Skyltdocka sv Scotch - Dummy Tape

GourganGeek presenterar: fullt dummy tejp och hans PVC stå handledning för mindre än 45 euro (ca 60$).

--- Franska versionen ---
Matériels:
-Une combinaison jetable avec capuche et fermeture éclair
-3 rouleaux de 25m de scotch fort de typ duct tape ou Chatterton
-une scie à métaux Häll découper le PVC
-6 coude PVC de diamètre 32 et d'angle 87°
-4 pieds de biche sv PVC de diamètre 32
-6m de rör PVC diamètre 32: J'ai choisi 3 rör de 2m
-En alternativ, de la colle PVC
-Des ciseaux.
-Des journaux.
-FN ami

--- Engelska versionen ---
Utrustning:
-En disponibel överdragskläder med huva och dragkedja
-3 rullar 25 stark tejp (kanal typ)
-En bågfil för att skära PVC
-6 PVC armbågar (diameter 32 och vinkel 87° eller 90°)
-4 PVC lika Tee (diameter 32)
-6m PVC rör (diameter 32): Jag valde tre rör 2m storlek.
-Valfria PVC lim
-Sax.
-Tidningar.
-En vän

Relaterade Ämnen

Lera skål docka

Detta är ett mycket enkelt projekt men det visade sig mycket bättre än jag trodde att den skulle.för några år sedan min mamma och jag tog en keramikkurs, resultatet var detta absolut fruktansvärt gjort skål. Jag har hade ingen användning för det unde...

Telefon makrofotografering (HQ - med hjälp av LED-linsen)

här är en snabb och enkel handledning om ta makro fotografi bilder med din smartphone. Linserna fungerar bäst med kameror med minst 5MP, med autofokus förstås.Så vad är så speciellt med denna mobil makro fotografering guide?-Jag hittade en genial lös...

CNC skulptur med Neopixel

Detta är ett projekt som jag vill kalla "Adobe molnet" eftersom jag programmerade mitt ljus till CMY färger. Det krävs kunskap om SketchUp 3D programvara, Breadboarding, hσrd och allmänna målning och pyssel."Adobe molnet" jag skapat är...

Duct Tape Dummy

jag behövde en skyltdocka/dummy för att göra maskeraddräkter outfits och liknande men jag ville inte att betala £200 för en.Det behövde inte vara perfekt bara en grov uppskattning av min kropp mått så att den färdiga kostym skulle passa mig.Idén till...

Hur man gör en "Duct Tape dubbelt"

Detta är en mycket grundläggande introduktion till konsten att göra en "Duct Tape dubbelt" (DTD), en perfekt, bilda passande klänning beslutsfattare dummy, till priset av några rullar av gubbe / silvertejp / duck tape. Dess en visuell guide för...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape bälte (med någon logotyperna du vill)

Intro: I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ultimate duct tape bältet med logotyper eller bilder på det du vill.Vad du behöver...-En rulle med heltäckande färg silvertejp-En rulle silvertejp för transparent (den finns, scotch seg...

Duct Tape hårspännen

För en söt och enkel hår tillbehör, prova att göra dessa coola Duct Tape hårspännen!Steg 1: materialFör att göra dessa färgglada hår klipp, behöver du.Scotch tejp eller anka varumärke tejphårspännencardstock papperlinjalensaxlimpistolsmå utsmyckninga...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Hur man bygger en VHS film Tape Cleaner

denna process var nödvändig för att effektivt rengöra en mycket gammal film tejp så att kvaliteten på bilden förbättrades och det kan kodas och sparas till digital DVD-media.Förutom klassiska filmer kan det också vara bra att ni försöker överföra din...

Billigt och anpassade Penny styrelsen Grip Tape

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig hur man gör en billig grip tape med en anpassad design för din skateboard, longboard, penny styrelsen eller någon annan typ av styrelser!Jag bestämde mig att lägga till en grip tape eftersom, även o...

Duct Tape knapar för is, snö eller spela.

Dessa testats på fältet SCOTCH tuff duct tape knapar presterade bättre än väntat!De var lätt att montera och det kändes som jag hade på mig kängor i stället för tennisskor.Den sista bilden togs av fotsulorna när jag gick en mil ner en hård grusväg. Ä...

Hur man gör en justerbar silvertejp skyltdocka

Har du svårt att bygga kostymer på dig själv? Är du bygga en kostym kommissionen för någon som inte ens där? Tja, skulle kanske en skyltdocka hjälpa! Snarare än att spendera hundratals dollar på en affären en, är denna handledning att lära dig hur ma...

Hur man gör en silvertejp Dummy

i ett land långt långt borta, en enda tonåring tjej hade ingenting att göra. Med en bror som är mycket beroende av silvertejp, (men han aldrig använder det, förklara det!) en duct tape man/kvinna är allt hon kunde komma på. Tja, är här det.Obs: Duct...

Duct Tape Wallet

This is basically just another tape wallet. För att söka resultaten, har jag titeln det som "Plånbok silvertejp". Jag kallar det för megawalleta. Eller megawallet. Meglet? Biglet? Nasse? Vet du vad, strunt.Material:SilvertejpEltejpBoxning tejpSc...

Akut Duct Tape fältet bår

när jag började, denna kompatibel knackade min gamla militära utbildning/kompetens och det tog på ett liv i sin "egen. (Det ledde också till andra duct tape idéer som leder till hjärnan överbelastning, duct tape drömmar och mätbara brist på sömn. Tac...

Rädda utbildning Dummy

Detta kan verka konstigt, men jag behövde en rescue dummy att träna med, att hitta dessa saker vara galen dyr jag valde för att göra min egen.Steg 1: materialMaterial som används:Uppblåsbar dräkt skyltdocka (titta på Amazon)Små par överdragskläderSpe...

Hur man gör en skyltdocka med dina mått

är du intresserad av att göra dina egna kläder, men vill inte köpa en dyr skyltdocka? Har du problem att hitta en skyltdocka med dimensioner som liknar din egen? Detta roliga projekt kommer att kosta mindre än $50, och kommer bara att ta några timmar...

* INSPIRERAD * Hayabusa Halo dräkt tillverkad av Scotch tejp (samma beslutsfattare silvertejp)

Ok, jag tog inte bilder på mig att göra kostym, men jag gjorde det nyligen och på kort tid, som mindre än en dag, så jag kan ge er några tips och slut resultatet :)Steg 1: verktyg och utrustning Först när det kommer till byggnaden, måste du alltid rä...