg i midi Elf kräm eyeliner i svart smink revolution ultra skulptera och contour kit - ultra fair

Borstar ELF Stippling brush EBAY RT Concealer Brush RT borste RT Eyeliner pensel RT kontur borste RT rodna puderborste eBay ögonskugga borstar elf ögonskugga borste PS kärlek överstrykningspenna borste

Jag hoppas du gillar denna makeup ser jag skapat! Kommentera ner nedan om jag gjorde rätt val på läppstift som jag var mellan två nyanser - Mac sten eller Colourpop Midi. Till slut valde jag Midi så låt mig veta om jag fattat rätt beslut!

Också i den här videon satte jag på falska ögonfransar! OMG! Stolt ögonblick! Så låt oss nå denna video upp till en 100 Likes!

Tack så mycket för att titta på och för att prenumerera på min kanal!

Tummen upp om du gillar denna video?

Glöm inte att trycka på Prenumerera!

Älska hejs xoxo

Relaterade Ämnen

Hur man gör Smokey ögon Makeup Tutorial

Smokey Eye Makeup Tutorial för nybörjare! Det finns inget mer fantastiska än framhäver ögonen med Smokey Makeup för ett speciellt tillfälle. Här är en tutorial för dig om hur du får Smokey ögon för elegant kväll till sofistikerad dag ser på kortare t...

Grön Smokey Eye Makeup Tutorial

Hej.. Jag har skapat grön Smokey eye makeup tutorial jag hoppas du kommer att gilla den.Produkter används i denna makeup: Primer ansikte: Bare Minerals Prime Time Primer FoundationMaybelline Dream undrar vätska touch Foundation - 80 Med BuffConcealer...

Hur skapa Silver Smokey ögon hemma

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Silver-Smokey-Eyes en av de högsta skönheten trender på hösten banan var galaktiska, silver cat ögon. Vi blev imponerade av mångsidigheten av färg på varje hudton. I denna video igenom vi hur man ska a...

Plum Smokey Eye Makeup Tutorial

Så för detta se jag ville skapa en look som är perfekt för evenemang eller parterna du kan ha kommer upp snart. Blir perfekt för julen kommer upp. Detta är också riktigt enkelt och alla kan göra detta :) hoppas ni njuta av xxSteg 1:Första kommer du f...

Manliga Smokey Eye Makeup Tutorial

Hej alla... Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en smink video så jag beslöt att göra en enkel titt för att visa världen skönheten makeup. Makeup används var Foundation, belysa och contour med pulver och rodna. Som fr pulver ögonen jag använ...

Rosa och blå ögon Makeup Tutorial

1. första började jag denna look med grundning mitt ansikte med Maybelline vistelse matt primer. Jag tillämpa detta hela mitt ansikte.2. jag sedan använda min foundation med en borste och den jag använde var stiftelsen L'Oreal eldfarliga 24 timme. Ja...

Vardagliga Smokey Eye Makeup Tutorial

Detta utseende är perfekt för en vardagliga look och kommer att gå med om allt som du kan bära. Jag hoppas du gillar denna look.Steg 1: Först kommer du att behöva tillämpa din primer foundation concealer och bronzing powder. Då jag gick in med en lju...

Klipp globlinjen för Hooded ögon - Chit Chat Makeup Tutorial

Så du kan berätta detta är min fav palett som dess i en annan makeup tutorial. Jag hoppas du gillar videoklippet chit chat som jag känner att jag inte har gjort detta för ett tag.Steg 1:Så det första jag gäller en primer för min lock eller använda co...

Svartvit stumfilm kostym + Makeup Tutorial

KimmiKillZombiePresenterar------En HALLOWEEN dräkt handledningRe-skapa eran av svartvit Film, och du är stjärnan!I fyra steg, och ett extra Bonussteg.------En Paramound bild.... Okej, det var äcklig. Här är en tutorial för en klassisk kostym för din...

Mermaid Makeup tutorial

Mermaid makeup tutorial (halloween)Steg 1: ansikte-Stiftelsen-Pulver-Jag täcka mina ögonbryn bara lite med concealerSteg 2: läppar-Blanka läppglansSteg 3: ögon-Jag gör linjer med flytande eyeliner.-I tillämpliga vit ögonpenna på min vattenlinjen-Jag...

World of Warcraft - Murloc SFX Makeup Tutorial

Azeroth går vi in med denna värld av Warcraft Murloc special fx makeup tutorial. Som murloc är en tvåbent, amphibious, semi intelligent, aggressiv ras behöver vi vassa tänder, stora ögon och ett poppar färgschema. Detta ser är perfekt om du vill vänd...

Dagliga Makeup Tutorial

Detta är en kort makeup tutorial för vardagsbruk.Du kan använda din egen Rekommenderad makeup. Jag använde smink att jag redan hade (inget behov att köpa något speciellt).Du behöver:Foundation PrimerBB CreamEyeshadow PrimerVätska, gel eller penna eye...

ST PATRICK'S DAY MAKEUP TUTORIAL!

ST PATRICKS DAY MAKEUP TUTORIAL!SMINK JAG ANVÄNDE OCH LÄNKAR!1. SHANY kosmetika SHANY ögonskugga palett, fet och Bright samling, 120 levande färger, 13 uns http://amzn.to/1RdxMZM2. 15 färger professionell salong/part kontur ansikte grädde Makeup Conc...

Buktalare Makeup Tutorial 2013

enkelt, Billigt och lätt buktalare makeup tutorial för Halloween eller ens någon maskerad. Material: makeup borstar, svampar triangel applikator (dollar store) Elmers lim stick, genomskinligt pulver, Ben Nye Clown vit grädde och pulver, djup/medium b...

Isiga plommon Makeup Tutorial

Här är en vacker isiga lila makeup tutorial. Detta är perfekt om du har bruna ögon, eller ens nötbruna ögon eftersom det verkligen gör dem stå ut. Detta är ett roligt sätt för att bära färgglada ögonskuggor, jag hoppas du hittar denna tutorial hjälp!...

Lätt Smokey ögon

du behöver inte vara ett proffs att ha vackra smokey ögon. Jag kan visa dig hur! Låt oss göra detta!Steg 1: Prep Använder din favorit ögonskugga bas, lägga över på ögonlocket. Jag gillar Urban sönderfaller anti aging eyeshadow primer, men du kan anvä...

Emma Watson inspirerad Makeup Tutorial

Emma Watson fick berömmelse från den berömda Trio av Harry Potter. Hon växte senare till en vacker dam som är inte bara charmiga och sexig men rösterna överraskande oskyldiga ser samtidigt som krydda upp allt. Emma Watson höga kindbenen tillsammans m...

Fallout 4 Ghoul - SFX Makeup Tutorial

Så, Bethesda Softworks precis släppt Fallout 4, och vad bättre sätt för att fira detta Bethesda Game Studios spel än med en super cool Fallout 4 ghoul special fx makeup tutorial. Vi återgå till lättare metoder för en så vi hoppas att se en hel del re...

Episka Latex gratis Zombie - SFX Makeup Tutorial

Är du allergisk mot latex då du bör titta på detta episka zombie special fx makeup tutorial! Vara försiktig, gelatin är varm när du använder den.FÖLJ MED OSS PÅ INSTAGRAM OCH PERISCOPE:www.ellimacs.comSteg 1: Titta på videon!Är du allergisk mot latex...