Skönheten och odjuret hatt handledning och kostymHoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skönheten och odjuret

jag hjälpte med en produktion på skönheten och odjuret för en barnteater. Vår budget var begränsad och jag var inte gett en hel del tid att komma upp med kostymer. Så jag spånade och du se resultaten här. Ledsen att jag har inte bilder av processen,...

Odjuret Pompom plysch från skönheten och odjuret

på min lokala theater de ska utföra skönheten och odjuret. Eftersom jag älskar att vara på scenen och sjunga jag har bara provspelade för en del. Bara för att vara trevligt att drama instruktören gör jag henne en gåva. Jag tänkte inte bara gå ut och...

1756 belle klänning (av skönheten och odjuret)

när en mycket god vän till mig var en liten flicka, hon ville alltid den guld Belle boll klänningen, men hon aldrig fick en. Nu när vi är äldre, ja, gör de inte Belle kappor för vuxna. Så jag bestämde mig att gå om att skapa en för henne i hemlighet....

Disney's skönheten och odjuret miniatyr Rose smycken fält

I denna tutorial, ska jag gå igenom stegen till att göra en miniatyr ljus-up version av the Beast magic rose från Disneys skönheten och odjuret som är också en dold smyckeskrin.Steg 1: Material som behövsMaterial som behövs för BB Rose smyckeskrin1 -...

Hur man rita skönheten och odjuret

lär dig hur man rita skönheten och odjuret med den bästa ritning handledningen online.För full tutorial med steg för steg & speed control besök: SketchHeroes!...

Mumien smink och kostym handledning

Denna mumie smink och kostym tutorial kommer varken få dig att bryta sig in i din spargris eller kräver ett team av utbildad personal att hjälpa dig att komma i och ur den. Vår mamma kostym stenar eftersom det ger bäraren att omvandlas till en mumie...

Den mörk riddare Batsuit och Bane Mask och kostym

med den kommande utgivningen av The Dark Knight Rises, och slump tidpunkten för min vän, Kevin, att vara skallig från kemoterapi, vi beslutat att vi ska göra en video. Han ville vara Bane, och jag kunde dra av en halvbra Batman. Naturligtvis var jag...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

Att göra en Halloween Mask och kostym

med min egen som ett exempel, jag kommer gå igenom de allmänna steg för att göra en Halloween mask och kostym. Förhoppningsvis har du tillräckligt med tid före Halloween att ta något användbart från den. WoO.Steg 1: Designa masken Ibland det är kul a...

Quick & Easy orm hatt för kostym

här är ett lätt litet projekt du kan vända sig i ett par timmar om du behöver en kostym mössa i en hast.Här är vad du behöver utföra grunderna:Lite vinyl ormar (två påsar)Gamla kepssvart trådsmältlim limDet enda jag behövde köpa speciellt för detta p...

Lumiere kostym skönheten och odjuret

detta måste vara min favorit kostym att göra. Ljusen var inte alltid bäst när de först började. De brukade göras ouf av papprör och ett par guld tak medallions och brand kit. Du kan se i en annan bild inte ser de som beskrivs som de gör i full kostym...

Göra din egen Mad Hatter hatt och kostym

Denna kostym som jag gjorde för en fotosession. Jag älskar bilden av Johnny Depp som mad hatter och ville replikera utseendet så mycket som möjligt för fotot. Ja är jag lite galen att sätta alla denna insats i att skapa en dräkt bara för ett foto. Me...

Skönheten och odjuret Rose

Min Pre-K klass och jag gjorde skönhet och The Beast rosor för våra Disney tema. De är så enkelt och roligt!Steg 1: Samla leveranser Små papperstallrikarGröna piprensareRöd piprensareMarkörerLimpistolRensa Solo kopparSteg 2: Skapa din Rose Varmlimma...

Klickern (den sista av oss) Mask och kostym

efter jag spelat det här fantastiska spelet för 5: e gången nu bestämde jag mig för jag hade att göra en klickern kostym.Denna handledning kommer att fokusera på masken, men jag kommer ge bort hur jag gjorde sista och göra upp i slutet; )Fler bilder...

Gör dina egna blommor faerie hår prydnad! Perfekt för bröllop och kostymer.

Floral hår smycken är ett vackert tillskott till en fantasy tema kostym, bröllop kläder eller vardags om du är en blomma barn som mig. I detta instructable, jag visar dig ett exempel på ett hårspänne som jag gjort, men det verkligen bara äger fantasi...

"Två inför Harvey smink och kostym"

Hej, mitt namn Sarah och jag har skapat en "Två inför Harvey" karaktär från Batman-serienTa en titt på min steg för steg process och ha en gå själv :)Steg 1: För det första ta en skjorta och bränna halsen på vänster sida med en tändare eller sät...

Steampunk Ray Gun och kostym

detta var en cool steampunk kostym jag gjorde till Halloween förra året. Ray gun dokumenterades som en del av min konstnärliga portfölj och hjälpte mig att vinna ett stipendium. Ursäkta min udda uttryck i dessa bilder.Ray Gun ingredienser:Div. mässin...

Häxa gör upp och kostym

Du kan hitta den fullständiga skriftliga tutorialen här! Det har också länkar om hur man gör skor, broom och hatt.Du kan prenumerera på Craft Klatch på YouTube här!Hittar du 100-tals min tutorial här!Steg 1: Hur ska en häxa1. dra ditt hår tillbaka så...

Inside Out sorg smink och kostym!

Kolla upp det!Steg 1: Titta på min video Tutorial!Steg 2: Prenumerera på min andra sociala medier!Min syster spelade av sorg. Hon hade så svårt att stanna i karaktär sak hon normalt skrattar åt mina skämt!PRENUMERERA PÅ DAGLIGA VIDEOR! http://bit.ly/...