Sko-tornet - ett gratis ständiga graderat flytande sko rackskor tar upp mycket utrymme. Detta är ett känt faktum.

I ett rum så liten som min, utrymmet är värdefulla och sko högen som jag brukade underhålla i ett hörn av mitt rum ofta blev ohanterligt som skorna utspridda över mitt rum och omslöt vad liten golvyta som jag hade.

Inte någon mer! Med en kombination av Ikea flytande skoställ och några idéer av min egen, har jag skapat denna fristående sko rack/tower som lagrar mina skor på ett attraktivt sätt utan behov av kartonger eller hyllor. VINN!

Denna design är lätt att bygga och styrkan i de stålsätter bommar för jag har använt att stödja skor betyder det lätt skulle kunna utvidgas för att hysa 3 par skor sida vid sida. Det skulle också vara lätt att bygga en som utvidgas upp högre för att rymma mer skor än jag har.

Jag har skrivit in detta i hemmagjord jul tävlingen som jag tror att det skulle vara en stor gåva för någon av de oordnat människorna i ditt liv.

Jag hoppas du gillar det! Kommentera och Betygsätt gärna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designa en romantisk PCB med ett gratis PCB designverktyg - EasyEDA

Har du någonsin försökt att utforma en PCB för din älskare eller barn eller vänner på en speciell dag? Varför inte?PCB kan också vara en fantastisk gåva som avslöjar din kreativitet också vässar dina färdigheter som PCB. Här vill jag dela en romantis...

Lätt sko Rack tillverkad av pall till min vinden

Hej en gång :)Så det har varit ett tag att jag ville köpa en sko rack. Men jag ville inte det normala sådana som har två hyllor och passar runt 6 par skor. Plus att jag ville köpa något billigt.En natt när jag gick till sängs DING; Varför inte bygga...

Sko rack i en låda, 5 minuter

OK, jag har egentligen inte mycket skor, men jag har en liten platt. Thats varför min 2 par + sandaler gjorde att mycket folk = jag beslutat att lägga lite ordning. Så jag beslöt att göra en sko rack, med en frukt, eller låda, som tillfredsställer åt...

DIY antika vitkalkade sko-rack från gamla IKEA delar & skrot

så jag har problem många av oss står inför, särskilt i en stad där utrymmet är tight. För många skor och inte tillräckligt med lagringsutrymme. o_0 så jag beslutade att bygga ett skoställ och fick idén att använda vissa delar från en IKEA skrivbord k...

Sko Rack

Jag beslutade att bygga ett skoställ och ville utformningen för att se lite annorlunda ut.Här är hur jag gjorde det.Steg 1: Gör din egen design För det första vara lite kreativ och rita ditt eget mönster på en bräda och skär ut med en sticksåg och fo...

Trä sko Rack

min fru har bett mig att sätta ihop ett skoställ för henne ett tag nu så när jag äntligen fick nog med berg skor i garderoben... Jag kom upp med detta. Inspirerad av ett antal sko rack hon hittade på olika Foto blogg webbplatser, detta är vad jag kom...

Krydda Rack med kasserade pall, kasserade sko rack aluminium stolpar och ikea S-krokar

Jag älskar att skapa nya saker med kasserade saker. Jag skräddarsydda denna krydda rack med kasseras pall, sko rack aluminium stolpar, kasserade tråd staffli och vissa öga krokar.Jag kan inte riktigt ge dig mätningarna men hoppas de idéer och design...

Vertikala sko Rack - Peg Board stege

Välkommen till min anpassade, skoställ som jag byggde i mitt garage. Man arbetar med illaluktande, smutsiga eller fuktiga skor är en burdon som alla har att hantera. Vi hade högar av skor i olika rum, i garderober och källare. Jag bestämde mig för at...

Roman (utan fäste) sko Rack

skor skor överallt!Problem: I farstun är en enda röra full av skor. Jag är trött på att trampa på dem och kan knappt öppna dörren för att lämna eller komma in.Lösning: Bygg en sko rack.Steg 1: planering PLAN: komma med en idé. Jag skissade upp mig på...

Ett gratis sätt att kontrollera infraröda fjärrkontroller

här är en riktigt snabb, enkel, och bästa av alla gratis sätt att kontrollera om din fjärrkontroll fungerar och allt du behöver är en webbkamera. Detta trick fungerar bara med infraröda fjärrkontroller, inte UHF.Normala fjärrkontroller med en infrarö...

Ett gratis super lätt sätt att göra en 3D-modell av dig själv med ditt Microsoft Kinect och 3D utskrift.

Med detta "kan jag vill visa dig hur lätt det är för dig att göra en genomsökning av dig själv eller din familj utan att behöva köpa något program så länge du har en Kinect eller kan låna en. Visar också de som inte äger en 3d-skrivare där de kan skr...

UPPDATERAD! Enkel DIY Sukkah - bygga din egen från PVC-rör - gratis ständiga

Happy 5776!Vänligen granska PDF-dokumentet att se hur du kan bygga en otroligt robust anpassad storlek sukkah. Stabilitet kommer från hur hörnen sätts samman. År, min sukkah blir 8 fot lång vid 8 fot bred och 7 fot hög. Jag tror att 10 x 10 x 8 bör v...

Undervisning fåglar att äta invasiva sniglar / ett gratis gift skogssnigel Killer

Detta projekt är inte en handling av grymhet, men hjälper / tvingar invasiva sniglar i näringskedjan!I Danmark, där jag bor, har sniglar invaderat trädgårdar. Inte mer än 5 år sedan, fanns det knappt några sniglar i trädgården, men de har kommit från...

Hur man gör en flytande coat rack/cubby

Några goda vänner bad mig att göra en hylla för att matcha en annan bit av möbler som de hade. Det är en enkel pjäs med målade ansikten, men utsatta plywood kantning. Gjorde det för en riktigt vass snygg hylla, enligt min mening.Steg 1: Skär bitar Ba...

Enkel sko Rack fri från Techshop Scaps

här är ett enkelt sätt att göra ett skoställ. Jag gjorde detta till en på Techshop med alla skrot trä. Total kostnad = tid + några avslutande naglar.Min slutliga utformningen har en tillbaka ombord för att skydda väggen från sko märken och direkt, me...

Sko Rack för små utrymmen

Jag har en liten farstun, och en kanin. Slutresultatet är att, medan skor behöver ska upp från golvet, ingen av vägg eller slutna rack som jag kunde hitta skulle faktiskt passa Vinter stövlar och dörr att öppna.Ange: Väggmonterad fil mapp slots för d...

Lätt sko Rack för Under $25

I detta Instructable ska jag visa hur man gör ett skoställ för under $25 ur trälådor vanligt förekommande vid stora lådan butiker (priserna varierar från omkring $4 till $10). Medan jag valde att använda denna uppsättning av hyllor som ett skoställ,...

Sängram i hatt/sko rack

Jag har precis flyttat med lite möbler. En promenad hem dök upp en sängram som matchade mina köksskåp i garderoben. Jag är en pensionerad master snickare så inte blir svartsjuk. Jag slutade rippa en botten stöd för hylla rails i baksidan. Det är näst...

K'NEX sko rack/hållare

det kan hålla 2 stövlar och 16 skorSteg 1: gör bara en inte 2Steg 2: göra och ansluta och lila är flexi ron dess tillvalSteg 3: 6 röda stavar och ansluta till varje kontakterSteg 4: göra en av dessa endast en inte 2 och dess blå + grå/lila kontakterS...