Skalas Dragon handskeJag ville göra en intressant prop utan att spendera för mycket pengar. Jag såg draken skala kit som du kan sticka in riktigt cool letar handskar, men ingenting hade fingrar eller klor. Det gav mig en idé att göra en dragon handske. Det är en enkel (om tråkiga) process för att göra detta slags prop, och det kostar under $20 totalt att göra! Jag hoppas att du njuta av detta instructable, jag vet att jag verkligen gillade det..

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sy en Game of Thrones Dragon

detta var min julklapp till min syster (poserar) som är ett stort fan av Game of Thrones. Det gjorde jag med vaga tanken att en dag använda det i en Daenerys dräkt vi teoretiskt kunde göra tillsammans.Jag scannade internet innan du skapar detta men d...

Skapa en gjutform handske

IntroduktionDetta projekt kommer till dig genom Comingle.io, öppen källkod sexleksakföretag. Vi lanserar en helt ny crowdfunding kampanj på http://igg.me/at/mod att finansiera massproduktion av en ny fullt hackable dildo. Det kan du ansluta någon for...

Duct Tape Dragon Skin

göra Duct Tape Dragon Skin att sätta på någon sak.Steg 1: Gör skalor Skär en fyrkantig bit silvertejp, vik den diagonalt men lämna 1/8 tum av den klibbiga sidan avslöjat. Sedan vik ett hörn till den andra, som Visa i bilder. Det är en skala.Steg 2: G...

Dragon ägg nyckelringar

Att skapa dessa dragon ägg behöver du:-En mutter.-En mutter-öppnare.-Lim.-Lera.-En liten ring.-En roterande verktyg.-Nagellack. (Eller vilken färg du vill)-A utgör svamp.-En ficklampa kedja (valfritt).Steg 1: Ta en mutter.Steg 2: Öppna den.I´m med en...

Dragon ägg (Game of Thrones)

Spelet av troner säsong 4 hade premiär på HBO tidigare denna månad - och kommer inte att ta en paus för påsk!Skynda dig och hantverk en lätt samlarobjekt uppsättning Dragon ägg (inspirerad av böckerna) som hjälper dig att fira semestern som du titta...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

Dragon huvudbonad med EL Wire

Detta är en Instructable om hur man gör en dragon huvudbonad av ark skum (glittrig och normal), fiske tråd, och strand lampor/EL wire (valfritt). Den totala kostnaden för att göra denna huvudbonad är ca 40 € (1,50€ / bit glittrande skum, 1 €/ stycke...

Cold Metal Casting and Patina on Skyrim Dragon Priest Masks

Jag var nyligen comissioned att göra en Morokei Dragon präst Mask från Skyrim. Jag bestämde mig för att jag skulle använda kallt-casting tekniker för att skapa en realistisk metal finish exakt hur jag hade tänkt eftersom jag inte kunde hitta den perf...

DIY fyllda skal Pasta

Varje fredag, våra hackerspace, The Rabbit Hole, blir tillsammans och matälskare i grupp få tillsammans för att göra middag för alla. Detta senaste fredag vi beslutat att göra fyllda skal pasta och tydligen var det så bra att folk kände som gråter fö...

Daenerys' Dragon ägg

en Game of Thrones fest? Alla fick fan måste ha sina dragon ägg! Lär dig hur du gör din egen med detta instructable.Steg 1: leveranser Behöver du:3 plast påskägg ungefär 8 inches lång1,5" paper punchRöd, grön och Tan konstruktion papperSvart, brun oc...

Gå Pro 4 surfa handske

Detta är den bästa (mest enkla och funktionella) Go Pro surf montera finns att fånga övertygande 'selfy' surfa bilder... tro mig, jag har försökt allt möjligt under åren!Samtidigt som du surfar behöver du kunna för att kunna formulera kameran för att...

Bygga en fullskalig Dragon Age inkvisitionen hjälm

OK, här är min första och förhoppningsvis inte sista... Instructable!!!Jag heter Steven K Smith och jag är en frilansande illustratör vände prop maker bor utanför KC, Missouri. Denna demo kommer detalj min full bygga av dragon rodret från Bio Ware ef...

Bionic Iron Man handske

En av våra främsta passioner är att motivera de nästa stora sinnen och idéer genom att publicera informativ steg för steg tutorials. För att fira lanseringen av vår fjärde generationens muskel sensor, MyoWare, vi har revisited våra populäraste tutori...

Flyttbara "Dragon Skin" flaska mysiga från silvertejp [Uppdaterad]

jag har nyligen börjat infusion sprit för att göra smaksatt likörer. Jag bestämde mig att jag borde göra flaskorna matcha de nya smakerna på något sätt, med de flesta detta bara kräver några enkla glas etsning (med min fantastiska Dremel, tack Instru...

Spelet av troner Dragon ägg

Gör Dragon ägg från Game of Thrones att fira den nya säsongen och lägga till lite kul till din kommande påskägg jaga!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Du behöverKlibbiga tillbaka skumplastskyddSaxDecoArt bländande metallicAmerican...

Steampunk dragon-styled NERF skaka

en på något sätt grafisk roman stylad Nerf som ser ut som en asiatisk dragon möte steampunk? Låter som en dålig idé - men det var väldigt roligt att göra detta. Men du kan bedöma det själv - här är hur man gör detSteg 1: Material som behövs Material...

Drakan - brun Dragon

Kom ihåg Drakan: Ordningen på flamman? Väl är här brun draken som du kan spela i multiplayer i papper:)! Jag har ingen aning om multiplayer dragons har även namn som jag inte har hittat det någonstans? Det var ganska jobbigt att få honom ur spelet oc...

Drakan - grå Dragon

Kom ihåg Drakan: Ordningen på flamman? Väl är här grå draken som du kan spela i multiplayer i papper:)! Jag har ingen aning om multiplayer dragons har även namn som jag inte har hittat det någonstans? Det var ganska jobbigt att få honom ur spelet och...

Skyrim Dragon präst kostym bygga

Jag var Morokei, en Dragon präst från TV-spelet för Halloween 2015 The Elder Scrolls: Skyrim.Dräkten bestod av masken, mantel, armor och dolkar. Hur jag gjorde det? Bra fråga, här är hur till.Verktyg används:• Rotary Cutter - koppla ihop detta med en...