Sko Box rymdskeppHej

Som barn några av min favorit gånger nya sko dagar. inte för att jag ville ha nya skor. Nej, det innebar en ny skokartong att göra något av. Min ålder har egna barn nu men de verkar inte bli så upphetsad som jag gjorde om skokartonger.

Detta instructable är inte en direkt "hur" som alla material är ganska mycket bara hushållsföremål som du kan ha om om och vad du har men det kan ge dig lite inspiration.

Skokartong rymdskepp göra ett bra dag projekt för förälder och barn och begränsas endast av hur mycket slumpmässiga bitar du har liggandes :)

Detta verkar vara ganska länge instructable men det är verkligen inte.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sko Box automat

Denna sko box automat är perfekt att förvara du snacks och godis. Det gör också en mycket bra skärm! Det är mycket enkelt att göra och tar inte mycket tid. Du kan även dekorera den. Lycka till och ha kul att göra det!Material:En skokartongNågon sorts...

Sko Box smycken Organizer

Super lätt DIY smycken organizer med en skokartong och pennor!Material som behövs1. Tom skokartong2. pennor3. hobbyknivInstruktioner:-Mäta den ungefärliga maximal diametern på bangles /bracelets du ska hänga. Detta avgör avståndet mellan pennor.-Göra...

Buzz Lightyear's box (rymdskepp)

Jag har alltid gillat Toy Story filmerna. Först kunde jag inte hitta något att göra på dessa filmer. Men titta lite mer, jag hittade Buzz Lightyear låda som verkade ganska lätt att göra. Det var bara om att hitta design!Material:Glättat papperSkrivar...

Sko box sol ugn

Min partner och jag skapade den här solar över som en klassprojekt hade vi mycket roligt utforma vår sol ugn. Solugnar används för att laga mat på ett säkrare sätt, vissa fördelar med att använda en sol är att du kan designa dem själv med rätt materi...

Sko box lagring

jag är billiga och jag är dålig, men efter att ha fått flera kameror för min samling, jag ville visa dem. Vem skulle inte? Så att vara på en budget, naturligtvis började jag leta efter billigare sätt. Allt du behöver är skokartonger, och en häftpisto...

Dåligt fungerande Robot

vår 8-åriga son ville vara en dåligt fungerande robot för Halloween, så vi skapade en dräkt som inkluderar ljus, robot musik och ser lite hotfull. Videon ger dig en rundtur i det färdiga projektet.ALLMÄNNA:Vi hittade många av komponenterna för att gö...

Hur man gör Smartphone skärmen projektor med skokartong

ta rutan tom sko och ett förstoringsglas på Tom sko box fix förstoringsglaset längst upp i rutan spela videon på den smarta telefonen i uppochnedvänt läge.för mer information titta på min kanal i www.youtube.com/krazykred...

Gjuten betong skrivbordsklockan

äntligen flytta in i ett nytt ställe där jag kan ha mer än en sko box-stora verkstad. Jag beslöt att göra detta klockan så jag inte behöver släppa och eller få min telefon smutsig att kontrollera hur sent jag har puttering runt. Plus slipper att vara...

Småbarn "Whack en ägg"

Detta var den absolut bästa aktivitet vi gjort ännu med våra barn! Vår son älskade det så mycket!Steg 1: Sko BoxPlast påskägg (3)Skrot papperModge PodgebrytknivKontakta papper (valfritt)Steg 2:Riktigt enkelt, ta din skokartong och söta skrot papper b...

Göra en Ice Block Igloo

Vi bor i norra NY, vilket innebär att vi är vana vid att kalla och snörika vintrar. I vinter, har dock varit till skillnad från någon i färskt minne. Vi har haft över en månad där nästan varje dag förde Sub-Zero temperaturer. Det är tillräckligt för...

DIY | Minecraft malm Night Light

Hej där DIY enthousiasts!Jag hittade dessa bilder på ett gammalt projekt till mig på min dator, så jag tänkte varför inte dela en handledning med er? ;)Jag gjorde min lampa som ser ut som redstone malm, eftersom redstone är den enda verkliga glödande...

Lätt Wall Art

är du uttråkad av tråkiga vita väggar? Är du som mig i den meningen att du inte vill spendera en löjlig mängd pengar på något som bara kommer att hänga? Så här går: billigt och lätt väggdekorationer.Steg 1: Sko Box locket och Material. Möjligheterna...

Quiet PC Mod, bakre utloppsröret

släppa en decibel och städa upp röran på baksidan av ditt torn med detta billigt och enkelt mod. Du kan köpa power-trummor och bakre fläkten kanaler, men de använder ofta tunn skum och blockera mer luft då detta. Du kan också använda detta till tratt...

Kartong låda Transformation skokartong fotoram

Hej Hej,Jag heter Cindy Trilsbeek, detta är min idé att upp-cykel en skokartong i en bildram. Numera kan människor ta bilder av allt, tack vare kameran på varje smartphone. Så det ger mig en anledning att kombinera denna trend i upp-cykel-projekt. Hu...

Att göra 9.000 växa sfärer

Målet var att göra 90 centerpieces som skulle innehålla dessa fantastiska växa sfärer som skulle vara höjdpunkten för en cocktail-esque fundraiser.Steg 1: Hitta en bra passformPlocka ut en groovy bit glas att visa din sfärer. Ungefär 90-100 jumbo väx...

Vinyl Record väggfäste via skokartong

montera dina vinylskivor på väggen med dessa sko box hyllor.Steg 1: Vad du behöver Verktyg-SaxLeveranser-Box-NubbSteg 2: Skär Box Skär rutan i fyra bitar genom att skära ner mitten horisontellt och vertikalt.Steg 3: Du bör nu ha fyra liknande bitar.S...

"Noel", en jul Doll

Låt mig presentera "Noel", en från hjärtat docka.Vad är så speciellt med Noel? Främst att hon är en gosig heirloom docka som person med minimal sömnadsskicklighet kan göra och kunna skicka till utsatta barn i julklapp! Du behöver inte vara alla...

DIY LED Cube Jig

Idag ska vi lära dig hur man gör en LED Cube jigg.Vad är en LED Cube Jig kanske du frågar? Väl dess helt enkelt en snygg liten hållare som gör att du kan enkelt montera en LED Cube ram så att den är enhetlig i storlek och form.För att göra en perfekt...

Mini Market

Hej det är jag det här är min första instructable så inte gå för hårt på mig ok? Okej. Det är också lite lång så jag är ledsen om du behöva vänta på varje instruktion att läsa. Min bror och syster och jag ville hålla en minimarknad hemma med mat och...