Skrämmande drake kostymså min mest ambitiösa kostym hittills var att skapa en bärbar röken andas drake. Denna kostym kunde lätt kan omvandlas till en prop för arg ditt kvarter!

Jag lärde mig några saker längs vägen, och har tips för alla som vill skapa något liknande i framtiden. Detta instructable har ändrats så att alla steg som behövs för att bygga hela draken.

En valfri del är rök maskinen, som rinner av en 12 v adapter. Se "Rökmaskin"

Delar som behövs.
1. aluminium ram ryggsäck
2. PVC VVS-rör
3. flera bultar och muttrar
4. 6-8 stora burkar av Spray skumisolering
5. sprayfärg i en färg som du väljer. Jag använde 3-4 olika färger av grönt för huvuddelen och en metallisk koppar för accent bitar
6. 150-200 varmt lim pinnar.

Verktyg som behövs för
1. limpistol
2. kraftig biff knife
3. roterande verktyg för detaljer.
4. blåsa fackla
5. skyddsglasögon
6. damm mask

Valfria delar
1. utbyte sele för ryggsäck (fler remmar = stabilare)
2. bärbara rökmaskin (Instructable att följa)

Se Steg
Relaterade Ämnen

En skrämmande drake kostym

Hej allaFörra veckan var karneval och min son beslutat att bära en "skrämmande drake kostym" (som han sa), och mitt arbete var att byggt upp... Detta... här... Tja, detta "bara" en drake kostym ;)Jag fick några nackdelar att göra detta...

Skrämmande ögongloben-Collector (lätt)

detta är en fantastisk och enkel Halloween kostym för någon av alla åldrar. Jag gjorde detta från saker jag redan hade runt huset. Detta är super enkel, perfekt för en sista minuten kostym idé. DU KAN GÖRA DETTA NU! Jag ville använda en annan färg ce...

Skrämmande hög kvalitet masker (gips of Paris)

Joker Thug och Ogre masker! Hur till göra hög kvalitet Halloween masker!För de senaste 7 åren, DainiusGB och Aurimasmb har varit att Halloween masker, med hjälp av en process som garanterar bra resultat: skrämmande, hållbara och vackra masker som kan...

Fantastiska hemlagade marulk fisk kund för min 11-år gamla dotter! SKRÄMMANDE Cool!!!

Min 11-åriga dotter har haft en fascination för de marulk ända sedan hon såg det på BBC blå planeten-serien.Förra året gjorde hon en skolan rapport om marulk som väckte tanken att hon skulle bli sin favorit varelse för Halloween. Det är läskigt! Det...

Skrämmande stänkte skjorta

för att göra en skrämmande stänkte skjorta behöver du:En ren vit skjorta1 paket med rött tyg färgLatex / gummihandskarEtt stråSmå blixtlåsförsedda plastpåsar eller vattenballongerEn skålEn stor presenningSteg 1: Scarlet Dye Lägg till lagom kokande va...

Tesla CD turbin med skrämmande Steampunk Laser PumpkinCutter Attachment

om du vill bygga något högteknologiska, verkligen skrämmande, Billigt och relativt lätt för Halloween, denna Steampunk Tesla CD turbinen är det! Den använder återvunnet CD-skivor, neodymiummagneter och en magnetisk koppling till motordrivna verktyg o...

Roliga / skrämmande ansikten på MS Paint

Jag vet!!! JAG VET JAG HAR GJORT MASSOR AV MS PAINT INSTRUCTABLES! : DSå ska jag visa dig hur man gör roliga/skrämmande ansikten på paint (Läs stora meddelande ovan). Bilden nedan är ett exempel på vad jag kommer att lära dig hur man gör.P.S. Vänlige...

SKRÄMMANDE FINGER CUT

Mest skrämmande och Halloween design av trick som kan få dig att känna en riktig klippa på fingret. Det kan ändras eller genomföras på någon del av kroppen dvs på halsen, på näsa etc. som kommer att lägga en extrem åsikt. Det är mycket lätt att bygga...

Skrämmande pumpa Monster Jack o ' Lantern - SFX Makeup Tutorial

Är det Gandalf eller några dude form Assassin's Creed? Är det ett träd eller en pumpa? Oavsett vad - det är en skrämmande men vackra varelse, och här är videon visar hur du kan skapa den för halloween!Ett stort tack till Diana Korab för att låta oss...

6 skrämmande trakteringen för din Halloweenfest.

Gör lite makaber godsaker att mätta en utfodring frenzy. Här är sex dödliga godsaker att fresta även mest anorektiska gymnasiet cheerleader zombie.Behandlar inkluderar:Jordnötssmör ögongloben cookiesAnis mörbakelse Finger cookiesOnda ögat Deviled ägg...

SKRÄMMANDE HALLOWEEN naglar med papper

Hi guys i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör halloween naglar med papper. Detta är en enkel instructable och lätt att göra. Huvudbilden innehåller ett skelett mask som inte görs av mig jag köpte den. kan komma att göra.Steg 1: Gör...

Skrämmande trapphuset till lekfulla väg

Jag har blitt paraplyvagn pojken om denna styggelse. Nu när vi utnyttjar den nedre våningen som en livskraftig utrymme för våra hobbies och livsmiljöer, kände jag att det var nödvändigt att piffa upp. Hindren för "sprucing" upp var en fullständi...

Skrämmande Grunge Photoshop effekt

göra denna skrämmande grunge effekt i Photoshop CS2 med någons bild!Obs: Den första bilden är på min version, andra är ursprungligaSteg 1: Hitta en bild och svart det ut Först hitta en bild. Jag fick min Google bara att använda som ett exempel. När d...

Skrämmande pumpa med ditt ansikte från scratch - photoshop cs5

Hej killar, detta är min första instructable, hoppas du vill ha det!i denna tutorial ska jag lära dig hur man gör en skrämmande pumpa affisch med ditt ansikte. Vi kommer att använda photoshop, så det är bättre om du känner dig runt programvara allrea...

Trädgården häxa och skrämmande katt skugga ornament - nu med 50% mer katter!

jag ursprungligen såg detta i Martha Stewart. Den består av en häxa och tre katter. Det första jag gjorde var häxan. Den är gjord av en bit 3/4 tum plywood, ursprungligen 4 X 6 fötter. Jag använder en gammal Dietz fotogen lykta (railroad lantern) för...

Skrämmande kul Halloween utsmyckning idéer för din trädgård

31 oktober är precis runt hörnet så jag ville dela med dig alla utsmyckning jobb jag har gjort i San Francisco Bay-området i 15 år. Frun i huset är galen för Halloween och visar i sin gårdsplanen har långsamt expanderat under denna tid. Spöken, zombi...

Hur man formar, måla, visar skrämmande critters på hus-yard att skrämma bort klåpare på Halloween

MonsterPainter kommer att visa hur du gör hans skrämmande design förvandlas till hem-vårdnadshavare att ge säkerhet mot oönskade klåpare genom att placera dem när klar runt din gårdsplanen på "Trick or Treat" kväll! De är mycket lätt att göra av...

"Inte så skrämmande" Halloween Display

Vicki volontärer vid en sparsamhet lagra och får bra idéer för nya projekt. Hon ville göra en "inte så skrämmande" halloween display och detta är vad hon kom med! Titta på videon för att se hur det hela kom tillsammans.För full tutorials besök m...

Skrämmande Santa

jag för några år sedan, jag skapade ett monster till jul.Jag hade ingen avsikt att göra så jag egentligen bara ville skapa en jultomte siffra att sätta upp framför mitt hus i December som en unik Juldekoration. Min gick inte enligt min mening, och va...