SketchUp - att skapa en 20 sidig tärning/ikosaederJag är säker det finns 20 olika sätt att skapa en 20 sidig tärning
men detta är mitt sätt.

Öppna Sketchup och om du fortfarande har din starter person, bli av med dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att skapa Stacked akryl landskap från Digital 3D topografi

Detta är en Instructable om en bit jag gjorde nyligen på Tech Shop i San Jose, CA. (hemsida här!)Lappa, med titeln "Minnen," började de känsla jag får när du flyttar från en plats eller stad som jag har vuxit bifogas. Jag blev inspirerad av hist...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

Att skapa slumpmässiga Art för pussel

gör du fortfarande pussel med bilder? Det är för lätt! Jag ska visa dig hur du skapar ett pussel med hjälp av kraften, och slumpmässighet och vektor konst... Läs på!Detta projekt är en del kod, en del konst och en del fysiska objekt. Längs vägen vi a...

Att skapa en anpassad kupan uppsättning

Kupan är en bordsskiva spel Jag har försökt att få fler människor att spela.Det fanns några skrot akryl i en hink på kontoret. Del av den var ganska cool fluorescerande gröna. Jag tog tag i akryl och sedan Randy visade mig hur man skjuter det med en...

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Att skapa hjälmar och rustningar från videospel för nöje och stora vinster!

Detta Instructable kommer att presentera min något märklig metod för att skapa kopior av hjälmar och rustningar från TV-spel. Visserligen är jag inte världens största skulptör, och för att kompensera för min brist på skicklighet i detta område, har j...

3 enkla steg för att skapa en longboard däck

Hej och Välkommen till min Instructable på att skapa din egen anpassade longboard däck med tre (3) enkla steg. Genom att följa och så småningom behärska dessa steg, kommer du att kunna designa och skapa något realistiskt longboard däck på ett sätt so...

Att skapa Android Apps-för nybörjare

Om du äger en AndroidTM telefon eller tablett och du är sorteringen person som gillar att göra saker för sig (Varför annars skulle du titta på en Instructable?), har du förmodligen tänkt på att ta reda på hur man kan utveckla din egen apps en dag. Ka...

Att skapa Illuminated 3D-objekt med en laserskärare

även om jag använt dessa tekniker för att skapa konst, den verkliga skönheten i detta är att du kan skapa en 3D-objekt du vill med en laserskärare, oavsett om det är objektet själv, eller en negativ för objektet inneslutet i ett block, som jag gjorde...

Att skapa kretsar med siluett porträttet

Idag kommer vi att skapa kretsar med siluett porträttet. Detta kanske inte är så praktiskt, är det en utmärkt introduktion till kretskort layout. Form av en "min första PCB" om du kommer.Material:Silhouette porträtt plotterKopparfolie tejp (finn...

Att skapa en Spinning gratulationskort

detta gör ett kort som passar i en standard A-6 kuvert (6,5 "x 4.25").Verktyg och material:-laser skärmaskin (jag gjorde detta på TechShop: www.techshop.ws)-vector art mjukvara-USB-minne-(2) ark cardstock (eller andra tjocka papper) i din favori...

Att skapa en serier sida från pennor till färger

innan jag börjar med detta instructable jag vill bara göra det klart att jag absolut inte är en expert eller en professionell i branschen serier. Jag har många år erfarenhet läsa serier, men jag har bara skapat komisk konst för en kort tid. Detta är...

Kåda gjutning att skapa unika material

Hartsen är ett material av plasticitet (kvaliteten vara lätt formad eller gjuten) och kan manipuleras för att skapa olika visuella effekter och former. I detta instructable jag ska introducera dig till några gjutning tekniker du kan använda för att s...

Att skapa en sömlös landskap panorama i photoshop

denna handledning syftar till att lära läsaren hur man koppla mer än en bild, för att skapa ett landskap i Photoshop.Steg 1: Öppna photoshop... Öppna photoshop och dra önskad bilder till photoshop-fönstret, detta kommer att öppna alla nödvändiga foto...

Att skapa fartyg i Rhino

Idéerna styra detta projekt var att designa 3D-objekt med hjälp av teknik som ett verktyg för skissa och tanken generation. Tillsammans med dessa idéer, jag arbetar för att föra modellerna i 3-mått genom att utnyttja laserskärning och cnc routing som...

Att skapa stora Format stämplar

en lokal konstnär kontaktade mig för att se om jag kunde producera några stämplar så att hon kunde markera sin begränsade upplagor. Men när man arbetar med konstnärer och du få talande idéer start att flöda så vi flyttade att producera några stora fo...

Att skapa konst från Scratch - "The gasell"

detta är typ av ett pågående projekt för mig, men jag har inte riktigt haft chansen att arbeta med det som för sent, vilket är mycket olyckligt. "Gasell" var min första skapelse, och jag gjorde det ett tag sedan så jag inte minns exakta detaljer...

Att skapa grundläggande planritningar från en arkitektonisk ritning i AutoCAD

dessa instruktioner hjälper dig att skapa tydliga och korrekta planritningar från komplicerade bygghandlingar. I dagens värld den enklare och mer koncis en ritning eller karta är, desto bättre och snabbare en person kan använda den för avsett ändamål...